Саутхямптън отново във Висшата лига на Англия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- samocskasamo
- Контакти:
Саутхямптън отново във Висшата лига на Англия
Предлагам да се преброим тук,кои сме феновете на новия член на Висшата лига-светците.А също така купувам или разменям шал на Саутхямптън за такъв на Ман.Юн или Арсенал.Купувам и тениска на Саутхямптън но трябва да е ХХХЛ.Купувам и всякакви картички на футболистите и материали за Льо Тисие.Нека и ние феновете на по малките отбори да се обединим,навсякаде има артикули на Ман Юн,Челси,Ливърпул,но няма на по малките отбори
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Re: Саутхямптън отново във Висшата лига на Англия
Не ми е много ясно как може да се пишеш "фен"...на колко техни мача си ходил? Фен пред телевизора не е фен!
-
- Контакти:
Ами тези всички фенове на Челси, които се радваха след спечелването на Шампионската лига, да не би някой от тях да не ,,истински'' фен, ако не е ходил на мач на Станфорд Бридж.Все пак едно отиване до Лондон не си е евтино.Супер глупаво изказване, човек.
- messi7
- Контакти:
Steve Wayne написа:Ами тези всички фенове на Челси, които се радваха след спечелването на Шампионската лига, да не би някой от тях да не ,,истински'' фен, ако не е ходил на мач на Станфорд Бридж.Все пак едно отиване до Лондон не си е евтино.Супер глупаво изказване, човек.
Абсолютно. Ако човека си е "емоциално свързан с отбора",следи обстойно и тн, защо да не е фен? Все пак Англия не е близо.

Абе друго си е да можеш да си на стадиона всяка седмица!
За това не завиждам на феновете на чужди отбори, аз си подкрепям български отбор
Иначе съм бил на живо на мач на Манчестър Ю и бях доста разочарован от феновете.. 3 пъти по-малко сини, червени, жълти, черно-бели ще направят много по-добра атмосфера!
За това не завиждам на феновете на чужди отбори, аз си подкрепям български отбор

Иначе съм бил на живо на мач на Манчестър Ю и бях доста разочарован от феновете.. 3 пъти по-малко сини, червени, жълти, черно-бели ще направят много по-добра атмосфера!
- samocskasamo
- Контакти:
botev1921 написа:Не ми е много ясно как може да се пишеш "фен"...на колко техни мача си ходил? Фен пред телевизора не е фен!
Живял съм в Саутхямптън 6г,ходил съм на Дъ Дел-стария им стадион сигурно на 50мача,имах и шалове и фланелки но преди 2г се случи битов инцидент и сега нямам нищо.А между другото колко фена са фенове на отбори на които не са ходили и кво от това
- samocskasamo
- Контакти:
malchev написа:Абе друго си е да можеш да си на стадиона всяка седмица!
За това не завиждам на феновете на чужди отбори, аз си подкрепям български отбор![]()
Прав си,на стадиона на Саутхямптън идваха все богаташи които седят като на театър,иначе имаха някакъв фенклуб,целта на които беше как да откраднат някое знаме на Портсмут-техен кръвен враг и град на около40км от Саутхямптън.С това се е славело дербито,че на него е убит и първият фен в Англия,след мач още през 60те години фен на светците удря фен на Помпи и тои умира на място.Иначе южна Англия е скука за футбола-Саутхямптън,Портсмут,Торки,Борнемут-това са по известните отбори.Но като град Саутхямптън е много по красив от Лондон и от повечето градове в Англия
samocskasamo написа:malchev написа:Абе друго си е да можеш да си на стадиона всяка седмица!
За това не завиждам на феновете на чужди отбори, аз си подкрепям български отбор![]()
Прав си,на стадиона на Саутхямптън идваха все богаташи които седят като на театър,иначе имаха някакъв фенклуб,целта на които беше как да откраднат някое знаме на Портсмут-техен кръвен враг и град на около40км от Саутхямптън.С това се е славело дербито,че на него е убит и първият фен в Англия,след мач още през 60те години фен на светците удря фен на Помпи и тои умира на място.Иначе южна Англия е скука за футбола-Саутхямптън,Портсмут,Торки,Борнемут-това са по известните отбори.Но като град Саутхямптън е много по красив от Лондон и от повечето градове в Англия
Знам за града

Иначе за Англия кофтито е, че вече баш феновете все по-често остават извън стадиона, за сметка на жълтури, араби, индийци и туристи като мен, отишлки да видят как е на стадиона

- krasimilkov
- Контакти:
botev1921 написа:Не ми е много ясно как може да се пишеш "фен"...на колко техни мача си ходил? Фен пред телевизора не е фен!
Хайде стига това с телевизора в последните 7 години са давали 5 мача на Светците,но това не означава,че не е фен на отбора!!!Смешно е да се пише ,че си фен на Милан,Реал М,Байерн и Ман С-лесно е да си от силните на деня!!!