П.С. Мишел Платини като президент на Уефа е като Пенев като треньор на ЦСКА, само параван....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
gentlemanxxx написа:... Снощи гледах Реал срещу Спортинг(в интернет) и там коментатора даде един прекрасен коментар - Съдиите не свирят за Реал, но не свирят и срещу Реал...
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
marmi52 написа:8-)
Много пъти съм писал, че Манчестър Юн. и Барселона са велики отбори, но са най-подпирани от съдиите !
Вчера гледах Норич и Манчестър Сити. В първите 15 минути на мача съдията спокойно можеше да даде поне една дузпа за Сити, но не го направи, въпреки, че имаше две спорни положения в наказателното поле на Норич.
С подобно съдийство Манчестър Сити няма как да станат шампион, въпреки, че вчера показаха невероятна игра.
Подобно е положението и в Испания, където Реал Мадрид и особено Барса са грозно подпирани от съдиите.
В Европа съдийското рамо за каталунците е толкова осезаемо, че ако бях техен фен, щях да се изчервя от срам след някои мачове. Последният пример: срещу Милан им беше дадена такава втора дузпа, от която би се изчервил и Антон Генов навремето.![]()
И за да не кажете, че не съм обективен ще спомена, че за Челси в последните няколко мача също бяха дадени съдийски аванти, от което се срамувам.
marmi52 написа:8-)
Много пъти съм писал, че Манчестър Юн. и Барселона са велики отбори, но са най-подпирани от съдиите !
Вчера гледах Норич и Манчестър Сити. В първите 15 минути на мача съдията спокойно можеше да даде поне една дузпа за Сити, но не го направи, въпреки, че имаше две спорни положения в наказателното поле на Норич.
С подобно съдийство Манчестър Сити няма как да станат шампион, въпреки, че вчера показаха невероятна игра.
Подобно е положението и в Испания, където Реал Мадрид и особено Барса са грозно подпирани от съдиите.
В Европа съдийското рамо за каталунците е толкова осезаемо, че ако бях техен фен, щях да се изчервя от срам след някои мачове. Последният пример: срещу Милан им беше дадена такава втора дузпа, от която би се изчервил и Антон Генов навремето.![]()
И за да не кажете, че не съм обективен ще спомена, че за Челси в последните няколко мача също бяха дадени съдийски аванти, от което се срамувам.
veseo написа:gentlemanxxx написа:... Снощи гледах Реал срещу Спортинг(в интернет) и там коментатора даде един прекрасен коментар - Съдиите не свирят за Реал, но не свирят и срещу Реал...
http://www.sportal.bg/news.php?news=35144 дали не свирят И ЗА Реал? Но останалото в поста ти е правилно, просто исках това уточнение да внеса, за да не изглеждат Реал едва ли не като мъченици...
haha написа:Най-съдийският отбор,който аз съм гледал е Интер от годините след Калчополи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта