ШЛ-Жребий за 1/8 финали 15.12.2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ-Жребий за 1/8 финали 15.12.2014

Мнениеот MCMXIII » 15 дек 2014 18:57

Голът на Ларс Рикен бе феноменален. Момчето го вкара с първото си докосване. Ех, спомени от миналия век.
Мисля, че сега Дортмунд ще продължат, въпреки че Юве са доста неЗгоден отбор. Както би казал Кале Румениге: Торинци не са мечтан жребий.

П.П. Прави ми впечатление, че според някои ПСЖ ще продължат и то лесно. Аз мисля, че ще е точно обратното.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 15 дек 2014 19:08

MCMXIII написа:Голът на Ларс Рикен бе феноменален. Момчето го вкара с първото си докосване. Ех, спомени от миналия век.
Мисля, че сега Дортмунд ще продължат, въпреки че Юве са доста неЗгоден отбор. Както би казал Кале Румениге: Торинци не са мечтан жребий.

П.П. Прави ми впечатление, че според някои ПСЖ ще продължат и то лесно. Аз мисля, че ще е точно обратното.

Миналият сезон Челси с много късмет отстраниха ПСЖ,но този лондончани изглеждат много по-респектиращо с Фабрегас и Коща,тъй че за мен парижани са пътници :)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 15 дек 2014 19:20

За поредна година победителите от групите ще се класират за 1/4 финал и ще се докаже колко е глупава тая система с поставени и непоставени.Писна ми да гледам едни и същи мачове всеки сезон,баси скуката стана тая шампионска лига.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 дек 2014 19:20

sunscres92 написа:
Madridist написа:
IvailoRz написа:Много ме кефи как подценяват Ман Сити всички ... тука ще е "изненадата" .. надявам се поне де ..

Миналата година ги видяхме с Барселона, каква огромна разлика в класите имаше. Футболистите на каталунците имат доста повече самочувствие в този турнир, дори като единици за мен са по-добри. Ще видите, че и Меси и Суарез и Неймар ще покажат най-доброто от себе си. Сити ги видяхме в групите, класираха се в последния момент. Гледах им мача с Байерн Мюнхен-ами англичаните играха отвратително, немците бяха с десет човека половината мач и накрая Сити с големи мъки и късмет спечели. При това, че за Байерн този мач нямаше никакво значение, те си бяха класирани и много-много не си даваха зор. А за победата в Рим, дори футболистите на Рома признаха, че за тях голямата цел си е Скудето, защото в ШЛ нямат шансове.

Сити надиграваха БАрселона, докато не дойде онова сериозно подпиране за Барселона, като единици към момента Сити имет по-добрите.

Май си гледал друг мач братле....Сити нямаха нито 1 положение на Етихад ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 дек 2014 19:32

HekakaB написа:За поредна година победителите от групите ще се класират за 1/4 финал и ще се докаже колко е глупава тая система с поставени и непоставени.Писна ми да гледам едни и същи мачове всеки сезон,баси скуката стана тая шампионска лига.

Според мен, справедливо е след преминаване на групите да има пълен жребий, без значение кой е завършил първи и кой втори. Така сблъсъци като Байерн-Барселона и Челси-Реал Мадрид щяха да са факт още на осминафинал, но явно УЕФА няма сметка грандовете да отпадат толкова рано..
Изображение

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 15 дек 2014 19:40

kingofpop написа:
sunscres92 написа:
Madridist написа:
IvailoRz написа:Много ме кефи как подценяват Ман Сити всички ... тука ще е "изненадата" .. надявам се поне де ..

Миналата година ги видяхме с Барселона, каква огромна разлика в класите имаше. Футболистите на каталунците имат доста повече самочувствие в този турнир, дори като единици за мен са по-добри. Ще видите, че и Меси и Суарез и Неймар ще покажат най-доброто от себе си. Сити ги видяхме в групите, класираха се в последния момент. Гледах им мача с Байерн Мюнхен-ами англичаните играха отвратително, немците бяха с десет човека половината мач и накрая Сити с големи мъки и късмет спечели. При това, че за Байерн този мач нямаше никакво значение, те си бяха класирани и много-много не си даваха зор. А за победата в Рим, дори футболистите на Рома признаха, че за тях голямата цел си е Скудето, защото в ШЛ нямат шансове.

Сити надиграваха БАрселона, докато не дойде онова сериозно подпиране за Барселона, като единици към момента Сити имет по-добрите.

Май си гледал друг мач братле....Сити нямаха нито 1 положение на Етихад ;)

Много добре помня, Сити имаха поне 2 срещу 0 за Барселона и псоел додйе онази дузпа.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 дек 2014 20:45

Челси са пътници отвсякъде.......то се вижда че дълбаят вече във Англия.Специалния отсега да си намери кого да обвинява....я децата със топките...я прожекторите на стадиона...или тоялетното казанче във стаята на треньорите....Смешник... :) :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 дек 2014 22:17

Набиват се на очи две двойки Леверкузен-Атлетико М и Арсенал-Монако......не са печелили КЕШ или както сега я наричат ШЛ.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 дек 2014 23:18

Ееее разгеле, ако знаете от кога чакам да гледам Юве-Дортмунд, за мен този мач ще е много вълнуващ... :)

Тази година 1/8 са доста интересни и различни
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 дек 2014 23:30

MCMXIII написа:Човекът тогава е бил на 2 годинки :) От де да знае? Че му дам жокер- стадионът в Мюнхен беше жълт :)

Имаше още един финал, където съм бил на две годинки тогава :lol: Той даже в два мача май е бил :P Дортмунд-Юве си е чиста класика от 90-те. Надявам се да използваме слабостите в отбора на Дортмунд и да неутрализираме силните им страни.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0adK00wFYbI[/youtube]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Футбол - Свят”