Летен трансферен прозорец 2021
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Летен трансферен прозорец 2021
Ооо Л. Де Йонг доста по-зле от Пако и Бакамбу! Севиля се чудеха какво да го правят цяло лято след като е 4-ти избор там и оп чичо Куман го прибрал в Барса.

paceto написа:Сигурен съм, че ако имаше намерение да ходи към Юнайтед нямаше да пишеш такива неща.
Това между другото изобщо не е вярно. Баче Тони си соли Санчо например от две години насам.

ПСЖ парите не ги вълнуват и явно разчитат да прикоткат Мбапе да преподпише. От друга страна според мен за самият играч и за Реал е много по-добре да го дръпнат другото лято за без пари. Ще си играе без да му тежи това, че струва 300 милиона, а дедо Перез ще може да инвестира скатаните пари за други играчи.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
						No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- paceto
- Контакти:
И сега ще почне да ги шие с Атлетико.  

vasilnv написа:paceto написа:Сигурен съм, че ако имаше намерение да ходи към Юнайтед нямаше да пишеш такива неща.
Това между другото изобщо не е вярно. Баче Тони си соли Санчо например от две години насам.
ПСЖ парите не ги вълнуват и явно разчитат да прикоткат Мбапе да преподпише. От друга страна според мен за самият играч и за Реал е много по-добре да го дръпнат другото лято за без пари. Ще си играе без да му тежи това, че струва 300 милиона, а дедо Перез ще може да инвестира скатаните пари за други играчи.
И аз съм ЗА! Хем чичо Перес ще спести пари за мащабна селекция догодина пък и ще ни даде по-голям шанс в борбата за титлата тази година че с МБапето при белите ще е по-трудно!

1914.1902 написа:
Йес!

- paceto
- Контакти:
Ще има ли прощално видео с танцови движения от него?   

- insaneboy1
- Контакти:
paceto написа:И сега ще почне да ги шие с Атлетико.
Няма да се учудя, но не ми дреме. Лапорта според мен подготвя почвата за нов треньор и нов проект догодина, разкара повечето с големи заплати, от тези които беше възможно. Тоя сезон го пишем бегал, но въпреки всичко ще ми е интересно в следващите мачове как ще изглеждаме като вече ще играем с 11 човека, а не с 10.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
						Anulo mufa
Деа, барса си разкараха повечето воденични камъни и това хич не е добре. Аз се надявах да махнат Де Йонг и Тер Щеген и да купят още цигани, а не обратното   

Засилват се друг път, той поне дребния е известен с решаващите си интервенции във финалите, направо се пръска 

Готов съм да се обзаложа, че ПСЖ няма да направят по-добър сезон в Европа от последните два. Даже по скоро очаквам да отнесат някой бой подобен на барса в последните години. Срещу някой сериозен отбор супер много ще натежи многото играчи, които не се връщат в защита и ще стане страшно в един момент. Поне аз това очаквам.
п.с. Няма да ме изненада ако в един момент ПСЖ "продадат" някой играч на катарски отбор за 300 млн и да занулят бюджета, ако от УЕФА почнат да ги притискат де.

paceto написа:
Така говориш все едно ПСЖ до сега не са били извън групите на ШЛ. Да ти напомня, че те играха финал миналата година, а сега изминалият сезон отпаднаха на полуфинал. Смисъл не е като да не е виждал до къде може да стигне ПСЖ, а и привличането на Меси не гарантира задължително титла в Европа с него, а просто засилва възможностите.
Т.е. ситуацията е станала още по тежка в момента с големите заплати и привличането на играчи, а до сега не са продали играч за голяма сума. За момента са продали само Мичъл Бакер за 7 млн. евро, купиха Хакими за 60 млн. и сега този последният, който взеха за 40 млн. т.е. към този час са минус 93 млн. евро.
Засилват се друг път, той поне дребния е известен с решаващите си интервенции във финалите, направо се пръска

Готов съм да се обзаложа, че ПСЖ няма да направят по-добър сезон в Европа от последните два. Даже по скоро очаквам да отнесат някой бой подобен на барса в последните години. Срещу някой сериозен отбор супер много ще натежи многото играчи, които не се връщат в защита и ще стане страшно в един момент. Поне аз това очаквам.
п.с. Няма да ме изненада ако в един момент ПСЖ "продадат" някой играч на катарски отбор за 300 млн и да занулят бюджета, ако от УЕФА почнат да ги притискат де.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
						Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]