Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bai hoi
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Мнениеот bai hoi » 04 апр 2012 10:11

danchovalev написа:Папагалии, http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=263157 .... Къде видяхте да е преди изпълнението... той даже го и събори с това задържане... и то след като топката беше във въздуха...хората тука и клипчета ви пуснаха, аз препечатка от правилника ви давам, ама.... какъвто президентът (Силвио "Унга-Бунга" Берлускони - педофила) такива и феновете....

Поста над твоя ти отговаря много точно със снимки кога е нарушението.
Не ти прави чест да обиждаш феновете на друг отбор, само за това че в определен момент е бил противник на твоя любим отбор,
все едно аз да ти кажа "Каквито футболистите на Барселона/мангали,симуланти,циркаджии/ такива и феновете",не е приятно нали.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Дузполона

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 10:11

maldin1 написа:
danchovalev написа:Що не качите и стоп-кадър как Серхио е на земята, Неста - прав, а Пуйол не го държи... Нарушението не завършва при втория стоп-кадър, свириха го, когато Серхио падна....
Ти кои правилници четеш бе, момче? Нарушението се свири където е започнало не където е свършило. Ако има изобщо някакво нарушение то започва много преди топката да е влязла в игра. Оставям на страна факта, че и Бускетс държи Неста за ръкава, а Пуйол го хваща с двете ръце. И накрая всички знаем за акробатичните способности на Бускетс.

Явно толкова си гледал мачове на Барса щом говориш така за Бускетс. Не съм го виждал да симулира от доста време, ама ти явно можеш да ме обориш. Все едно аз сега да викам, че Роналдо е симулант заради изцепките си в Манчо, пък в момента е коренно променен.
Та чакам да ме обориш за Бускетс.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 10:12

DmG написа:
maldin1 написа:
danchovalev написа:Що не качите и стоп-кадър как Серхио е на земята, Неста - прав, а Пуйол не го държи... Нарушението не завършва при втория стоп-кадър, свириха го, когато Серхио падна....
Ти кои правилници четеш бе, момче? Нарушението се свири където е започнало не където е свършило. Ако има изобщо някакво нарушение то започва много преди топката да е влязла в игра. Оставям на страна факта, че и Бускетс държи Неста за ръкава, а Пуйол го хваща с двете ръце. И накрая всички знаем за акробатичните способности на Бускетс.

хахаха дузпа се свири за задържане , не за "продължава да го държи , след изпълнението на корнера" .
Вместо да си признаете , че за пореден път са ви подпели , вие разтягате локуми .

Тъй де. Значи Барса ги порязаха в Милано със задържането на Пуйол, нали?!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 04 апр 2012 10:13

fcb_bg написа:Явно толкова си гледал мачове на Барса щом говориш така за Бускетс. Не съм го виждал да симулира от доста време, ама ти явно можеш да ме обориш. Все едно аз сега да викам, че Роналдо е симулант заради изцепките си в Манчо, пък в момента е коренно променен.
Стига ми кадъра от 2010 и още няколко положения следващия сезон срещу Арсенал. И как пък от целия ми пост коментира само това. Нещо за другото да кажеш?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 04 апр 2012 10:14

fcb_bg написа:Тъй де. Значи Барса ги порязаха в Милано със задържането на Пуйол, нали?!
На теб колко пъти трябва да ти се обясни, че Пуйол си преигра положението? Да беше паднал без да играе с топката поне да имаш някакви мотиви за дузпа.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 апр 2012 10:14

Аз знам едно нещо с/у Милан никой не е фаворит в ШЛ, дори и Барселона !!!
За съжеление Милан в момента имат много спорни играчи в отбора и не можаха да направят нищо с/у Барселона.
И в 2-та мача бяха по-слаби и ако в първия мач наритваха играчите на Барса по терена снощи и това не можаха
да направят . Направо трагични играчи като Мексес и Робиньо играят на страхотно важни постове !!!
Боатенг е много ентусиазъм малко качества,Ибрахимович кога ли ще направи наистина велик мач с/у голям
противник във важен момент - вкарва там на средняци и слабаци и голямата звезда !!!
Неста,Амброзини и Сеедорф наистина много големи играчи но с критично напреднала възраст за голям футбол !!!
Най-добрия играч на Милан за пореден път Абиати, наистина много добър вратар и снощи за сантиметър вадеше
1-та дузпа.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 апр 2012 10:17

fcb_bg написа:И както винаги става - хейтърите си знаят само една единствена ситуация в единия мач, забравяйки всичко останало от 2-та мача от четвъртфиналите. Ебати забавното...

Да и както обикновено хейтърите забравят рецидива /Маркус Мерк и др. знайни и незнайни/!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 10:18

maldin1 написа:
fcb_bg написа:Явно толкова си гледал мачове на Барса щом говориш така за Бускетс. Не съм го виждал да симулира от доста време, ама ти явно можеш да ме обориш. Все едно аз сега да викам, че Роналдо е симулант заради изцепките си в Манчо, пък в момента е коренно променен.
Стига ми кадъра от 2010 и още няколко положения следващия сезон срещу Арсенал. И как пък от целия ми пост коментира само това. Нещо за другото да кажеш?

Ми ти как коментираш само това което искаш? Как все коментирате всички това което искате, а не мачовете като цяло? Те са 2, как един не каза - сега дузпата е спорна, ама в Милано Барса ги порязаха?! кадъра от 2010-та и вече край - Бускетс е симулант. Браво бе! Все едно аз да кажа - Малдини го освирка публиката в последния мач. Нищо, че бяха групичка идиоти.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 апр 2012 10:20

fcb_bg написа:
DmG написа:хахаха дузпа се свири за задържане , не за "продължава да го държи , след изпълнението на корнера" .
Вместо да си признаете , че за пореден път са ви подпели , вие разтягате локуми .

Чесно не съм гледал първия мач , но не вярвам да е било толкова ритуално подпирането - както дузпата вчера , ч.к. на РВП И мача ви срещу Челси . 3 мача във които можехте да отпаднете , поне за мен срещу Челси и Арсенал отпадахте на 95%.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 10:23

DmG написа:
fcb_bg написа:
DmG написа:хахаха дузпа се свири за задържане , не за "продължава да го държи , след изпълнението на корнера" .

Чесно не съм гледал първия мач , но не вярвам да е било толкова ритуално подпирането - както дузпата вчера , ч.к. на РВП И мача ви срещу Челси . 3 мача във които можехте да отпаднете , поне за мен срещу Челси и Арсенал отпадахте на 95%.

Хааааахахахаха... Ми питай хората тогава за ситуацията като не знаеш. Питай тубчето, ще ти каже.

Срещу "ч.к. на РВП И мача ви срещу Челси" поставям дузпа за Барселона и отменен гол на Меси; 2 дузпи за барселона срещу Челси, които бяха доста преди техните прословути положения. Ама ти сигурно и това "чесно не съм гледал".

Върни се в “Футбол - Свят”