За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот kartago » 18 май 2010 02:11

PFC Litex написа:
kartago написа:Ами тогава радвай се бе, радвай се бе, Милене! Ти от пресконференцията не си спрял да го плюеш! Пиши позитивно колко много се радваш от това, поздравявай го! Иначе понеже ти виждам мненията по нищо не показаваш, че се радваш! Говорили сме много за футбол, признавам, че разбираш някои неща, но не мога и да скрия, че и доста неща не можеш да видиш! Но по принцип, покажи си правилната емоция, т.е. радостта, а ти няколко дена не си спрял да показваш негативизъм! Странно някак си, не мислиш ли?!.............

Няма негативизъм, старая се да гледам позитивно на нещата.
Мен не ме интересува той какво прави в Юнайтед, защото аз нито съм фен на Щнайтед, нито съм фен на Бербатов, аз съм фен на Българския национален отбор по футбол и ме интересува извиканите как се раздават за този отбор.

През последните две години Бербатов вече не се раздава, скътава се, на моменти се губи на терена. Имах надежда да превъзмогне тази апатия, но уви не стана. Какви са причините за същата НЕ ЗНАЯ.

Точно за това се радвам, че се отказа. На негово място може да дойде в пъти по-слаб футболист, но изорава ли терена както се казва и да со остави дробовете по него той ще получи мойте адмирации.

Ако искаш да си направя труда и да ти копирам поустовете тука, да видим няма ли негативизъм в изказванията ти?!........Ако искаш доста неща мога да ти обясня и на скайпа! И понеже темата е и за Иванков, та кога той е "изоравал" терена и си е оставял дробовете? И кой друг освен Мартин и Стилян го правят, че все да ни е крив Бербатов?! Я дай ми примери! Знам, че няма да се сетиш или ще ми дадеш такива, които каквото и да правят, няма смисъл, поредната продажба нейде си, и огромна неефективност! За КПД си чувал разбира се! При тази негова апатия и тези голове?! Ами нека да си беше останал такъв! Гениалните неща, затова са такива, защото се правят по един два пъти, обаче вече всички очакват от него всичко да е гениално, е няма как да стане! И въпреки всичко, понеже се ровиш в инета, направи си труда и погледни му статистиката за миналата година! Няма да те затрудни!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 02:24

acmilan написа:Айде престанете с това Левски-ЦСКА,бе,хора,в статията къде е споменато името на някой от тези два отбора?Особено вироглавия,престани,бе,пич,за теб друго освен тези два отбора(единия огромен за теб,другия нищожен,а всъщност и двата са на едно и също ниско ниво),не съществува ли?Димитър Иванков с развятото българско знаме в омразната ми Турция показа какво значи да си българин!Хвърлянето на фланелката в сектор Г пък показва колко обича България и,че не дели българите на сини и червени.Много малко хора могат да го направят.Колкото до Бербатов-прекрасен футболист,благодаря му за кой ли път за всичко,нека спра дотук с коментарите за него,че и мен ще обявят за какъв ли не...

Цялата тема , а и много други такива се правят с единствената цел да омаскарят някой от двата отбора. Тази е , за да бъде омаскарен Димитър Бербатов - бивш футболист на ЦСКА. Ако беше бивш футболист на ПФК Левски , то тези , които сега го плюят щаха на ръце да го носят и песни за него да съчиняват. Пак казвам - Боби Михайлов и Наско Сираков съсипват футбола ни , но нито един син фен не ги плюе. А там е проблема ... Не в това , че видите ли Бербо е казал , че иска един ден , когато приключи кариерата си на футболист да се върне в родината си и да направи опит да оправи батака във футбола ни. Кой , ако не той и такива като него , вкусили от професионализна на големите отбори и първенства ще се справят най -добре. Но това веднага стана проблем ... Защо ли ? Защото някои просто не искат футбола ни да се играе на терена ...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2010 02:29

Напомням! Темата не е за Бербатов ( имаше много такива), а за Бербатов и Иванков, придържайте се към темата!

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 18 май 2010 02:33

football.total написа:Странно нещо е логиката. Уж логика а нелогична... Нали по пътя на логиката 2 би трябвало да означава 2 а не 1 или 3. София би трябвало да означава София а не Пловдив или Варна. Червено би трябвало да значи червено, а не синьо или бяло. И Димитър би трябвало да значи Димитър. Ама май не съвсем... Защото в реалността единия Димитър няма нищо общо с другия.
Единия вечно мрънкащия, успелия (според неговите думи поне), летящия нависоко (пак според неговите думи), патриота ("Аз съм Българин бе пичове").
Другия тих, неуспял (къде е Бурса, къде е Манчестер... Нерде Ямбол, нерде Стамбул), скромен...
Единия звездата, другия оплювания.
Единия мъжкар. Другия..... За жалост само единия...
Ти който ми четеш краткото коментарче и на ум пак си ме псуваш ("Мри бе Бербо-хейтъре) свали очилата Бербатки приятелю и се запитай нещичко. Простичко. Елементарно:
Нима Митко Иванков бе по малко критикуван от другия Димитър в национала? НЕ!
Да чу някога дума от Иванков - не се чуствам достатъчно обичан? НЕ!
Помниш ли от къде тръгна Иванков за големия футбол, от Левски нали? Псуван, освиркван поругаван от феновете на ЦСКА до болка. Същия този Иванков преди година две, след мач на национала отиде точно в сектора на феновете на ЦСКА и им подари фанелката си. И те я приеха с овации, защото не отиде вратаря на Левски Иванков а отиде вратаря на България Иванков. И Митко Иванков отиде не при агитката на ЦСКА а при агитката на България. Kакво да ти кажа повече приятелю. Мъжкар се става не като ти пораснат косми по някой интимни части или като струваш 30 милиона паунда ли, лева ли, евро ли... Бог знае. Мъжкар се става не като летиш по разни блогове ей тоооолкова на високо!!! Мъжкар се става като имаш сърце. И то не ти се намира в гащите...
Ти който продължаваш да ми четеш коментара и продължаваш да псуваш къде на ум къде на глас по поредния Бербо-хейтър си отвори снимките на Юнайтед от шампионското награждаване след мача с Арсенал миналата година. Отвори да видиш твоя идол със някакво бегло подобие на шапката на Дядо Коледа със или без камбанки не помня вече. И погледни снимките на Бурса от снощи да видиш Митко Иванков без шапка идиотка развяваш българския трибагреник. Да той не казва "Българин съм бе пичове". Показва го... Е простено му е на Бербатов някак... Може би Сър-а е въвел забрана за национални знамена по време на награждаването. Някак минала покраи ушите на Неманя Видич (увит с националния трибагреник на Сърбия) и на Карлитос Тевез (облечен с фанелка на Аржентина)...
Ти приятелю който ми прочете коментара вече и се питаш - що за глупост е това мили Боже... Да глупост е. Огромна глупост. Безмислица.
Безмислено е да сравнявам Турция с Англия.
Безмислено е да сравнявам Бурса с Манчестър.
Безмислено е да сравнявам купата на Турция с купата на Англия.
Безмислено е да сравнявам Димитър с Димитър.
Шапки долу пред Димитър. Но не Бербатов а Иванков... Защото най безмислено би било да сравнявам мъжкаря с лигльото.
А сега ти който вече позеленя от коментара ми спокойно можеш да си натиснеш горе на браузъра където вижадаш Х-чето, защото ти е писнало от някъкви хейтъри на най големия Български футболист и да ми теглиш една майна.
Благодаря за което!

Когато нещо е написано с толкова много правописни грешки е по-скоро смешно и не се приема на сериозно. "Левски" никога няма да преживее срама от непродаваемостта на играчите си на Запад. Благодарение на такива като Бербатов, Мартин, Стенли, Манчев хората на Запад разбраха къде е България! Не можеш да ми сравняваш постиженията на Д.И. с Д.Б. Няма как да стане. Д.Б. не е длъжен на никого и може да прави каквото си поиска.
Последна промяна от Vonin на 18 май 2010 02:37, променено общо 1 път.
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2010 02:35

Затова , че Боби , Наско , Мъри , Коща , Лечков и останалите разсипват футбола ни се подписвам с двете ръце , само че Бербо трябваше да го каже пряко и без шикалкавения , познайте тогава какъв отзвук щеше да има и колко хора щяха да са на страната на Берба , а не да ми казва , че бил уморен , че давал път на други , че имал семейство и т.н.
Изображение

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2010 03:27

Ама хора, разберете едно - и двамата са дали многооооо на националния отбор. И пак се търси някакво хапене. Което не е правилно - защото отново се целува този който е на върха, а по другите се лее помия... може би сме си такива.
Добре де, ами по едно време всички плюеха Иванков ... ама сега няма проблеми - нали е първи в Турция и развя знамето - номер едно е. Ами Бербатов - като излезе на инжекции и вкара гола на спокойствието, когато бихме Хърватска 2-0 на пълния Васил Левски - герой! Ама сега понеже не вървят нещата го разлюби народа. Ама лошото е, че малко хора отдават заслуженото на националите ни - все пак е по-лесно да се хули :evil: :evil: :evil:
Уважам мнението на автора - всеки има собствено такова, но тук няма място за такива сравнения - всеки от Димитровците е дал много за отбора, да се извисява единият, за сметка на другия си е направо плюнка по Националния :x
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 май 2010 07:48

Смешна статия в стила на журналистическите подлоги, които само плюят по футболните икони на България!
Автора си е върл Бербо-хейтър и си проличава по целия текст! Колкото и да се мъчи да даде някакви правдоподобни доводи в полза на тезата му, то те пак са едностранно подбрани и не показват истинската картина, защото мотива му е пак да се оплюе Бербатов! Кофтито в случая е че Бербатов е на светлинни години напред и нагоре в националната си отговорност и затова автора неможе да съзре нищо, защото той самия се намира ниско долу в злобата и зависта си! Горкичкия, за съжаление е!

Автора май не е наясно, че българския трибагреник се вее по 24 часа на денонощие на Олд Трафорд, че на бутонките на Бербо е нарисуван трикольора, че се занимава с благотворителност и спонсорство в България и т.н.

автора на темата, се принизява и до женски полов орган сравнявайки по този начин един бълагарин с друг, ясно показвайки, че не му пука за българщината, щом трябва да бъде оплют един българин! Ето това имат в предвид и Камата и Бербатов когато казват, че сме от една малка страна, която едва се вижда на картата и че самите ние трябва да си се подкрепяме, а не да се очерняме при всяка възможна ситуация!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 18 май 2010 08:56

До сега бъзиках всички мои приятели левскари , че няма нито един (ама нито едничък) ФУТБАЛЕР излязъл от Левски и станал човек в Европа. Е сега вече не мога да се гавря - има те имате едни едничък Иванков , които стана шампион и то заслужено , на европейски шампионат.
Да вече Левски стои наравно с чорбата , Иванков наравно с Бербо, шампиона на Турция наравно с Испанвия , Германия и Англия.

А това че Бербо ви остави без върможност да го критикувате....ами критикувайте ....Мъри, не........Попето, не........абе все някой ще се намери за критика споко.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 18 май 2010 09:34

ти и твоите приятели да не сте родени след 1995г.,Мариян Христов е шампион на Германия с Кайзерслаутерн,Петър Хубчев игра дълги години в Хамбургер и Айнтрахт,Боримиров в Мюнхен 1860,няма да се връщам по назад във времето,очевидно е че играчите на цска са по успели в чужбина,но не можеш да кажеш че нито един от Левски не е успял

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 май 2010 09:35

cvetan написа:До сега бъзиках всички мои приятели левскари , че няма нито един (ама нито едничък) ФУТБАЛЕР излязъл от Левски и станал човек в Европа. Е сега вече не мога да се гавря - има те имате едни едничък Иванков , които стана шампион и то заслужено , на европейски шампионат.
Да вече Левски стои наравно с чорбата , Иванков наравно с Бербо, шампиона на Турция наравно с Испанвия , Германия и Англия.

А това че Бербо ви остави без върможност да го критикувате....ами критикувайте ....Мъри, не........Попето, не........абе все някой ще се намери за критика споко.

Пич преди да говориш глупости помисли

Върни се в “Футбол - Свят”