Santiago Munezz написа:
Ето го и Джерард как си представя,че е с титлата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:
Santiago Munezz написа:
daniel875 написа:Тони написа:daniel875
Как се чувстваш сега? Усещайки, че чаканата 25г титла се изплъзва и кой знае до година на какво ниво ще сте, предполагам, че ти е много тежко?
Титли на "Ливърпул" съм виждал. Тази ще е неочаквана, защото е видно, че "Ливърпул" няма отбор, за да я постигне, няма нужната вариативност. Шансове съществуват все пак. Титлите не са всичко на този свят. Има други, по - важни неща от тях.
Тони написа:daniel875 написа:Тони написа:daniel875
Как се чувстваш сега? Усещайки, че чаканата 25г титла се изплъзва и кой знае до година на какво ниво ще сте, предполагам, че ти е много тежко?
Титли на "Ливърпул" съм виждал. Тази ще е неочаквана, защото е видно, че "Ливърпул" няма отбор, за да я постигне, няма нужната вариативност. Шансове съществуват все пак. Титлите не са всичко на този свят. Има други, по - важни неща от тях.
Така си е. Все пак опитахте, но явно не ви е по силите. Да поздравиш суаресшампион, че аз влизам от време на време. Кажи му, че вече ще следя мненията му, за да се смея. Бяхте много забавни целия полусезон. Нищо, до година, както се казва.
Естествено, че всичко е уредено.
Потребители, разглеждащи този форум: barca4ever и 1 гост