Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот naduvko » 18 апр 2011 09:24

joring написа:Да бе 100 пъти се е отказвал. :shock:
Отказа да играе(и не само той) когато БФС не изплати премиите за 4-тото място в САЩ.
Глупаво е да се сравняват 2-ма футболисти от различни епохи, особено когато единия има златна топка, а на другия определено му липсват топки. :mrgreen:

Не бе, никога не се е отказвал... те го изгониха сигурно.
Стоичков - 83 мача за нац. отбор. Бербатов - 77 мача за нац. отбор. Не е като да не са играли горе-долу еднакво. И какво сега, трябва да седи там, докато успеем да се класираме на някое първенство ли? То е пълно с посредствени футболисти, той ви е трън в очите... Това, че бил нападател и трябвало да вкара сме го чували вече, така че е излишно да го подхващате. Дайте да видим другите нападатели какво са вкарали и какво вкарват...

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 18 апр 2011 09:42

И някак странно ми идва да е "признат" за недуразумение.Виновник,"не ставащ" за този отбор!!!
И на фона на това е избран в идеалния отбор на Лигата за нападател заедно с Тевез.Някак странно признание... Сън,Гонг,ЗлатоградСпорт.... ти казват че проваля тия къде го сложили?????
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 18 апр 2011 10:04

Бербатов е голям!Предишния мач като вкара- "Бербатов изстреля Юнайтед към титлата"!Сега за два пропуска-сриване!И всички четат и злобеят!
Истината:Сър си го получи за имперското си отношение към нашето момче-когато пешеходеца Рууни цяла есен го нямаше,той му влачеше отбора!Сега Рууни е наказан за УМНО поведение и е невинен!Скоулс също е невинен!Съра не го пуска от 7 мача и той все му е голмайстор!Срамота!!!Кога ще дадат такава аванта с игрово време на Берба,както дадоха на Пинокио?!?!Да,моето уважение към Чичарито,но е далеч от Берба и много авансово го побутнаха и ....навярно сте забелязали,че не може да спира топката и я бори като прасе тиква!!!!
Давай Берба!!

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 18 апр 2011 10:21

Ем, зависи кой какво чете.
Ако четете зависима журналистика и пропаднали форуми, в които хората спорят на кой му по-голям, без аргументи и без логика - Бербатов сигурно ще е най-големия некадърник за Вас. Предател, нещастник, бавен, не се раздава и подобни ла*на.

Още преди 2 месеца в Redcafe имаше нещо като тема за "играта" на САФ, по отношение на нападателите. Дебелия още не беше във форма, но беше налаган, тогава почна това и със Ернандес, всичко за сметка на Бербатов. Та в Redcafe някой се беше сетил да напише, че това е много опасно, понеже към края на сезона, може да се случи така, че Берба да изгуби форма и да не е толкова уверен пред гола(освен, че на мен не ми го побира акъла, как ще вадиш най-добрият си играч от състава и да очакваш след 2 месеца бегло появяване просто да продължи да вкарва - няма как да стане), което в крайна сметка се и случи.

Относно конкретния мач със Сити, първия му пропуск за мен е по-фрапантен, при втория все пак се хвърли на шпагат и нямаше такъв контрол върху удара.
Но няма как да се вини само той, Юнайтед бяха трагични за пореден път, много слаби Валенсия, Парк, Скоулс, Карик...слаба отборна игра, и слаб Бербатов пред гола, не просто слаб.

Бербатов за България:

Винаги съм се чудил на хората, които плюят играта му за националния и на аргументите им:

1. Бербатов е мързелив, ако някой ми дефинира "мързелив" във футбола, играе централен нападател, не е защитник, въпреки това има невероятно първо докосване, много добри пасове в перспектива и бяга много, това че не е муха без глава, не го прави мързелив, а който мисли, че не бяга - да ходи да гледа навъртени километражи.

2. Не играе със сърце, така е, друго си е да играеш със сърце и да си слаб футболист, може да си дупка цял мач, обаче ако си сърцат - феновете ще ти се кефят.Това сигурно само в България го има - на мач на националите да има 2-3 лагера фенове и да си пеят собствените песни, да се кефят на собствените си играчи и всичко да е ОК.

3. Вкарва само на слаби отбори,сякаш имаме по 10 мача на година със силни отбори(тук някой по-умен може да се сети, че в един цикъл квалификации има няколко отбора - един много силен водач, малко по-добър отбор от нас, ние и по-слаби от нас отбори, айде сега някой върл математик да сметне колко силни мача има националния ни отбор за една година и по колко точки дава всяка среща, май всички победи дават по 3, послено така беше),но няма проблем - сега изобщо не вкарваме,с който и да играем, предателя го няма, живота ние по-добър.

4. Не играе, защото в Ман Ю му плащали много повече,който се аргументира с т'ва за мен е пълен тъ*ак, и трябва да му се забрани да гласува до края на живота му.Наистина ли има хора, които мислят, че този човек - Димитър Бербатов има нужда от пари ??! Това е Ман Ю - детската му мечта, в топ 4 на Европейските клубове, нормално е да му дават много пари и аз не виждам нищо лошо в това, отделно от това, защо никой не споменава за ФондацияДБ и какво прави тя ?

Другото, което ме обезверява понякога са хората, които ходят да гледат нашето първенство и почват да сравняват и да се надпреварват да си оценят клубовете.
Толкова слепи ли има, че не виждат каква селяния ни е футбола? Не казвам да го изоставим, но да не подкрепяме нещо подобно - ми мама му стара, вместо да се напивате и да давате пари през 2 дена за фойерверки, бомбички и пълни тъпни, помогнете за базата на стадиона, направете някаква организация да помагате на младите си таланти,намерете им ментори в живота, ооо забравих, кой ще им бъде ментор от нашето първенство :). Тук в последно време изгледах Литекс/Левски/ЦСКА - ами тези отбори са мега зле, едвам вързват няколко паса, а единствената суперзвезда в БГ футбола дори не е българин.

Уважение за футболиста Бербатов и за човека, който ръководи ФондацияДБ.
Смятам че е отличен пример за успех на български футболист, който в момента е световна звезда и може би най-добрият от този тип нападатели, факт !

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 18 апр 2011 11:02

nqkoisitam написа:Ем, зависи кой какво чете.
Ако четете зависима журналистика и пропаднали форуми, в които хората спорят на кой му по-голям, без аргументи и без логика - Бербатов сигурно ще е най-големия некадърник за Вас. Предател, нещастник, бавен, не се раздава и подобни ла*на.

Още преди 2 месеца в Redcafe имаше нещо като тема за "играта" на САФ, по отношение на нападателите. Дебелия още не беше във форма, но беше налаган, тогава почна това и със Ернандес, всичко за сметка на Бербатов. Та в Redcafe някой се беше сетил да напише, че това е много опасно, понеже към края на сезона, може да се случи така, че Берба да изгуби форма и да не е толкова уверен пред гола(освен, че на мен не ми го побира акъла, как ще вадиш най-добрият си играч от състава и да очакваш след 2 месеца бегло появяване просто да продължи да вкарва - няма как да стане), което в крайна сметка се и случи.

Относно конкретния мач със Сити, първия му пропуск за мен е по-фрапантен, при втория все пак се хвърли на шпагат и нямаше такъв контрол върху удара.
Но няма как да се вини само той, Юнайтед бяха трагични за пореден път, много слаби Валенсия, Парк, Скоулс, Карик...слаба отборна игра, и слаб Бербатов пред гола, не просто слаб.

Бербатов за България:

Винаги съм се чудил на хората, които плюят играта му за националния и на аргументите им:

1. Бербатов е мързелив, ако някой ми дефинира "мързелив" във футбола, играе централен нападател, не е защитник, въпреки това има невероятно първо докосване, много добри пасове в перспектива и бяга много, това че не е муха без глава, не го прави мързелив, а който мисли, че не бяга - да ходи да гледа навъртени километражи.

2. Не играе със сърце, така е, друго си е да играеш със сърце и да си слаб футболист, може да си дупка цял мач, обаче ако си сърцат - феновете ще ти се кефят.Това сигурно само в България го има - на мач на националите да има 2-3 лагера фенове и да си пеят собствените песни, да се кефят на собствените си играчи и всичко да е ОК.

3. Вкарва само на слаби отбори,сякаш имаме по 10 мача на година със силни отбори(тук някой по-умен може да се сети, че в един цикъл квалификации има няколко отбора - един много силен водач, малко по-добър отбор от нас, ние и по-слаби от нас отбори, айде сега някой върл математик да сметне колко силни мача има националния ни отбор за една година и по колко точки дава всяка среща, май всички победи дават по 3, послено така беше),но няма проблем - сега изобщо не вкарваме,с който и да играем, предателя го няма, живота ние по-добър.

4. Не играе, защото в Ман Ю му плащали много повече,който се аргументира с т'ва за мен е пълен тъ*ак, и трябва да му се забрани да гласува до края на живота му.Наистина ли има хора, които мислят, че този човек - Димитър Бербатов има нужда от пари ??! Това е Ман Ю - детската му мечта, в топ 4 на Европейските клубове, нормално е да му дават много пари и аз не виждам нищо лошо в това, отделно от това, защо никой не споменава за ФондацияДБ и какво прави тя ?

Другото, което ме обезверява понякога са хората, които ходят да гледат нашето първенство и почват да сравняват и да се надпреварват да си оценят клубовете.
Толкова слепи ли има, че не виждат каква селяния ни е футбола? Не казвам да го изоставим, но да не подкрепяме нещо подобно - ми мама му стара, вместо да се напивате и да давате пари през 2 дена за фойерверки, бомбички и пълни тъпни, помогнете за базата на стадиона, направете някаква организация да помагате на младите си таланти,намерете им ментори в живота, ооо забравих, кой ще им бъде ментор от нашето първенство :). Тук в последно време изгледах Литекс/Левски/ЦСКА - ами тези отбори са мега зле, едвам вързват няколко паса, а единствената суперзвезда в БГ футбола дори не е българин.

Уважение за футболиста Бербатов и за човека, който ръководи ФондацияДБ.
Смятам че е отличен пример за успех на български футболист, който в момента е световна звезда и може би най-добрият от този тип нападатели, факт !

Мога само да те поздравя за написаното. Няма и една думичка, за която да мисля различно...
Браво!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 апр 2011 12:52

nqkoisitam написа:1. Бербатов е мързелив, ако някой ми дефинира "мързелив" във футбола, играе централен нападател, не е защитник, въпреки това има невероятно първо докосване, много добри пасове в перспектива и бяга много, това че не е муха без глава, не го прави мързелив, а който мисли, че не бяга - да ходи да гледа навъртени километражи.

Това важи за много от българските нападатели, просто като загубят топката спират да играят, няма такова оправдание, като видите ли "той бил нападател" или "такъв му е стила", загубиш ли топката трябва да направиш всичко възможно за да си я върнеш!
Упреците в това отношение не са само към Бербатов, а и към Мартин Петров.
nqkoisitam написа:2. Не играе със сърце, така е, друго си е да играеш със сърце и да си слаб футболист, може да си дупка цял мач, обаче ако си сърцат - феновете ще ти се кефят.Това сигурно само в България го има - на мач на националите да има 2-3 лагера фенове и да си пеят собствените песни, да се кефят на собствените си играчи и всичко да е ОК.

НЕ е само в България, навсякъде по света се уважават играчите които се раздават, я си представи отбор в който и 11-те играча обичайната им форма на тялото е с подпрени ръце на кръста в буквата "Ф"-ъ :lol: :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 апр 2011 13:16

8-)

Да, бе, вие сигурно по-добре помните играта на Ицо от мене. :lol:
Някой от вас не са били раждани по онова време, а други са го гледали прави под масата по телевизията ... :mrgreen:
Ицо се отказа от националния заради протеста на националите тогава, а не от лични мотиви ! По-късно мисля, че пак беше сърдит на един национален треньор и нещо се беше скарал с Балъков и Туньо за капитанската лента.
Ицо обаче е отсъствал инцидентно от националния отбор - за мач-два-три ... После като го поканеха да се върне винаги го правеше, защото ХРИСТО СТОИЧКОВ Е БЪЛГАРИН И МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕРБАТОВ, КОЙТО СЕ ЧУВСТВА СЪРБИН, МАКЕДОНЕЦ И НА ПОСЛЕДНО МЯСТО БЪЛГАРИН ...
ТОВА Е ДРУГАТА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЕРБАТОВ И СТОИЧКОВ !!!

Изображение

За класите им няма какво да спорим. Само човек, който не разбира от футбол може да каже, че Бербатов има класата на Стоичков !
Бербатов НЕ Е и никога няма да бъде за Юнайтед това, което беше Стоичков за Барса !
И пак да попитам - Защо Бербатов не се разсърди на англичаните, които го скъсват от критики и гаври след всеки негов слаб мач ?!
Защото е по-лесно да се направиш на сърдит и да откажеш на нацията си, отколкото на парите и на кариерата !
И хайде не ми го хвалете чак толкова много, защото зад позьорството му личат много други неща, които вие вижда се, нямате умствения потенциал да прозрете ... 8-)
Последна промяна от marmi52 на 18 апр 2011 13:53, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2011 13:51

Англичаните са си дървени тикви ...
Предпочитат дърводелци ( но иначе добри голмайстори ) ... като Чичарито и Рууни, пред елегантни и подаващи футболисти като Берба.

Иначе няма спор ...
Сър-а развали форамата на Бербатов ... за пореден път !

И аз ще кажа за пореден път ...
- Бербатов не е за Юнайтед и те не са за него !
Не бяха за него, не са в момента ... и няма да бъдат за бъдеще !

Трябваше да си остане в Тотнъм ...
Сега щеше да има много повече признание в личен план !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

finnan
Контакти:

Съсипаният Бербо отива в Рома

Мнениеот finnan » 18 апр 2011 14:39

ИзображениеИзображение

Емил Данчев вече е в Рим
Българският нападател Димитър Бербатов може да стане част от новата Рома, твърди в днешния си брой вестник "Стандарт". Според изданието новите американски милиардери, които официално придобиха мажоритарния дял от клуба са поставили титлата в Серия "А" като основен приоритет през следващата година. Чу се дори, че снощи Емил Данчев е бил в Рим.Бербатов му дал зелена светлина за преговори след унищожителните критики след загубата 0:1 от "Ман Сити" в полуфинала за купата. Според информации от английските медиите Бербо бил съсипан след двата пропуска, които направи срещу Сити.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Re: Съсипаният Бербо отива в Рома

Мнениеот Labros » 18 апр 2011 14:53

То не се знае кой ще е треньор там, седнали трансфери предварително да правят... и то точно на Барбука.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Върни се в “Футбол - Свят”