ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот lauta hools » 03 ное 2008 22:13

Blue_Lion написа:Lauta,Змията е на INTER ;)CURVA NORD им е сектора,а организацията им се казва BOYS S.A.N.
6580340.jpg

CURVA SUD - Отново FOSSA DEI LEONI ;)

Брей ти взе да знаеш повече от мен,браво аз много ти се кефя и ти предлагам да се замислиш над предложението за ULTRAS в СОФИЯ-ЗАПАД!Ти си готов! :lol: ;) :)
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2008 22:19

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:Lauta,Змията е на INTER ;)CURVA NORD им е сектора,а организацията им се казва BOYS S.A.N.
6580340.jpg

CURVA SUD - Отново FOSSA DEI LEONI ;)

Брей ти взе да знаеш повече от мен,браво аз много ти се кефя и ти предлагам да се замислиш над предложението за ULTRAS в СОФИЯ-ЗАПАД!Ти си готов! :lol: ;) :)

хахаха с мойте познания може ли да стана тартор ? :D Бъзикам се :) Скивай,даже София-Запад ги защитавам в темата за тях дето е,уважавам ги ;) Бате,стига да не се налага да се бия,шото от това губи футбола ни,съм навит с две ръце ! Сърцето ми е като на ULTRAS ! САМО ЛЮБОВ и нищо друго за ЛЕВСКИ ! Уважение и за най-мразените ни врагове ! Като се видим,ме подсети да ти разкажа за мойте виждания за фракция,да видиш къф идеолог съм ;) :D :D :D И колко съм скромен :D :D ИНАЧЕ,ще трябва да говоря за момчетата от САМ СЪМ СИ ФРАКЦИЯ (т.е. АЗ :D ) дали ще ме пуснат :D :D :D
Последна промяна от Blue_Lion на 03 ное 2008 22:22, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2008 22:20

Бате,а тая тема колко яка стана не е истина ! :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 ное 2008 22:56

Blue_Lion написа:Бате,а тая тема колко яка стана не е истина ! :mrgreen: :mrgreen:

Дам,аз пък тия снимки дет съм ги качил са нищо,на моя комп имам много яки,на живо направени в Италия,уникални,пък тия съм си ги теглил от нета. :)
За СОФИЯ-ЗАПАД да ти кажа,като не искаш да се биеш никой не може да те накара,аз не искам и нищо не ми казват,споко те знаят кво да правят.Виж само уреди там нещата с твоите хора от СССФ :D :D :D ;)
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2008 23:03

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:Бате,а тая тема колко яка стана не е истина ! :mrgreen: :mrgreen:

Дам,аз пък тия снимки дет съм ги качил са нищо,на моя комп имам много яки,на живо направени в Италия,уникални,пък тия съм си ги теглил от нета. :)
За СОФИЯ-ЗАПАД да ти кажа,като не искаш да се биеш никой не може да те накара,аз не искам и нищо не ми казват,споко те знаят кво да правят.Виж само уреди там нещата с твоите хора от СССФ :D :D :D ;)

Аааа братле,дано си оправиш кошницата по-скоро ! Искам да ги видя ! Ако пак ходиш,мое да ме земеш,ако не е проблем ;) А за СССФ...абе чудя се как да им го кажа,ае кажи на Ванката и на няколко от вашите да ме пазят на преговорите,може ли ? Страх ме е :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 ное 2008 23:08

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:

Аааа братле,дано си оправиш кошницата по-скоро ! Искам да ги видя ! Ако пак ходиш,мое да ме земеш,ако не е проблем ;) А за СССФ...абе чудя се как да им го кажа,ае кажи на Ванката и на няколко от вашите да ме пазят на преговорите,може ли ? Страх ме е :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Нямаш проблем,още утре се обаждам! :D ;)

ЛЕЛЕ Брат,евала!Ти ни обедини всичките!Много си добър,честно! :)
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2008 23:19

Бате,кажи им на другите дето ще идват да си вземат бухалки и бронежилетки,че тия от СССФ са много страшЕН ! :D :D :D

Еми,аз много се кефя,че става така,щото ние сме фенове братле,и преди всичко Българи и трябва да сме единни ! А и ми писна да гледам как всеки се заяжда с другите ! Аз само тия двете теми следя основно ;) Мерси брат,за всичко и че сме приятели,макар и още да не сме се виждали ;)
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 ное 2008 23:38

Blue_Lion написа:Бате,кажи им на другите дето ще идват да си вземат бухалки и бронежилетки,че тия от СССФ са много страшЕН ! :D :D :D

Еми,аз много се кефя,че става така,щото ние сме фенове братле,и преди всичко Българи и трябва да сме единни ! А и ми писна да гледам как всеки се заяжда с другите ! Аз само тия двете теми следя основно ;) Мерси брат,за всичко и че сме приятели,макар и още да не сме се виждали ;)

И аз мерси,много се кефя,че тука има вече и нормални хора и то БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ,НА НИКОЙ ДРУГ! :!: :)
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 ное 2008 23:43

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:Бате,кажи им на другите дето ще идват да си вземат бухалки и бронежилетки,че тия от СССФ са много страшЕН ! :D :D :D

И аз мерси,много се кефя,че тука има вече и нормални хора и то БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ,НА НИКОЙ ДРУГ! :!: :)

ее Бате,не баш ;) То ти като си нормален,Пловдив като е,Shyne,Бирата и форевъра и аз като сме,и още няколко човека и се събираме щото сме пичове бе брат ;) Ние си обичаме градовете,страната,отборите...позитивни хора сме :) А й сме мъже и всичко това ни обединява ;) Плюс Футбола :) А й замисли се,всеки един от нас има чуство за хумор ;) :D :D Само да ти кажа,по-нагоре беше качил едни снимки с един кръст - и те са на CURVA NORD,т.е. на Inter ;) В CURVA NORD има няколко фракций,обединени от BOYS S.A.N. ! Това са VIKING(втората по сила), IRRIDUCIBILI (и те имат такава фракция като LAZIO,с който всъщност са приятели) Brianza Alcoolica, ULTRAS INTER, и BOYS S.A.N. (Squadre d'Azione Nerazzurre – Поделение за синьо-черна дейност),който са им най-силната фракция ! Много обединени са както се вижда :) Изображение Изображение Изображение АДСКИЯ ТИП :D :D Изображение Дали не са откачени,а ? ;) :D :D
Последна промяна от Blue_Lion на 03 ное 2008 23:51, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 ное 2008 23:49

Blue_Lion написа:

И аз мерси,много се кефя,че тука има вече и нормални хора и то БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ,НА НИКОЙ ДРУГ! :!: :)[/quote]

ее Бате,не баш ;) То ти като си нормален,Пловдив като е,Shyne,Бирата и форевъра и аз като сме,и още няколко човека и се събираме щото сме пичове бе брат ;) Ние си обичаме градовете,страната,отборите...позитивни хора сме :) А й сме мъже и всичко това ни обединява ;) Плюс Футбола :) А й замисли се,всеки един от нас има чуство за хумор ;) :D :D Само да ти кажа,по-нагоре беше качил едни снимки с един кръст - и те са на CURVA NORD,т.е. на Inter,но не мога да кажа на 100 % дали са на BOYS S.A.N. ;)[/quote]
Да ти кажа честно нямам представа какво съм качвал,просто гледах някоя ако ми фане окото и ги слагах,ма ония последните с червено-жълтите огньове много ме изкефиха,много яко са го направили,нищо че сигурно са се издушили ;)
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”