Valencia Club de Futbol в европейските клубни турнири

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в европейските клубни турнири

Мнениеот Los Che » 19 окт 2015 20:31

[center]Изображение
20 октомври 2016
21:45 ч.
Estadio de Mestalla[/center]

Felix Zwayer / Германия/ е съдия на срещата.
Вече 34 г. , съдия от 2004, международен рефер от 2012.
Като страничен рефер беше замесен в тото скандала с уредени мачове в Бундеслигата 2005, за което е наказан за 6 месеца.

Sat 23/07/05 UIC Valencia 2 - 0 Gent
Sun 17/07/05 UIC Gent 0 - 0 Valencia
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 окт 2015 22:04

4 точки от двата мача с Гент до голяма степен ще ни оплетат кошницата предварително, стига Лион да не направят нещо извънредно срещу Зенит. Белгийците до момента показват, че са корав съперник, така че и победа с гол разлика ще свърши работа. Все пак очаквам да бием с 2-0 или 3-1. Ще бъде добре, ако успеем да си решим сравнително рано мача като срещу Малага, тъй като в края на седмицата ни предстои гостуване на Атлетико.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 окт 2015 23:41

Оправдаха се очакванията ми за труден мач. Гент и през първата част си играха добре, но и доста късмет имаха, че не ги довършихме с втори гол между 25-тата и 30-тата минута, когато имахме много чисти ситуации. Общо взето вратарят им ги остави в срещата, а после при първото си положение изравниха. След почивката обаче откровено съм на мнение, че ни надиграха - то повечето време действията се водеха в нашата половина. Голям късмет при победния автогол, а 10 мин. преди края отново Жауме ни извади.
Като цяло оспорван мач, в който според мен белгийците заслужаваха поне точица. За нашите бих казал, че през първото полувреме показаха играта, която бяхме свикнали да виждаме на наш терен през миналия сезон, докато през второто пак изпаднахме в посредствеността от този сезон. Важни 3 точки все пак и сме близо до класирането, след като Лион паднаха в Русия.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2015 23:51

[offtopic]Никога не съм те питал, Удоджи, Валенсия или Арсенал са по-напред в твоята йерархия? Останал съм с впечатление, че Валенсия е малко по-нагоре като че ли, а за артилеристите ти е малко все едно. Мен са ми долу горе наравни началата, затова се мъча и комбинирано да ги гледам, но с една идея Арсенал ми е пред Валенсия, а и съперникът е сериозен и гледах тях повече и смея да твърдя, че бяхме по-добрият отбор днеска и ги понатупахме. :)[/offtopic]

Почти се класирахме още една победа само. Ама после кво ще правим. :mrgreen: :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 окт 2015 00:03

[offtopic]Труден въпрос, Дребен. Когато през 2000/01 на 1/4-финал се срещнаха двата отбора, бях за Арсенал и ме бе яд, че отпаднаха. Тогава обаче тях вече ги харесвах (покрай една демоверсия на ФИФА, а впоследствие и покрай красивата игра, която показваха), докато Валенсия ми бяха сравнително непознати. През 2002/03, когато двата отбора се срещнаха в решаващ мач от втората групова фаза (тогава още имаше такава), бях за Валенсия и се изкефих, че победиха, въпреки че ми остана и малко горчивина, че Арсенал отпаднаха. Тогава обаче вече и Валенсия ги харесвах - станаха ми любимци след загубения финал с дузпи от Байерн през 2000/01. Имало е даже някои периоди, през които тимове като Селтик, Леверкузен, Монако например съм ги харесвал повече от тези двата, но с течение на времето само Валенсия и Арсенал от чуждите отбори започнах да ги приемам толкова навътре. Ако трябва да дам някакво предимство, може би 51:49 в полза на Валенсия. Просто като цяло испанският футбол ми е любим, а английският ми се вижда доста надценен, заради което може би малко натежават нещата в полза на "прилепите", но пък в никакъв случай не ми е все едно за "топчиите". Днес специално гледах комбинирано предаване на двата мача в нета.[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 21 окт 2015 14:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 окт 2015 00:55

[offtopic]Добре. За първи път да видя човек, дето да харесва всичките ми отбори. Това са чудни отбори, а и стиловете на игра си приличат почти, звездите невинаги ги имаме, но се представяме върховно през всичките тия години. Малко се продават отвреме навреме, ама с тая комерсиализация не виждам някой да не се. :) Няма лошо, а и това ни дава възможност да избираме кого да покрепяме в различни етапи на комбинираното предаване и кого на лайвскора. Мен тая вечер ми играха 4-5 отбора, ама как да ги гледам всичките, сигурно ще ме помисли някой за луд. 4 с триста зора успях в три мача да ги комбинирам някак.. :lol: Ама събитията на Валенсия ми убягнаха малко, щото и качеството ми беше много гадно. А верно ти само Порто не харесваше, ама и там вече има съвпадание, щото аз ги отписах тях след онзи злополучен мач с Байерн, а действително те ми бяха един от първите заради българите дето минаха през там, а Коцето си ми беше и футболният идол в България, не бате Ицо. И на Михтарски се радвах доста, но той беше по-слабичък, за да ми е идол. Моят избор винаги е бил по-изтънчен, но съм и разлюбвал един -два отбора с времето. Крия и една тайна- никога не съм разлюбвал Барса, но Валенсия са ми най-скъпи в Испания. :)

Като стана дума за примерата, помните ли като ви казвах преди време, че забелязвам как нивото пада и там? Е, сега този спад е в пика си. И то доста бързичко падна. Не е същото определено. Като че ли му минава модата, калчото обаче ще възвръща позиции в следващите години според мен. В примера в момента няма много читави халфове, защитите и те са трагични. Атаката и тя е доста ялова при отборите. Роналдо и Меси скоро и те ще са история, а тогава такива отбори като нашата Валенсия ще започнат отново да блестят и съм спокоен. :)

Бях и на Байерн, можеш да се досетиш защо, но освен Коща, там беше и Клинсман, а той ми е идолът от немския футбол. В Италия са повече затова и това първентво ми е на сърце, а и като бях лапе то беше най-доброто и най-гледаемото, но най-присърце като отбор ми бяха Парма, но и от Юве съм бил за кратко. Примерно не мога да забравя един велик мач дето съм гледал ЦСКА-Ювентус 3:2 през славната ни 94-та (загубихме служебно заради нередовен Петър Михтарски нещо такова, а на реванша бялото перо ни разпердушини. Та в тоя период и госпожата малко съм подкрепял, а и има имаха футболни величия по това време. За тия дето може би не знаеш и май не съм ти казвал - единият е гръцкият Олимпиакос (тях ги пренебрегнах тая вечер), не съм се отказал и до днес. Но те са машини били винаги и няма кво да ги гледам. Обаче ме заболя доста като ни отупаха на Емирейтс, нищо че пак мои хора, боли си.. спокойно може да се каже, че съм футболна енциклопедия, но много станаха спомените и някои важни събития съм ги изтрил за по-новите. Един хард кат се напълни се форматира, аз винаги си правех същото и с паметта, за да имам място за новите неща. Да, ама и дори форматиран хард, се възстановява отвреме навреме, та и с паметта е така. Годините на повечето събития ги не помня, защото после ще ги четем у списания, вестници или в нета за по-модерно. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 21 окт 2015 12:39

Аз да споделя ли през къде ми са "Арсенал", "Байерн", "Байер", "Монако", "Ливърпул", "Челси" и бла-бла-бла... или да не губим бадева деТската аудитория?
[offtopic]Не , просто се шегувам. :oops:[/offtopic]

Изображение
Nuno обобщава временното класиране
1 Zenit 9
2 Valencia 6
3 Gent 1
4 Olympique Lyonnais 1
El ´Guaje´ David Villa

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 23 окт 2015 14:51

Белгийците са подали жалба до УЕФА за ненужни репресии от Националната Полиция срещи техни фенове в града и стадиона. В отговор Полицията е изпратила видео кадри как малка част от феновете на гостите хвърлят празни бутилки и дори тухли по тях. Също така те са имали сведение, че сред гостите има и 150 крайни ултраси търсещи сблъсък с Yomus. Както и протоколи от разпитите на неколцина арестувани в сблъсъците.
El ´Guaje´ David Villa

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 03 ное 2015 16:48

[center][rimg]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12187728_919490051468773_2041130969916879550_n.jpg?oh=fda01868064ee6237b701d6b4f2f932d&oe=56B19A8C[/rimg][/center]
El ´Guaje´ David Villa

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 ное 2015 18:55

Според мен е 1-1 този мач. Ние не сме в добра форма, а белгийците са корави, но Х не би бил лош.
Видях предварителната група за мача и ми прави впечатление, че Негредо и Де Паул са включени. Тепърва обаче двама ще отпаднат от нея (засега са 20 души).

Върни се в “Футбол - Свят”