Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот PIMP » 21 яну 2012 15:11

Искам коментара на някой фен на испанския футбол за Норич-Челси. И тези 2 отбора ли разчитат на тъпи центрирания, надявайки се някой да засече топката с глава ? Интересно ми е кога новак в Примера ще тръгне по такъв начин да се надиграва с Реал или Барса :)
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 яну 2012 15:12

PIMP написа:Искам коментара на някой фен на испанския футбол за Норич-Челси. И тези 2 отбора ли разчитат на тъпи центрирания, надявайки се някой да засече топката с глава ? Интересно ми е кога новак в Примера ще тръгне по такъв начин да се надиграва с Реал или Барса :)

Ще ти кажат, че на новаците в Примера не им липсва желание, но просто Барса и Реал са много силни :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 яну 2012 18:10

PIMP написа:Искам коментара на някой фен на испанския футбол за Норич-Челси. И тези 2 отбора ли разчитат на тъпи центрирания, надявайки се някой да засече топката с глава ? Интересно ми е кога новак в Примера ще тръгне по такъв начин да се надиграва с Реал или Барса :)

Нумансия - Барселона 1:0. - накрая на сезона Нумансия изпадна
Барселона - Еркулес 0:2 - накрая на сезона Еркулес изпадна
Бетис паднаха с 4:2 на Камп Ноу, но направиха невероятен мач и от 2:0 докараха нещата до 2:2. - надявам се Бетис да не изпаднат, че са ми много симпатичен отбор. Впрочем миналият сезон, когато Бетис бяха в Сегунда ни победиха на своя стадион с 3:1 за КнК. ;)
Бетис също така са единственият отбор, който е успял да ни вкара гол на Камп Ноу този сезон в Примера!

Да давам ли още примери?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 21 яну 2012 18:32

megan fox написа:Бетис също така са единственият отбор, който е успял да ни вкара гол на Камп Ноу този сезон в Примера!

Да давам ли още примери?

Недей, ти най-големия пример го даде :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 яну 2012 18:51

PIMP написа:
megan fox написа:Бетис също така са единственият отбор, който е успял да ни вкара гол на Камп Ноу този сезон в Примера!

Да давам ли още примери?

Недей, ти най-големия пример го даде :lol: :lol:

Недей забравя, че програмата на Барселона бе такава, че този полусезон Барса гостуваше на почти всичките стойностни отбори. Тепърва предстои тези тимове да ни гостуват на Камп Ноу. ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 яну 2012 22:09

Alexx написа:Теренът на Барселона изглежда по-голям заради камерите и се получава визуална измама.

Edit: Реал не са в нарушение, защото максималното ограничение за дължина е 110 метра.

Точно така. Предвид разположението на камерите се създава илюзията, че терена на Ноу Камп е по-голям от Бернабеу. В действителност, теренът на Реал Мадрид е по-голям(с минимална разлика) от Ноу-Камп. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 яну 2012 22:28

Madridist написа:Точно така. Предвид разположението на камерите се създава илюзията, че терена на Ноу Камп е по-голям от Бернабеу. В действителност, теренът на Реал Мадрид е по-голям(с минимална разлика) от Ноу-Камп. ;)

Дали има разлика за мачовете ви в Примера и тези в ЕКТ в размерите на терена? Или на който да е отбор в Испания?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 яну 2012 22:34

Признавам си, че не съм напълно запознат с изискванията на УЕФА и Испанския футболен съюз. Но предполагам , дори и да има някакви разминавания в критериите , става дума за някакви минимални разлики 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 яну 2012 22:52

Madridist написа:Признавам си, че не съм напълно запознат с изискванията на УЕФА и Испанския футболен съюз. Но предполагам , дори и да има някакви разлики в критериите , става дума за някакви минимални разлики 8-)

Просто ми бе любопитно. Вашият стадион, както и Ноу Камп са стари стадион, макар и модеризирани многократно. Та на веремто са били с огромни терени, вече има стандарти в ШЛ и са ги понамалиили, поне за мачовете в ЕКТ.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 яну 2012 03:25

MCMXIII написа:
Madridist написа:Признавам си, че не съм напълно запознат с изискванията на УЕФА и Испанския футболен съюз. Но предполагам , дори и да има някакви разлики в критериите , става дума за някакви минимални разлики 8-)

Просто ми бе любопитно. Вашият стадион, както и Ноу Камп са стари стадион, макар и модеризирани многократно. Та на веремто са били с огромни терени, вече има стандарти в ШЛ и са ги понамалиили, поне за мачовете в ЕКТ.

О да, на времето терена на Барса е бил 120х65 метра. Но УЕФА задължава отбора да намали размерите на терена. :(

Върни се в “Футбол - Свят”