Летен трансферен прозорец 2021

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2021

Мнениеот Pichichi » 31 авг 2021 23:02

Ооо Л. Де Йонг доста по-зле от Пако и Бакамбу! Севиля се чудеха какво да го правят цяло лято след като е 4-ти избор там и оп чичо Куман го прибрал в Барса.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 31 авг 2021 23:11

paceto написа:Сигурен съм, че ако имаше намерение да ходи към Юнайтед нямаше да пишеш такива неща. :mrgreen:

Това между другото изобщо не е вярно. Баче Тони си соли Санчо например от две години насам. :mrgreen:
ПСЖ парите не ги вълнуват и явно разчитат да прикоткат Мбапе да преподпише. От друга страна според мен за самият играч и за Реал е много по-добре да го дръпнат другото лято за без пари. Ще си играе без да му тежи това, че струва 300 милиона, а дедо Перез ще може да инвестира скатаните пари за други играчи.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 авг 2021 23:15

И сега ще почне да ги шие с Атлетико. :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 авг 2021 23:15

vasilnv написа:
paceto написа:Сигурен съм, че ако имаше намерение да ходи към Юнайтед нямаше да пишеш такива неща. :mrgreen:

Това между другото изобщо не е вярно. Баче Тони си соли Санчо например от две години насам. :mrgreen:
ПСЖ парите не ги вълнуват и явно разчитат да прикоткат Мбапе да преподпише. От друга страна според мен за самият играч и за Реал е много по-добре да го дръпнат другото лято за без пари. Ще си играе без да му тежи това, че струва 300 милиона, а дедо Перез ще може да инвестира скатаните пари за други играчи.

И аз съм ЗА! Хем чичо Перес ще спести пари за мащабна селекция догодина пък и ще ни даде по-голям шанс в борбата за титлата тази година че с МБапето при белите ще е по-трудно!
:mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 авг 2021 23:16

1914.1902 написа:Изображение

Йес!
:mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 авг 2021 23:21

Ще има ли прощално видео с танцови движения от него? :roll: :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 авг 2021 23:24

Доволно! Отиде, еВа мамата на Барса и се махна! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 31 авг 2021 23:30

paceto написа:И сега ще почне да ги шие с Атлетико. :lol:

Няма да се учудя, но не ми дреме. Лапорта според мен подготвя почвата за нов треньор и нов проект догодина, разкара повечето с големи заплати, от тези които беше възможно. Тоя сезон го пишем бегал, но въпреки всичко ще ми е интересно в следващите мачове как ще изглеждаме като вече ще играем с 11 човека, а не с 10.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2021 23:36

Деа, барса си разкараха повечето воденични камъни и това хич не е добре. Аз се надявах да махнат Де Йонг и Тер Щеген и да купят още цигани, а не обратното :lol:

paceto написа:
Така говориш все едно ПСЖ до сега не са били извън групите на ШЛ. Да ти напомня, че те играха финал миналата година, а сега изминалият сезон отпаднаха на полуфинал. Смисъл не е като да не е виждал до къде може да стигне ПСЖ, а и привличането на Меси не гарантира задължително титла в Европа с него, а просто засилва възможностите.

Т.е. ситуацията е станала още по тежка в момента с големите заплати и привличането на играчи, а до сега не са продали играч за голяма сума. За момента са продали само Мичъл Бакер за 7 млн. евро, купиха Хакими за 60 млн. и сега този последният, който взеха за 40 млн. т.е. към този час са минус 93 млн. евро.

Засилват се друг път, той поне дребния е известен с решаващите си интервенции във финалите, направо се пръска :lol:
Готов съм да се обзаложа, че ПСЖ няма да направят по-добър сезон в Европа от последните два. Даже по скоро очаквам да отнесат някой бой подобен на барса в последните години. Срещу някой сериозен отбор супер много ще натежи многото играчи, които не се връщат в защита и ще стане страшно в един момент. Поне аз това очаквам.

п.с. Няма да ме изненада ако в един момент ПСЖ "продадат" някой играч на катарски отбор за 300 млн и да занулят бюджета, ако от УЕФА почнат да ги притискат де. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”