Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот MuFc1878 » 30 яну 2012 21:07

sl321 написа:И аз искам това да кажа.Вие говорите "на първо око" а като погледнем статистиките излиза че това първо око нищо не вижда.Пропагандната машина толкова ви е заслепила че се убеждавам че пропагандата е по-силна от фактите.
Само ако Боби Борисов ви каже: Момчета висшата лига е най-непредвидима,в нея се играе най-невероятния футбол,само че, ИДЕТЕ ДА СЕ ХВЪРЛИТЕ ОТ 10-тия ЕТАЖ НА НЯКОЯ СГРАДА,мисля че ще има доста трагични случа в този ден. :shock: .

Прочете ли това, което си написал?

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 30 яну 2012 21:29

megan fox написа:
frostbite написа:Само, че кой ще им бъде треньор? :lol: :lol:

Аз. ;) :twisted: :twisted: :twisted:

Какво да очакваме? Само победи или само загуби? :twisted:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 30 яну 2012 21:40

megan fox написа:
frostbite написа:Само, че кой ще им бъде треньор? :lol: :lol:

Аз. ;) :twisted: :twisted: :twisted:

[offtopic]Значи много ще владеят топката :lol:[/offtopic]
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 яну 2012 22:10

Не знам, но днес след полусезон и един кръг са ясни първият, вторият и третият в Испания, както и един от изпадащите. Интрига има за четвъртото място и зона ЛЕ. В Англия не е точно така

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 яну 2012 22:48

drvasko98 написа:Не знам, но днес след полусезон и един кръг са ясни първият, вторият и третият в Испания, както и един от изпадащите. Интрига има за четвъртото място и зона ЛЕ. В Англия не е точно така

Ами в момента коефициента за това че Реал Мадрид ще е шампион е 1.34 коф. Ако днес сложиш 10 хил лева само за 4 месеца ще спечелил 3400 лв.Като се има предвид сигурната печалба,се чудя какво чакаш.....
На Валенсия не им е гарантирано 3-тото място.Водят с 5т и 6 т отбори като Еспаньол и Атлетик.Според мен е много вероятно Атлетик да се намесят в борбата за трето място ,защото те в началото загубиха точки много елементарно а като цяло са много здрав отбор,освен това Валенсия хич не са постоянни.

Аз мисля че в Испания шампион ще стане или Реал Мадрид или Барселона ,а в Англия или Ман С или Ман Ю.В Англия трети ще стане или Тотнъм или Челси а Испания или Валенсия или Атлетик.Ако ти си сигурен за нещо което ще стане ти казах : Залагай и печели ! Както се казва : Депозирай,а не позирай!
Обяви си тука прогнозата и на края ще гледаме какво е било ясно и какво не!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 яну 2012 23:18

Шампион: Реал
Втори: Барселона
Трети: Валенсия
Четвърти: не знам, може би дюшеците все пак

Но то и да позная няма да е много трудно. А и е много лоша инвестиция да инвестираш 10 000 и да чакаш след 4 месеца 3 000 (още повече когато за тези 4 месеца ще съм взел повече от въпродните 3000), много неща могат да се случат, по-приемливо е да инвестираш 3000 и да чакаш 10 000

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 31 яну 2012 16:14

drvasko98 написа:
Но то и да позная няма да е много трудно. А и е много лоша инвестиция да инвестираш 10 000 и да чакаш след 4 месеца 3 000 (още повече когато за тези 4 месеца ще съм взел повече от въпродните 3000), много неща могат да се случат, по-приемливо е да инвестираш 3000 и да чакаш 10 000

Разумно е да знаеш какво правиш с парите си и в крайна сметка да спечелиш.Да инвестираш 3000 и да чакаш 10000 е по скоро наивно от колко разумно.Все пак ако си толкова сигурен за подредбата можеш с 10 хил да спечелиш много повече.
Не ми казвай че с 10 хил лева от днес до след 3 месеца,да спечелиш 3400 лв е лоша инвестиция ако разбира се е 100 % сигурна.Според мен не е добра защото не е сигурно какво ще стане,а не защото е малко печалбата.
Все пак да сложиш някъде 10 хил лева и без никакъв риск да печелиш от тях по 10 % на месец хич не е зле инвестиция.
Ако ти е малка печалбата и си баровец,сложи 50 хил ( 16-17 хил лева ще вземеш) не 10 хил,нали всичко е 100 % сигурно! ;)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 фев 2012 12:40

Време е тая тема да я изкараме от нафталина с оглед на очертаващият се крах на английските отборченца в ЕКТ! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 24 фев 2012 12:59

Откъде си толкоз сигурен.Челси имат шансове.А и тази година стана така заради Явното подценяване на турнира от Английските отбори.Видяхме истинското лице на Примера в лицето на Валенсия срещу Челси и се убедихме в конкурентността на Примера...И като гледах мача на Първия и Третия в Англия МанСити-Тотнъм и съответно в Испания Барселона-Валенсия се чудих как е възможно с такава игра(визирам испанския мач) да си в топ 3...
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 фев 2012 13:29

MagicMoments написа:Откъде си толкоз сигурен.Челси имат шансове.А и тази година стана така заради Явното подценяване на турнира от Английските отбори.Видяхме истинското лице на Примера в лицето на Валенсия срещу Челси и се убедихме в конкурентността на Примера...И като гледах мача на Първия и Третия в Англия МанСити-Тотнъм и съответно в Испания Барселона-Валенсия се чудих как е възможно с такава игра(визирам испанския мач) да си в топ 3...

Вместо да се чудиш как третият в Испания с такава игра може да е в Топ 3, замисли се как може англичаните с такава игра да са в ШЛ, упс то и последните 2 отбора скоро няма да бъдат! :lol: :lol: :lol:

Ти нима си мислиш, че Челси ще обърнат Наполи?! Ако го мислиш не си добре! :mrgreen: :mrgreen: Жабарите ще се затворят с типичното за тях катеначо и върви им вкарвай 2 гола, да не говорим, че докато натискат в предни позиции сините от Лондон ще са разредили защитата си и при някоя бърза контра на неаполитанци колко му е да мушнат още някой гол на Чех... Отпишете ги тия смешните от ШЛ (визирам и двата английски отбора), като гледам и в ЛЕ останаха само Манчестърските отбори, но Юнайтед имат да играят с Билбао на Биелса, така че няма да се изненадам ако и те отпаднат, също на 1/8 финална фаза.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”