[offtopic]Добре. За първи път да видя човек, дето да харесва всичките ми отбори. Това са чудни отбори, а и стиловете на игра си приличат почти, звездите невинаги ги имаме, но се представяме върховно през всичките тия години. Малко се продават отвреме навреме, ама с тая комерсиализация не виждам някой да не се.

Няма лошо, а и това ни дава възможност да избираме кого да покрепяме в различни етапи на комбинираното предаване и кого на лайвскора. Мен тая вечер ми играха 4-5 отбора, ама как да ги гледам всичките, сигурно ще ме помисли някой за луд. 4 с триста зора успях в три мача да ги комбинирам някак..

Ама събитията на Валенсия ми убягнаха малко, щото и качеството ми беше много гадно. А верно ти само Порто не харесваше, ама и там вече има съвпадание, щото аз ги отписах тях след онзи злополучен мач с Байерн, а действително те ми бяха един от първите заради българите дето минаха през там, а Коцето си ми беше и футболният идол в България, не бате Ицо. И на Михтарски се радвах доста, но той беше по-слабичък, за да ми е идол. Моят избор винаги е бил по-изтънчен, но съм и разлюбвал един -два отбора с времето. Крия и една тайна- никога не съм разлюбвал Барса, но Валенсия са ми най-скъпи в Испания.
Като стана дума за примерата, помните ли като ви казвах преди време, че забелязвам как нивото пада и там? Е, сега този спад е в пика си. И то доста бързичко падна. Не е същото определено. Като че ли му минава модата, калчото обаче ще възвръща позиции в следващите години според мен. В примера в момента няма много читави халфове, защитите и те са трагични. Атаката и тя е доста ялова при отборите. Роналдо и Меси скоро и те ще са история, а тогава такива отбори като нашата Валенсия ще започнат отново да блестят и съм спокоен.
Бях и на Байерн, можеш да се досетиш защо, но освен Коща, там беше и Клинсман, а той ми е идолът от немския футбол. В Италия са повече затова и това първентво ми е на сърце, а и като бях лапе то беше най-доброто и най-гледаемото, но най-присърце като отбор ми бяха Парма, но и от Юве съм бил за кратко. Примерно не мога да забравя един велик мач дето съм гледал ЦСКА-Ювентус 3:2 през славната ни 94-та (загубихме служебно заради нередовен Петър Михтарски нещо такова, а на реванша бялото перо ни разпердушини. Та в тоя период и госпожата малко съм подкрепял, а и има имаха футболни величия по това време. За тия дето може би не знаеш и май не съм ти казвал - единият е гръцкият Олимпиакос (тях ги пренебрегнах тая вечер), не съм се отказал и до днес. Но те са машини били винаги и няма кво да ги гледам. Обаче ме заболя доста като ни отупаха на Емирейтс, нищо че пак мои хора, боли си.. спокойно може да се каже, че съм футболна енциклопедия, но много станаха спомените и някои важни събития съм ги изтрил за по-новите. Един хард кат се напълни се форматира, аз винаги си правех същото и с паметта, за да имам място за новите неща. Да, ама и дори форматиран хард, се възстановява отвреме навреме, та и с паметта е така. Годините на повечето събития ги не помня, защото после ще ги четем у списания, вестници или в нета за по-модерно.

[/offtopic]