Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък, btv action

Мнениеот MCMXIII » 18 мар 2016 17:38

sapio0o написа:
0007 написа:
sapio0o написа:Аз последно ще пиша, че прекалено много станахте. Я ми кажете защо никой не обели дума за съперникът на Байерн, а вместо това всеки опява за този на Реал? Леко е нагло, само леко.

Байерн на 1/8-финал играха с Ювентус,докато вие играхте с едни други вълци,които далеч не бяха сред фаворитите. Да не припомняме култовият ви път до 1/2-финала преди няколко години - ЦСКА Москва и АПОЕЛ :lol: Или пък 1/4-финала с Галата...двата 1/8-финала с Шалке също са в тази категория.

На Байерн съперниците са същите всеки сезон, изключвайки този 1/8 финал с Юве. На теория им се пада име като Арсенал, но ги знаем венгеровците колко са силни в действителност. През другото време, кеф ти Порто, кеф ти Шахтьор, кеф ти Базел, кеф ти Марсилия.

Прекалено сте пристрастни и не виждате реалността.

И Манчестър на Мойс, бре!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък, btv action

Мнениеот Groucho » 18 мар 2016 18:44

ralka_levskarka написа:Реал, Байерн, Барса и ПСЖ продължават 8-)

Смела и прогноза, но аз ще дам още по-смела: Реал, Байерн, Барса и Сити продължават :lol: 8-)

1914.1902 написа:Тази снимка е преди жребият . Паднаха се по начина , по който са наредени .
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/Cd0ZwBFWEAAqvq-.jpg[/rimg]

По азбуката значи дирижират жребия :!: Нимната нионска майка :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Жребий за четвъртфиналите в ШЛ и ЛЕ - петък

Мнениеот Neron » 18 мар 2016 19:17

Английските отбори бяха до тук. Догодина ще изкапят и по-рано.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 мар 2016 19:22

За n-ти път Реал с възможно най- благоприятния жребий.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

miroxp

Мнениеот miroxp » 18 мар 2016 20:01

dreben23 написа:В ШЛ достоен финал би бил Атлетико М-Реал М, останалото е поквара.
Юве дори легнал, смятай.
Ето, това резултат от поквара! :)

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Бум, бум, бум! :)

Пич, дори финал Челси-Челси би бил по-малко покварен и отвратителен от Атлетико-Реал! Юве легнал? Знаеш ли, за Ювентус не само, ако е легнал, ами и нарочно да не им дават по 10 дуспи на мач и умишлено да ги отстраняват през следващите 500 години пак ще им е малко. Най-мафиотския отбор печелил всичко, каквото е спечелел чрез уредени мачове! Помияри!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 мар 2016 20:06

Aз не виждам защо с лека ръка отписвате Сити. Разликата между Челси и ПСЖ в определни моменти не беше хич голяма, а Сити определено имат мноого по-сериозен кадрови потенциал. Там ключовият фактор ще бъде дали Компани ще се оправи за мачовете с арабите. Ако е здрав, което ме съмнява, шансовете за мен са равни. Не знам как върви възстановяването на Де Бройне. За мен нещата са си на кантар, ако е здрав Компани. За мен 50-50 с Компани и 70-30 без него. ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 18 мар 2016 20:23

Neron написа:Английските отбори бяха до тук. Догодина ще изкапят и по-рано.

Грешка...догодина Лестър са на финал...още не съм решил с кой ще играят ;)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 мар 2016 20:29

Кевин и Насри ще са готови за мача, а Компани ще е аут и ще се възстановява най-малко месец. Иначе ще съм адски щастлив, да видя Ибрахимката да губи и то ако може с голове от Агуеро - този играч да разбере че дори не е в топ 5 на нападателите.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 мар 2016 20:49

sunscres92 написа:Кевин и Насри ще са готови за мача, а Компани ще е аут и ще се възстановява най-малко месец. Иначе ще съм адски щастлив, да видя Ибрахимката да губи и то ако може с голове от Агуеро - този играч да разбере че дори не е в топ 5 на нападателите.

Насри и да е здрав няма да играе :lol: Без Компани са на практика без защита. Така, че шансовете драстично намаляват.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Футбол - Свят”