Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 22:04

THE G.A.M.E написа:А Русия не е нормална Държава, щото в никоя нормална Държава един човек не е променял конституцията колкото пъти си иска, за да е постоянно на власт.
А в една Държава обществото е неделима част от нея, та, що за общество допуска подобно нещо ?

Другото което е, Русия се замеси в грандиозен политически ( че и военен, макар и да не си признават ) конфликт, на мен ми се гледа футбол, смяташ ли, че Форумът в Русия ще се размине без политически оттенък ?
То да не говорим, че самият избор на Русия беше политически, не спортен.
Щото имаше поне две страни, много по-подготвени за Световно Първенство.

И защо се опитваш да наложиш твоите критерии за нормална държава на другите?Защо въобще си мислиш, че твоето мнение и разбиране за нещата е вярно?

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2015 22:04

Понеже темата е за расизма ...

За мен е пълна идиотия расизмът в спорта.
То и няма как да се определят едни подобни действия - плюе се негър от противника, който е вкарал гол/отбелязал точка и т.н. а в същото време се радваш на чернилката от своя тим, който е направил същото.
Това е лицемерие.
Или всички са гадни чернилки, негра, кюнци и т.н. или уважението трябва да присъства към всички черни така, както се уважават неграта от собствените отбори.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 27 сеп 2015 22:08, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2015 22:06

гражданин от село написа:И защо се опитваш да наложиш твоите критерии за нормална държава на другите?Защо въобще си мислиш, че твоето мнение и разбиране за нещата е вярно?

Това не е мое мнение, това е мнение на мнозинството в световен мащаб.

Мнозинството винаги е право, а малцинството са длъжни да се съобразяват с тези, които са повече от тях.
Така функционира светът, инак - анархия и съдбата на динозаврите.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 27 сеп 2015 22:07, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 22:06

diplomat написа:
1palq4o1 написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:Че аз ти пиша по същество!
Не ме интересува къде ( в Русия, Китай или на луната ) някой ще реве, като му се каже истината-черен, блед, жълт или червен!
Съгласен съм с теб, че няма място за расизъм в съвременното общество, НООООООООО...винаги има едно ( НО ), когато уважението е взаимно, а 90% от негрите искат единствено да цуцат помощи, да си живеят в 17ти век и да вдигат авра за всичко което не им изнася!

За взаимното уважение съм напълно съгласен. Ако в ЮАР се знаеше, че ще има расистки прояви от чернокожите и нищо не се прави по въпроса - също щях да съм против. Но ти сам даде примера за вувузелата и как тя беше забранена, защото пречи на футбола и зрителите. Същото важи и за расизма, без значение дали е от бял към черен, от жълт към черен, от черен към бял и т.н.

Да, но ги забраниха няколко години СЛЕД първенството и то защото беше под въпрос провеждането на Шампионска Лига, ако ги използваха по трибуните.
А по време на СП тези хубави туземни атрибути пречеха на абсолютно всички НЕчерни футболисти, треньори и зрители-т.е. НИЩО не се направи по въпроса, защото, разбираш ли не трябвало да ги ограничаваме за да не сме расисти!

Но все пак се забрани, нали така? На мен лично с нищо не ми пречеха тия вувузели, ама както и да е. Забранени са и точка. Както трябва да е забранен и расизмът във футбола. Точка.

Че той и расизма е забранен!
А "...Забранени са и точка..." ми звучи като "...прав си, ама не е така..."
Написах ти защо ги забраниха, и това не е защото пречеха на НЕчерните.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 22:07

Какво ми се правите на демократи?
Я да ми каже някой, който би взел вкъщи някой потен, миризлив небял/е освен ако не е хубава цветна, която да изкъпе ;) .../
Хайде ,лека и мразете " расизмО". :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 22:09

THE G.A.M.E написа:Понеже темата е за расизма ...

То и няма как да се определят едни подобни действия - плюе се негър от противника, който е вкарал гол/отбелязал точка и т.н. а в същото време се радваш на черниката от своя тим, който е направил същото.
Това е лицемерие.
Или всички са гадни чернилки, негра, кюнци и т.н. или уважението трябва да присъства към всички черни така, както се уважават неграта от собствените отбори.

Това е само част от лицемерието. Какъв човек трябва да си, за да вкараш толкова агресивна и негативна емоция в едно спортно съревнование, където най-важното са уменията на терена, а не човешките качества, външен вид, култура, бит и т.н.? Особено в 21 век - това си е тотална комплексарщина за мен.

Видиш ли, тоя негър, примерно, играе по-добре от нашите бели и заради това трябва да получава смъртни обиди, както и крайно негативно отношение, вместо привържениците да хулят некадърните си футболисти. :roll:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 22:10

THE G.A.M.E написа:Понеже темата е за расизма ...

То и няма как да се определят едни подобни действия - плюе се негър от противника, който е вкарал гол/отбелязал точка и т.н. а в същото време се радваш на черниката от своя тим, който е направил същото.
Това е лицемерие.

Ми и аз това казвам-всички са черни и точка!
Обаче не виждам причина да се обижда от това!?!Нима като се погледнат в огледалото не се виждат какви са?
А връх на лицемерието е когато негър ( Евра ) се оплаква, че полу-негър, полу-индианец ( Суарез ) го обидил с расистки подмятания и толерастните лордчета фраскат наказания и се бият в гърдите, че борели расизма!
Последна промяна от 1palq4o1 на 27 сеп 2015 22:11, променено общо 1 път.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 22:11

THE G.A.M.E написа:
гражданин от село написа:И защо се опитваш да наложиш твоите критерии за нормална държава на другите?Защо въобще си мислиш, че твоето мнение и разбиране за нещата е вярно?

Мнозинството винаги е право, а малцинството са длъжни да се съобразяват с тези, които са повече от тях.

Пита ли Китай и Индия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 22:13

1palq4o1 написа:Написах ти защо ги забраниха, и това не е защото пречеха на НЕчерните.

Точно заради това ги забраниха. Да не би зрителите и феновете на ШЛ да са предимно чернокожи? :?: Вувузелата не може да пречи на расова основа - звукът или те дразни, или не. Не виждам как цветът на кожата може да промени това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 22:15

гражданин от село написа:
THE G.A.M.E написа:

Пита ли Китай и Индия?

Индия не са ли мангали? :?: Или щото са партия с Русия, няма проблем. Същата работа и с мюсюлманите - щом са с Русия, няма проблем. Предполагам, че ако изведнъж негрите паднат на колене пред Путин, ще се окаже че няма един расист в цялата Федерация и всички ще се радват на новите си роби.

Върни се в “Футбол - Свят”