BGarmy написа:Но все пак си е срамно да отпаднеш от отбори като ФК САРАЕВО или МУРА........
Според мен Сараево са по-добър отбор от Мура ..... поне имат фенове .... а не 1000 фена на стадион с 2000 места ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BGarmy написа:Но все пак си е срамно да отпаднеш от отбори като ФК САРАЕВО или МУРА........
nasko75 написа:вие сте тотално неграмотни, аз направо вече не се учудвам, че БГ футбола е на тоя хал!
вие имате ли си представа какъв отбор е Дюделанж???
първо - изобщо не е отборче, а си е професионален отбор. макар и единствен в люксембург
там играят доста играчи, които са минали през много по-сериозни школи от българските - т.е те са научени
там играе жан-филип кайе, който в Литекс си беше дядо Господ, а Литекс никога по онова време не е бил извън Топ 4
преди време се запознах с един играч от тоя отбор. Казваше се Ясин караджа - турчин, юноша н Андерлехт. Пита ме дали може да си намери отбор в българия поне за същата заплата като тази в Люксембург. в Люксембург взимал 10 000 евро!!!!! Това са 20 хиляди лева - такава заплата тука дават само в лудогорец или в Левски
правете си сметката за какво става въпрос! А вие си живейте със спомените от социализма
boys85 написа:nasko75 написа:вие сте тотално неграмотни, аз направо вече не се учудвам, че БГ футбола е на тоя хал!
вие имате ли си представа какъв отбор е Дюделанж???
първо - изобщо не е отборче, а си е професионален отбор. макар и единствен в люксембург
там играят доста играчи, които са минали през много по-сериозни школи от българските - т.е те са научени
там играе жан-филип кайе, който в Литекс си беше дядо Господ, а Литекс никога по онова време не е бил извън Топ 4
преди време се запознах с един играч от тоя отбор. Казваше се Ясин караджа - турчин, юноша н Андерлехт. Пита ме дали може да си намери отбор в българия поне за същата заплата като тази в Люксембург. в Люксембург взимал 10 000 евро!!!!! Това са 20 хиляди лева - такава заплата тука дават само в лудогорец или в Левски
правете си сметката за какво става въпрос! А вие си живейте със спомените от социализма
Няма смисъл да се хабиш. Къде си тръгнал да се обясняваш, че то българинът знае две и двеста. Него не го интересува какви заплати получават, какви играчи привличат, каква юношеска академия са си създали. Друго привлича вниманието му, дали мача не е уреден, как може да се направи някоя далаверка, как може да припечелва без да работи, последното спокойно можем да назовем "българската мечта".
THE RED SNAKE написа:Tommi написа:THE RED SNAKE написа: Обясни ми от какъв зор Дитрих Матешиц ще го дава тоя пусти мач, знаеш от какъв калибър е този човек?
Възможно ли е той да не е замесен, а само няколко играчи?
По принцип да, защо не! Заплатите, които получават са доста големи, не ми се вярва да ги е подтикнало чак пък към такова нещо
! Имаше там един девети номер от австриийците, който си беше дървар отвсякъде Майерхофер от два-три метра не улучи топката, щеше да се убие това момче, той си беше малко съмнителен, но го смениха веднага на почивката
![]()
![]()
!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Bumer написа:nasko75,
я по-лекичко го давай с менторския тон и не говори за българите в трето лице, смешник и мияч на чинии. Като си толкоз тарикат да беше сложил някой лев на Дюделанж или да сложиш за следващия им мач, вместо да се дръвчиш из форума и да се правиш на мъж при свършен факт. Че люксембургските отбори се развиват - съвсем вярно е, но това отпадане си беше чиста лигавщина и надменност на австрийците. Още в следващия кръг тия Дюделанж са "чао", при това по всяка вероятност с две загуби.
А ЦСКА, Левски и Лудогорец все още ще си тупат без проблем люксембургски тимове. Не знам дали и след 5-10 години ще е така, но за момента със сигурност сме класа над тях. А това, че nasko75 е измил няколкостотин хиляди чинии из люксембургско и умира да целува местните задници, си е личен проблем на nasko75.
RedeviL написа:човекът може да се е разпалил малко повече, но поне не раздава обидни квалификации, за ралика от теб.Айде стига с тези комплекси...миел чинии в Люксембург, дори и да е така теб какво те бърка тази работа сигурно пак е с по-добър стандарт от твоя и този на повечето, които живеят в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта