Срам за Английския Футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Срам за Английския Футбол

Мнениеот MCMXIII » 16 мар 2012 21:55

MuFc1878 написа:Кой се заблуди, че Юнайтед на всяка цена ще гони ЛЕ :lol: :lol: :lol: Те в Англия тази купа не я броят. Чета из английските форуми не виждам да се правят трагедии.А за Сити вече не ги знам. Слаб отбор за 200 млн :? Да се оправят, не ме интересуват. Всичко опира до цел и приоритет на отбора.

Ти поне си интелигентно момче. Ако не спечелите ПШ, сезонът ще е лош. Ако имате ЛЕ и нищо друго, не е ли по- добре?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 16 мар 2012 22:41

Alexx написа:! Разберете, че английския футбол е най-гледан защото хората искат да го гледат,а не заради вашите щуротии за промиване на мозъци.

Алекскс, момко, що ги пишеш тея слова, бре??? не се ли усещаш поне малко, че говориш глупости!!!
доказано е че промиването на мозъци се осъществява с гледане, а не с правене на щуротии! кой каквото гледа, в такава посока му е промит мозъка!
единственото спасение е да гледаш повече, да си отваряш очите на четири т.е. да гледаш повечко първенства и повечко отбори!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 мар 2012 23:02

Alexx написа:Нещата стават дори по смешни опитвайки се да изкараш футболисти ставали европейски клубни шампиони по-слаби от някакви безтитлени баски. :lol: Нещата стават много забавни. Пък мен не ме интересува колко титли са печелили играчите на Юнайтед с младежките формации на Англия. Мен ме интересува как играят за Юнайтед. Нека Атлетик си имат там европейски шампиони мен тези неща не ме топлят. Пък да не говорим,че Смолинг е в идеалния отбор на евро първенството за младежи преди няколко години . Карик пък в момента е в уникална форма, въпреки,че 3 сезона беше дупка, а първите му два сезона заради него взехме титлата след дълго чакане и след това бе в основата на титлата в ШЛ. Ти сам си прави сметка дали има по-добър играч от баските. :P

Нещата стават забавни да.Когато голобради момчета правят за смях футболисти ставали европейски клубни шампиони.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 мар 2012 23:48

Ако Клевърли го броите за голям футболист то Икер Муниаин от Билбао не знам какви похвални
епитети да ползвам за него, само на 19г. има вече 86 мача за Атлетик !!!
Прави дебют на 16 г. за първия отбор на Атлетик в евротурнирите.

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 17 мар 2012 01:11

Pichichi написа:Ако Клевърли го броите за голям футболист то Икер Муниаин от Билбао не знам какви похвални

Хаха този Клевърли е толкова набеден за добър, че няма накъде повече. Иначе се мисли за много голям, ама никъв не е. Ето такива като Муниаин трябва да са всички млади футболисти и да играят здраво всеки мач и да си спечелят трансфер в голям клуб, но да продължат да са на земята. Много надежди и в България и в чужбина се провалиха от това, че се помислиха за много големи, ако всички бяха като Муниаин щеше да е много хубаво. Иначе Клевърли влиза точно в тези, които се мислят за много големи.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 мар 2012 03:05

Още ли го дъвчите този спор?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 мар 2012 08:46

Pichichi написа:Ако Клевърли го броите за голям футболист то Икер Муниаин от Билбао не знам какви похвални

Обаче Муниани не го дават по Диема. Сиреч не е толкоз добър ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 мар 2012 10:38

E то какво разбира един от най-успешните мениджъри щом го налага. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 мар 2012 10:52

Alexx написа:E то какво разбира един от най-успешните мениджъри щом го налага. :)

Ох..., виж никой не отрича качествата на САФ и неговите успехи, НО годинките вече си казват своето и САФ почна да допуска все повече грешки. Вече не е онзи брилянтен спец. Дали старческа деменция, умора или някаква друга причина Фърги вече не е същият! Така че не приемай всичките му решения за правилни!
Аз лично ще си позволя да стигна още по-далеч и да кажа, че САФ вече е изкуфял старец (лично мнение), така че вече оправданията с решенията на Фърги нямат онази тежест, която имаха преди няколко години... ;) А това, че МЮ е начело във ВЛ първо говори зле за самата ВЛ и второ не се дължи на САФ, а е ВЪПРЕКИ него! Просто другите са много зле + Манчини е абсолютен некадърник.

П.П. Същият този най-успешен мениджър държи голмайстора на ВЛ за миналият сезон на пейката..., та какво викаш разбирал САФ? :? :roll: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 17 мар 2012 11:47

megan fox написа:
Alexx написа:E то какво разбира един от най-успешните мениджъри щом го налага. :)

Ох..., виж никой не отрича качествата на САФ и неговите успехи, НО годинките вече си казват своето и САФ почна да допуска все повече грешки. Вече не е онзи брилянтен спец. Дали старческа деменция, умора или някаква друга причина Фърги вече не е същият! Така че не приемай всичките му решения за правилни!
Аз лично ще си позволя да стигна още по-далеч и да кажа, че САФ вече е изкуфял старец (лично мнение), така че вече оправданията с решенията на Фърги нямат онази тежест, която имаха преди няколко години... ;) А това, че МЮ е начело във ВЛ първо говори зле за самата ВЛ и второ не се дължи на САФ, а е ВЪПРЕКИ него! Просто другите са много зле + Манчини е абсолютен некадърник.

П.П. Същият този най-успешен мениджър държи голмайстора на ВЛ за миналият сезон на пейката..., та какво викаш разбирал САФ? :? :roll: :lol: :lol: :lol:

Остави че игнорира Бербатов по-ми е смешен за Нани който е най-качествения му халф за момента ;) !!
Benfica Lisboa

Върни се в “Футбол - Свят”