PFC Litex написа:kartago написа:Ами тогава радвай се бе, радвай се бе, Милене! Ти от пресконференцията не си спрял да го плюеш! Пиши позитивно колко много се радваш от това, поздравявай го! Иначе понеже ти виждам мненията по нищо не показаваш, че се радваш! Говорили сме много за футбол, признавам, че разбираш някои неща, но не мога и да скрия, че и доста неща не можеш да видиш! Но по принцип, покажи си правилната емоция, т.е. радостта, а ти няколко дена не си спрял да показваш негативизъм! Странно някак си, не мислиш ли?!.............
Няма негативизъм, старая се да гледам позитивно на нещата.
Мен не ме интересува той какво прави в Юнайтед, защото аз нито съм фен на Щнайтед, нито съм фен на Бербатов, аз съм фен на Българския национален отбор по футбол и ме интересува извиканите как се раздават за този отбор.
През последните две години Бербатов вече не се раздава, скътава се, на моменти се губи на терена. Имах надежда да превъзмогне тази апатия, но уви не стана. Какви са причините за същата НЕ ЗНАЯ.
Точно за това се радвам, че се отказа. На негово място може да дойде в пъти по-слаб футболист, но изорава ли терена както се казва и да со остави дробовете по него той ще получи мойте адмирации.
Ако искаш да си направя труда и да ти копирам поустовете тука, да видим няма ли негативизъм в изказванията ти?!........Ако искаш доста неща мога да ти обясня и на скайпа! И понеже темата е и за Иванков, та кога той е "изоравал" терена и си е оставял дробовете? И кой друг освен Мартин и Стилян го правят, че все да ни е крив Бербатов?! Я дай ми примери! Знам, че няма да се сетиш или ще ми дадеш такива, които каквото и да правят, няма смисъл, поредната продажба нейде си, и огромна неефективност! За КПД си чувал разбира се! При тази негова апатия и тези голове?! Ами нека да си беше останал такъв! Гениалните неща, затова са такива, защото се правят по един два пъти, обаче вече всички очакват от него всичко да е гениално, е няма как да стане! И въпреки всичко, понеже се ровиш в инета, направи си труда и погледни му статистиката за миналата година! Няма да те затрудни!