Снощи се случиха някакви куриозни неща на тоя мач, заради това съм го направил това, а против Ел Класико нямам нищо, за мен това е един от най-големите сблъсъци в света.
Примера дивисион vs Висшата Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера дивисион vs Висшата Лига
Не съм имал възможност тогава да направя подолбно нещо, заради това не съм го направил, а не щото съм решил да защитавам висшата лига или нещо подобно.
Снощи се случиха някакви куриозни неща на тоя мач, заради това съм го направил това, а против Ел Класико нямам нищо, за мен това е един от най-големите сблъсъци в света.
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ 
Ако ще и 1:10 да е завършило градското дерби на Манчестър - в комикса не става въпрос за резултат и показва реално какво стана на терена по време на Ел Класико. Нима няма сбивания, скандали, съдийски грешки и симулации ? А Моуриньо допринася за страхотната атмосфера и с изказванията си към съдийте 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- frostbite
- Контакти:
Ако има отбор Примера и отбор Висша лига двубоят м/у двете първенства би бил най-интересния мач.
Мисля, че ако съществува такъв мач Примера ще победи убедително.
Рабира се, двете първенства си имат + и -. В Испания играят най-техничните футболисти. Ако се замисля в Барса,примерно, не могат да се наложат всякакви футболисти, само футболисти от Южноамериканските държави и Испанци (ЛИЧНО МНЕНИЕ). Докато ВЛ играят играчи от всякъде. В Англия се играе груб фитбол, а в Испания-техничен. Не мога да отрека, че в ВЛ в никой мач не можеш да кажеш със сигурност кой ще победи, дори да играят Ман Сити-Уиган. А в Примера малко са мачовете, в които не се знае победителят. ФАКТ! Кои са отборите, които могат да се опълчат на Барса,Реал М,Валенсия? -Атлетик Билбао,Еспаньол,Атлетико Мадрид,Севиля и Виляреал,които бяха много по-добри през изминалия сезон. Разликата ще става все по-голяма. В Премиер Лийг можеш ли да кажеш кой ще победи,примерно този кръг Евертън-Ман Сити, не е ясно. Това са съществените разлики според мен.

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]
Айде стига вече с тия заучени фрази "в Англия се играе груб футбол, а в Испания техничен". Ще дам само 2 примера - Атлетик Билбао и Арсенал !

PIMP написа:Айде стига вече с тия заучени фрази "в Англия се играе груб футбол, а в Испания техничен". Ще дам само 2 примера - Атлетик Билбао и Арсенал !
Къде забравяш за Реал при примерите за груб футбол?
Лошото е, че техничният футбол на острова се изчерпва само с Арсенал, в който колко англичанина играят средно на мач?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:PIMP написа:Айде стига вече с тия заучени фрази "в Англия се играе груб футбол, а в Испания техничен". Ще дам само 2 примера - Атлетик Билбао и Арсенал !
Лошото е, че техничният футбол на острова се изчерпва само с Арсенал, в който колко англичанина играят средно на мач?
Норич, Челси, Фулъм също не играят типичния британски футбол. А Арсенал точно затова играе толкова хубав футбол, защото няма титуляри англичани

PIMP написа:megan fox написа:PIMP написа:Айде стига вече с тия заучени фрази "в Англия се играе груб футбол, а в Испания техничен". Ще дам само 2 примера - Атлетик Билбао и Арсенал !
Норич, Челси, Фулъм също не играят типичния британски футбол. А Арсенал точно затова играе толкова хубав футбол, защото няма титуляри англичани
Това, че Норич, Челси и Фулам не играят типичният британски футбол, неозначава, че играят техничен футбол.
Арсенал се ясни, но ако искат отново да имат някакви успехи, каквито и да са те... време е да разкарат франсето, дето не може да си уцели дори джоба на якото, какво остава за правилният титулярен състав или тактиката на отбора...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
frostbite написа:Ако има отбор Примера и отбор Висша лига двубоят м/у двете първенства би бил най-интересния мач.![]()
И какъв ще е отборът на Примера? Касияс на вратата, КР + целият отбор на Барса
Арсенал се ясни, но ако искат отново да имат някакви успехи, каквито и да са те... време е да разкарат франсето, дето не може да си уцели дори джоба на якото, какво остава за правилният титулярен състав или тактиката на отбора...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Awesome написа:frostbite написа:Ако има отбор Примера и отбор Висша лига двубоят м/у двете първенства би бил най-интересния мач.![]()
И какъв ще е отборът на Примера? Касияс на вратата, КР + целият отбор на Барса![]()
Гелосаният за ПР ще присъства. Или ще се цупи постоянно?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Awesome написа:frostbite написа:Ако има отбор Примера и отбор Висша лига двубоят м/у двете първенства би бил най-интересния мач.![]()
И какъв ще е отборът на Примера? Касияс на вратата, КР + целият отбор на Барса![]()
Гелосаният за ПР ще присъства. Или ще се цупи постоянно?
Има 117 гола от 120 мача с екипа на Реал Мадрид.