Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот Middlesbrough » 21 мар 2012 11:29

sl321 написа:
THE G.A.M.E написа:Нормално е понякога и слабаците в "Примера" да се почувстват хора, отбелязвайки някой и друг гол срещу Реал и Барса ... :lol:

Това във "Висшата лига" обаче, си е ежедневие ... ;)

Ами като в Англия и тия които се водят лидери са слаби,как няма да е ежедневие?

и ти си прав ..

Офтопик:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 мар 2012 12:02

sl321 написа:
THE G.A.M.E написа:
Абе нормално е ... Незнам, аз от английските лиги съм гледал невероятни мачове между опашкари ...
Такива абсурд да се получат между тимове от ранга на тези, дето ги спомена ... Гранада - Хихон ... ;)

Просто сред малките отбори на Острова има такива изплющяци, че се скъсват да играят ...

Е в това много се бъркаш. Ти всъщност колко мачове си гледал от тия които са между по-малките отбори в Испания.
И, според мен скъсват топката от лашкане и се скъсват да се надбягват и блъскат а не се скъсват да играят.Това е според мен де.
Суонзи донякъде се доближават до футбола който се играе в Испания,и то все пак казвам се доближават и то до малките отбори в Испания.

T.e. испанските отбори играят наивно срещу Барса и Реал в защита ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 мар 2012 12:12

THE G.A.M.E написа:
Middlesbrough написа:пример Вълците - Манчо 0-5 нали :Д

По-скоро - Суонзи - Сити ( 1-0 ) ... УБА - Челси ( 1-0 ) ... Съндърланд - Арсенал ( 2-0 ) ... Има и още и още. :lol:

Няма спор, че в "Примера" се игра по-силен футбол , най-вече в лицето на Реал и Барса ...
Обаче този във Висшата лига е по-интересен и има интрига, както казва Станко .. :lol:

Каква е интригата? 20 играят и накрая Манчестър Юнайтед шампион.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 мар 2012 12:35

THE G.A.M.E написа:
Middlesbrough написа:пример Вълците - Манчо 0-5 нали :Д

По-скоро - Суонзи - Сити ( 1-0 ) ... УБА - Челси ( 1-0 ) ... Съндърланд - Арсенал ( 2-0 ) ... Има и още и още. :lol:

Няма спор, че в "Примера" се игра по-силен футбол , най-вече в лицето на Реал и Барса ...
Обаче този във Висшата лига е по-интересен и има интрига, както казва Станко .. :lol:

Игра, не говорим за по един гол на шано, а говорим за 3 (ТРИ) гола и то не на собствен терен, а като гости!!! ;) Усещаш ли "тънката" разлика? И не на последно място, кога на Вълците, УБА или някой друг подобен отбор ще свирят 2 дузпи за тях на ОТ или Стамфордбридж примерно? ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 мар 2012 12:36

Челси защо ги смятате за отбор тая година?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 мар 2012 12:38

pomiqrat написа:Челси защо ги смятате за отбор тая година?

Аз не ги смятам и то не само този сезон, ама феновете на ВЛ ги смятат, още повече, че са единственият английски тим останал в ЕКТ тоя сезон...

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 мар 2012 12:40

megan fox написа:Игра, не говорим за по един гол на шано, а говорим за 3 (ТРИ) гола и то не на собствен терен, а като гости!!! ;) Усещаш ли "тънката" разлика? И не на последно място, кога на Вълците, УБА или някой друг подобен отбор ще свирят 2 дузпи за тях на ОТ или Стамфордбридж примерно? ;)

Мегънов, по- сериозно, моля те! Дузпи на ОТ срещу Манчестър :shock:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 мар 2012 13:23

Реал и Барса са доста по-добри в момента от водещите английски отбори. ;)

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 21 мар 2012 13:50

По принцип никоаг не съм харесвал Примера и винаги съм смятал ВЛ за най-силното първенство. Но, гледайки фактите, просто не мога да отрека реалността. Факт е, че остана само 1 Английски тим във всичките турнири и 5 испански. Факт е, че 1-вите 2 отбора в ВЛ не можаха да минат групите на ШЛ, след което отпаднаха на 1/8 финал в ЛЕ, а третия в Англия заедно с Фулам и Бирмингам не успяха да минат групите в ЛЕ. А Стоук Сити отпаднаха още на 1/16 финалите. Факт е, че при голмайсторите в ШЛ няма нито 1 играч от Англия, а 4 от първите 5 места се заемат от Испанци. А бе факти колкото искате. Каквото и да си говорим, въпреки че Испанското първенства ми е най-антипатичното от 4-те големи, не мога да отрека факта, че тази година Примера просто е по-силна от Висшата лига. И то много! Надявам се в бъдеще това да се промени.
Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 мар 2012 13:55

Ами нещата се менят, днес едни са на върха, утре са други......след 3 години може и италианските отбори да са на отгоре. Това не е лошо, напротив.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”