[center]
[/center][center]Вече три дни най-новото попълнение на Хофенхайм - Филип Малбашич тренира с отбора. Сърбинът пристигна от ФК Рад Белград и подписа договор до 2016 година. И въпреки че е твърде кратко време в Крайхгау, Малбашич вече се интегрира много успешно.
През изминалия сезон младокът изигра 22 мача за Рад в първенството, а също така е част и от юношеската формация на Сърбия, която през 2011 година достигна полуфинал на Европейското първенство в Румъния.
"Следя Бундеслигата от няколко години. За мен е голяма чест да бъда част от Хофенхайм. Играчите ме посрещнаха любезно, веднаха ме приеха като свой. Засега съм приятно впечатлен от всичко", каза Малбашич в първото си интервю пред клубния сайт.
"Радостен съм, че ще играя в Бундеслигата. За мен това е едно от най-добрите първенства и със сигурност тук ще се чувствам щастлив. Все още си търся апартамент, затова засега съм на хотел. Желанието ми е да имам постоянно жилище. В момента се разбирам добре само с Борис Вукчевич и Сеяд Салихович, с които говорим почти еднакъв език. Иначе знам английски, но съм твърдо решен да науча и немски", добави 19-годишният нападател.
"Аз ще направя всичко възможно, за да убедя треньора, че имам място в отбора", завърши Филип Малбашич.[/center]
[/center]

[/center]
[/center]

[/center]
[/center]
[/center]
[/center]