[offtopic]Шт, нема да режете мен, че Арсенал пък ми е още по-мил. И аз се шегувам.

Всеки може да си му е през за който си иска отбор, като има някой нещо да си го каже на друг някой, за да му олекнат тегобите, нека си го каже. Както аз игнорирам спама дето ми е излишен, че ми дразни и не обелвам думичка, така може и всеки друг да направи с моя същото, а и като си имаме някакъв футболен и житейски опит защо пък да не обменяме мисли, аз у скайпа примерно само това правя и неусещайки се понякога им разправям едно и също нещо и така става перфектна дискусия (със сигурност им е тегаво понякога, но пък нещата дето аз или някой друг ги знае няма как да ги разбере никой, без да му се кажат един, два или три пъти ако се наложи, то да даже докторът го препоръча на всеки да си повтаря и помни и хубавите моменти и лошите моменти от зеления терен или извън него .

На някой може да му е интересно, пък де да знаеш. Той ако няма нужния опит, ще те требе да го натрупа от някъде.

[/offtopic]
Тегав ми е за гледане отбора тази година като поведение и всеки път ме изненадват с нещо положително или отрицателно, но не и по средата.

Трудно е да се каже с какво ще ни изненадат сега белгийците нас, но най-малко равен дано постигнем. Макар че точките са такива, че позволяват и врътки за късане на фишчета.

Знам, че са корав народ по принцип и те и ще се борят за своето място под слънцето, т.нар. елиминационна фаза в ЛЕ. Затова 1:1 казвам, тъй като Лион е по-стойностният отбор за мен и ще им вземе мястото като че ли в последния момент.. На Зенит победи му не трябват повече и ще да легне в един момент на някого.

Трудно вкарваме и червеноликите ще ни вкарат навярно, за по-нататък не знам...Няма го постоянството все още и сме отбор загадка с една дума, а белгийците пък са ми още по-загадъчни. Не знам дали сте забелязали, но аз се шегувам най-вече в изложението, а в офтопиците говоря по-сериозните неща, някак по-гладко върви мисълта там като и туриш скобички, в смисъл такъв, че все едно са ти ограничени символите като пишеш СМС и трябва да спреш в един момент да пишеш принудително, за да не се набуташ с два броя, а в същинската част мога да разтягам локуми, но истината не е някъде там, нека перифразирам един виден деец и приятел на зелени човечета в скайпа, агент Мълдър... Отдавна не сме виждали и нещо качествено от Пабло Пиати, миналата година имаше много голям принос в почти всеки мач, а сега дори не е титуляр. Фегули само дето се завърна напоследък, на другите изявите им не ми харесват, може би само на вратаря, колкото и изненадващо да звучи. Кансело също се старае, ама Гая не го виждаме нещо.. Негредо пак потъна някъде и той в мисли как да стане титуляр, сега разбирам, че е в конфликт с Нуно. Мъчил да му реди състава.