Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си
Не.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- mistreated
- Контакти:
sin4ec написа:Тоя е абсолютен катил. Не мога да го понасям. Предполагам, поне два пъти се е насрал обилно в гащите на мачове на Лц. Крайно време е да имаме опция да махаме коментара и да гледаме мача с атмосфера от стадиона.
И сега си има такава опция, аз я ползвам най-редовно - пускаш си мачовете по немския Скай
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Петричев да си го прибира в Лудогорец.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Никой нормален фен не би одобрил реването на Сокачев като на прасе на заколение.
Киро Високият да си прави клубна ТВ и да си го взима !
Киро Високият да си прави клубна ТВ и да си го взима !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
ivailo1403
- Контакти:
Общо взето ми харесва като коментатор...
Когато гледам мач по БТВ за ШЛ обикновенно изключвам звука когато започне самия мач, то са само клишета и имитации. Това предаване на БТВ беше изключително обидно за българските запалянковци с поканването за гост на Йешич. Сръбската или Хърватската телевизии никога не биха поканили за гости-коментатори на мачове от такъв ранг българи , нищо ,че Вуцов например беше треньор в Сплит. Свършиха ли се легендите на Левски София и ЦСКА участвали в предишни сблъсъци с отбора на Мърсисайд , или пък се свършиха играчите ни играли в Премиър лийг ? Ако го бяха поканили на мач на някои български отбор на който е бил треньор е разбираемо , ама нерде Разград нерде "генерал"...
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Дразнещото му оливане е главно на головете, но има решение - когато видите, че топката минава голлинията, светкавично `MUTE` на телевизора
. За съжаление, истеричните му избухвания при някоя "псевдо опасност" по-трудно се предвиждат и могат да докарат инфаркт на някой неподготвен
.

-
ticha i vladislav
- Контакти:
Да!Писна ми от коментатори със сини и червени очила в кръвта!
Черно море-първият шампион по футбол в България
- Captain Stottlemeyer
ticha i vladislav написа:Да!Писна ми от коментатори със сини и червени очила в кръвта!
Сокачев е славист, ама това кой да ти го каже!?...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ