Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот AndreyBG » 18 апр 2011 00:30

STAMFORD написа: Стар български обичай ;) А и чуждото винаги е по-хубаво и по-добро ;)

Абсолютно си прав! За съжаление, ако не си променим тази черта от манталитета, нищо добро не ни чака... А колкото до Бербата, радвам се, че има толкова много хора, които го защитават и са на моето мнение. Трябва да си ценим футболистите, просто в момента футбола ни е зле и Бербата е един от малкото лъчи на радост за нас. Аз все още съм на мнение, че всичко при него е въпрос на самочувствие. Ако е в отбор, който го цени, той е световна класа. Ако обаче усети, че няма доверието на фенове и боса, тогава вече има моменти на слабост. Помня колко мачове реши за Байер и Тотнъм, и то бяха доста важни. Бележеше редовно на Арсенал, Челси и Манчестър с екипа на Тотнъм. Но тук не му гласуват доверие в големите мачове, а пък после не ставал за тях... Както и да е. Успех Митко !!! ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Мнениеот STAMFORD » 18 апр 2011 01:15

На нас пък специално,редовно се разписваше :)Още от времето с Тотнъм
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2011 01:23

AndreyBG написа:
STAMFORD написа: Стар български обичай ;) А и чуждото винаги е по-хубаво и по-добро ;)

Абсолютно си прав! За съжаление, ако не си променим тази черта от манталитета, нищо добро не ни чака... А колкото до Бербата, радвам се, че има толкова много хора, които го защитават и са на моето мнение. Трябва да си ценим футболистите, просто в момента футбола ни е зле и Бербата е един от малкото лъчи на радост за нас. Аз все още съм на мнение, че всичко при него е въпрос на самочувствие. Ако е в отбор, който го цени, той е световна класа. Ако обаче усети, че няма доверието на фенове и боса, тогава вече има моменти на слабост. Помня колко мачове реши за Байер и Тотнъм, и то бяха доста важни. Бележеше редовно на Арсенал, Челси и Манчестър с екипа на Тотнъм. Но тук не му гласуват доверие в големите мачове, а пък после не ставал за тях... Както и да е. Успех Митко !!! ;)

Те не му гласуват доверие, ама той си е голмайстор на висшата лига!!!!! Не знам на кого да вярвам?! На "Сън"-човците не вярвам, щото и те след мача с "Ливърпуул" (много "слаб" отбор) даже и те се престрашиха да напишат, че си имат гений в Англия! Но, тези неща бързо се забравят! Проблема на Берба е един! Понеже направи 20-ина гениални оттигравания и всички очакват, че всяко следващо ще бъде такова! Е, не става! Ван Нистелрой, гениален голмайстор, реши на един приятелски мач (с Бразилия!!!!!), след като преодоля вратаря да вкара гол с пета! Ами..... не улучи вратата! В Холандия не го "разкъсаха", а го подкрепиха за смелостта! А ние това не го можем! Хем му завиждаме, хем го плюехме(да се маха тоя "некадърник"), той се отказа от плюнките ( сега пък предател?!), абе странно племе сме си ние! Скоро един съфоромник, колега, се чудеше, че не виждал българско знаме на Олд Трафорд! Не знам какво е гледал и колко мача е гледал, ама аз поне няколко пъти съм виждал това! Мноооого ме кефи! А и трябва по-често да се поглежда Red cafe, какви думи наизмислиха за Берба ( слаб съм с английския уж, ама все мога да разбера: Бербасекс, Бербатач, Бербафак, Берба.....), това ще им остане в митологията! Данчев казва, че Берба е железен в Юнайтед, "Сън" вече го продава?! На кого да вярваме?!...

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 18 апр 2011 01:48

Здравейте колеги :) ,честит празник на всички...Съвсем на кратко: Бербатов за мен сега е като Стоичков,към края на кариерата си.Кюрда както( много от Вас) го наричат,постигна всичко в играта и бе и Е уважаван навсякъде по света.Берба е неговият подгласник и Е уважаван и ще бъде запомнен от историята,защото той е от хората,които творят история (колкото и скромна да е) и това никой не може да промени..Бих бил щастлив да имаме още 100 такива играчи, но за съжаление нямаме и 1 след тях двамата.Лека вечер,аз утре ще говоря на децата си за Берба и Стоичков,а вие за кой ще им говорите :?: :roll: ..за Чичарито ,Рууни :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Мнениеот STAMFORD » 18 апр 2011 01:59

Абе дръж ти един нападател,който до нова година носеше отбора на гърба си,който е във върховата си форма и е голмайстор на ПЛ на пейката в продължение на два месеца,пък после го пускай да ти решава мачове :!: :!: :!: Ей това изигра лоша шега на САФ :!: Това що не го пишат :?: После нали пусна и Ернандез :!: Да се запомни с нещо ;) :roll: :?:
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 апр 2011 06:37

B__A__N__DA__TA написа:Здравейте колеги :) ,честит празник на всички...Съвсем на кратко: Бербатов за мен сега е като Стоичков,към края на кариерата си. :lol:

:lol:

Да сравняваш Бербатов със Стоичков е просто смешно ! Виж какви индивидуални отличия има Камата и ще разбереш защо.
Антибългарското мислене характерно за родния край на Бербатов, в който живея от години се показа и при него.
Стоичков също бе хулен и оплюван, но не отказа да играе за националния до последно !
От националния отбор на родината си не се е отказал нито един от гениите във футбола, какъвто Бербатов съвсем не е !
Нима Марадона, Кантона, Меси, Кристиано Роналдо не са били оплювани ?
Нормално е, когато играта на един национален отбор не върви и падаш от Кипър с 4 гола разлика да бъде критикувана звездата на отбора. Че кого друг да критикуват - третия вратар ли ?!
Да, Бербатов ще остане в историята на българския футбол, но по-скоро като една спорна личност ...
Това, че част от феновете го боготворят, съвсем не означава, че всички го харесват и одобряват поведението му, особено спрямо националния отбор.
В Англия май също вече го разбраха каква примадона е ... :lol:
Сравниха го с жената на Хари Реднап, която е 60 годишна баба.
Време е Бербатката да се разсърди и на англичаните, както се разсърди на нас българите.
Или май не му стиска, а ?!? ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 апр 2011 07:55

хммм, абе marmi52, нещо ги пооплете нещата, ама айде!
поогледай се малко около нашите футболисти и ще разбереш защо Берба е издигнат до висините на Стоичков, макар и да е с много малко на брои отличия! мдаа точно така, ще видиш, че няма с кой друг да го мерим, то и затова беше абониран за наградата Футболист на Годината, макар че някои медии тенденциозно гласуваха за други играчи!
единствения светъл лъч идва от Ив.Попов, ама неговото развитие засега е в анадолски застой!
Ако не ценим това, което сега ни предоставя Бербатов, после ще дойде момента, когато ще се радваме и обоготворяваме, някакви много важни голове, вкарани в първенствата на Полша, Израел, Турция и т.н.
Чрез Берба и ние имаме представител в играта на най-големите, ценете го това!
а що се отнася до националния, явно има хора с елементарно мислене, които се водят по инсинуациите на Канал3 и продължават да бъдат заблуждавани относно основната причина за отказа на Бербо от националния отбор! много жалко за тях!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 18 апр 2011 08:09

marmi52 написа:
B__A__N__DA__TA написа:Здравейте колеги :) ,честит празник на всички...Съвсем на кратко: Бербатов за мен сега е като Стоичков,към края на кариерата си. :lol:

Да сравняваш Бербатов със Стоичков е просто смешно ! Виж какви индивидуални отличия има Камата и ще разбереш защо.
Антибългарското мислене характерно за родния край на Бербатов, в който живея от години се показа и при него.
Стоичков също бе хулен и оплюван, но не отказа да играе за националния до последно !
От националния отбор на родината си не се е отказал нито един от гениите във футбола, какъвто Бербатов съвсем не е !
Нормално е, когато играта на един национален отбор не върви и падаш от Кипър с 4 гола разлика да бъде критикувана звездата на отбора. Че кого друг да критикуват - третия вратар ли ?!
Да, Бербатов ще остане в историята на българския футбол, но по-скоро като една спорна личност ...
Това, че част от феновете го боготворят, съвсем не означава, че всички го харесват и одобряват поведението му, особено спрямо националния отбор.
Време е Бербатката да се разсърди и на англичаните, както се разсърди на нас българите.

:shock: От поста ти разбирам,че много мразиш Бербатов и също ,че следиш футбола от скоро.Да не говорим,че въобще не си вникнал в контекста на тва което съм написал
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 апр 2011 08:17

marmi52 написа:

Смешник :)
Първо : Стоичков НЕ един и два пъти се отказва от националния и ако сега играеше при "сина , зетя и фамилията" и сега щеше да ги запцува и да остави националния .
Второ : Марадона , къци Роналндо , Меси - НИКОГА НЕ СА ГИ плюли така във собствените им страни , а и там едва ли си имат толкова корумпирано БФС , нямат си и Чавдарчо , Джизаса , Сърмов и другите . Да не говорим за цирка със уредения мач със Естония !
Кантона след загубата от нас , мисля че се отказа от националния на Франция !
Цял живот ли ще злобееш по Бербатов ? И не ми обяснявай , че не злобееш , защото още както влезнеш във гонг , търсиш тема за Бербатов , където да си споделиш " слюнката " !!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 апр 2011 08:46

DmG написа:Първо : Стоичков НЕ един и два пъти се отказва от националния и ако сега играеше при "сина , зетя и фамилията" и сега щеше да ги запцува и да остави националния .

Да бе 100 пъти се е отказвал. :shock:
Отказа да играе(и не само той) когато БФС не изплати премиите за 4-тото място в САЩ.
Глупаво е да се сравняват 2-ма футболисти от различни епохи, особено когато единия има златна топка, а на другия определено му липсват топки. :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”