Саутхямптън отново във Висшата лига на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Саутхямптън отново във Висшата лига на Англия

Мнениеот samocskasamo » 24 май 2012 17:06

Предлагам да се преброим тук,кои сме феновете на новия член на Висшата лига-светците.А също така купувам или разменям шал на Саутхямптън за такъв на Ман.Юн или Арсенал.Купувам и тениска на Саутхямптън но трябва да е ХХХЛ.Купувам и всякакви картички на футболистите и материали за Льо Тисие.Нека и ние феновете на по малките отбори да се обединим,навсякаде има артикули на Ман Юн,Челси,Ливърпул,но няма на по малките отбори
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Re: Саутхямптън отново във Висшата лига на Англия

Мнениеот vks1 » 24 май 2012 17:45

Само ти си приятелю.
Канарче!

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 24 май 2012 17:55

Не ми е много ясно как може да се пишеш "фен"...на колко техни мача си ходил? Фен пред телевизора не е фен!

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 24 май 2012 17:58

Ами тези всички фенове на Челси, които се радваха след спечелването на Шампионската лига, да не би някой от тях да не ,,истински'' фен, ако не е ходил на мач на Станфорд Бридж.Все пак едно отиване до Лондон не си е евтино.Супер глупаво изказване, човек.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 24 май 2012 18:05

Steve Wayne написа:Ами тези всички фенове на Челси, които се радваха след спечелването на Шампионската лига, да не би някой от тях да не ,,истински'' фен, ако не е ходил на мач на Станфорд Бридж.Все пак едно отиване до Лондон не си е евтино.Супер глупаво изказване, човек.

Абсолютно. Ако човека си е "емоциално свързан с отбора",следи обстойно и тн, защо да не е фен? Все пак Англия не е близо. ;)
Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 24 май 2012 18:09

Абе друго си е да можеш да си на стадиона всяка седмица!

За това не завиждам на феновете на чужди отбори, аз си подкрепям български отбор :)
Иначе съм бил на живо на мач на Манчестър Ю и бях доста разочарован от феновете.. 3 пъти по-малко сини, червени, жълти, черно-бели ще направят много по-добра атмосфера!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 24 май 2012 18:32

botev1921 написа:Не ми е много ясно как може да се пишеш "фен"...на колко техни мача си ходил? Фен пред телевизора не е фен!

Живял съм в Саутхямптън 6г,ходил съм на Дъ Дел-стария им стадион сигурно на 50мача,имах и шалове и фланелки но преди 2г се случи битов инцидент и сега нямам нищо.А между другото колко фена са фенове на отбори на които не са ходили и кво от това

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 24 май 2012 18:37

malchev написа:Абе друго си е да можеш да си на стадиона всяка седмица!

За това не завиждам на феновете на чужди отбори, аз си подкрепям български отбор :)
Иначе съм бил на живо на мач на Манчестър Ю и бях доста разочарован от феновете.. 3 пъти по-малко сини, червени, жълти, черно-бели ще направят много по-добра атмосфера!

Прав си,на стадиона на Саутхямптън идваха все богаташи които седят като на театър,иначе имаха някакъв фенклуб,целта на които беше как да откраднат някое знаме на Портсмут-техен кръвен враг и град на около40км от Саутхямптън.С това се е славело дербито,че на него е убит и първият фен в Англия,след мач още през 60те години фен на светците удря фен на Помпи и тои умира на място.Иначе южна Англия е скука за футбола-Саутхямптън,Портсмут,Торки,Борнемут-това са по известните отбори.Но като град Саутхямптън е много по красив от Лондон и от повечето градове в Англия

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 24 май 2012 18:44

samocskasamo написа:
malchev написа:Абе друго си е да можеш да си на стадиона всяка седмица!

Прав си,на стадиона на Саутхямптън идваха все богаташи които седят като на театър,иначе имаха някакъв фенклуб,целта на които беше как да откраднат някое знаме на Портсмут-техен кръвен враг и град на около40км от Саутхямптън.С това се е славело дербито,че на него е убит и първият фен в Англия,след мач още през 60те години фен на светците удря фен на Помпи и тои умира на място.Иначе южна Англия е скука за футбола-Саутхямптън,Портсмут,Торки,Борнемут-това са по известните отбори.Но като град Саутхямптън е много по красив от Лондон и от повечето градове в Англия

Знам за града ;)

Иначе за Англия кофтито е, че вече баш феновете все по-често остават извън стадиона, за сметка на жълтури, араби, индийци и туристи като мен, отишлки да видят как е на стадиона :mrgreen:

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 24 май 2012 19:01

botev1921 написа:Не ми е много ясно как може да се пишеш "фен"...на колко техни мача си ходил? Фен пред телевизора не е фен!

Хайде стига това с телевизора в последните 7 години са давали 5 мача на Светците,но това не означава,че не е фен на отбора!!!Смешно е да се пише ,че си фен на Милан,Реал М,Байерн и Ман С-лесно е да си от силните на деня!!!

Върни се в “Футбол - Свят”