Италия-Бразилия-класика
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италия-Бразилия-класика
През 82г.спагетите си заминаваха още в групите на СП в Испания,ако на мача им с Камерун страничният съдия Б.Дочев не бе отменил чист гол на Роже Мила в ппоследният мач от групата.Италия е срам за футбола.От 35г.гледам мачове и никога не съм виждал жабарите да бият с красив футбол. Винаги с късмет съдиии и катеначо.
Баткоff вън
Ето доказателствата валят и пак се намира някой да ги оспорва !

chrisbosh написа:Да, фен съм, но не фанатик. Просто такива примери ми дойдоха на главата, а и ги намирам за най-фрапантни. А и руския футбол ми харесва. На Евро 2008 показаха как трябва да се играе тази игра. Както виждаш и 2та свята подкрепям стига да показват добра игра и да се борят.
Нямах предвид във футболно отношение,че ги мразя,за политика и лични неща става въпрос при мен.Баси,закво толкова много българки заминават в САЩ,да му...мисля,че това казва всичко за личния план.А,за политиката,всички знаем,че това са двете страни на една монета-Русия и САЩ,и двете издевателстват над другите,но както и да е.Иначе съм сигурен,че рано или късно и американците и руснаците ще стигнат до футболния връх,просто така са устроени тези нации(американска нация няма,а руснаците ги избиха и им промиха мозъците комунистите).Надявам се,че си доволен,че ти писа "пубера" фен на Италия

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Обаче и самите италианци дразнят.... Буфон какво каза след мача с Египет - че купата на конфедерациите бил много слаб турнир. Баси аз и самочувствието и думите и надменността и т.н. Подарена победа срещу САЩ и 2 загуби..... май единствено Италия е слаба за тоя турнир ама айде 

Не видяхте ли,че Буфон при 3:0 се смееше? Дали при сериозен мач щеше да се отнесе така?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
alexpk написа:През 82г.спагетите си заминаваха още в групите на СП в Испания,ако на мача им с Камерун страничният съдия Б.Дочев не бе отменил чист гол на Роже Мила в ппоследният мач от групата.Италия е срам за футбола.От 35г.гледам мачове и никога не съм виждал жабарите да бият с красив футбол. Винаги с късмет съдиии и катеначо.
Батка,точно левскар да говори за Богдан Дочев са ми казвали,че не е много уместно

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
Бразилия заслужено победи италианците. От 3-те мача, които изминаха в този турнир, се видя, че тима на Италия са жалки без съдийски отсъждания, в тяхна полза. Личи си също, че като ги няма дел Пиеро и Малдини, нямат хъс за игра, но това си е техен проблем. на мен ми хареса как бразилците играха тази вечер.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Обаче и самите италианци дразнят.... Буфон какво каза след мача с Египет - че купата на конфедерациите бил много слаб турнир. Баси аз и самочувствието и думите и надменността и т.н. Подарена победа срещу САЩ и 2 загуби..... май единствено Италия е слаба за тоя турнир ама айде
Гроздето е кисело, за това така приказва.
alexpk написа:Жабарите са най–големите престъпници в футбола.
Радвам,че с тежката си дума реши всичко във футбола!Щом така смяташ ти,значи италианците се отказват от играта!Трябваше да се сетиш по-рано обаче,че и другите държави щяха да имат шанс за тези 4 световни титли,1 европейска,7-те лиги само на Милан и т.н.Трябваше да действаш по-рано,но вече знае целият свят.Край,няма я вече Италия във футбола,спете спокойно,и вашите отбори имат шанс вече