[offtopic]
megan fox написа:sl321 написа:Реал е най-резултатния отбор в лигата.Това че могат да си позволят да паднат от Барселона си е извоювано от тях самите.Освен това този мач беше за друга купа а не за шампионата,което е голяма разлика.Все пак има мач на Ноу Камп за шампионат.Много сте сигурни че Барселона ще бие.Ами заложете 10 хил лева (поне) да спечелите пари като сте такива разбирачи.Ако нямате,заложете си апартаментите ,аз ще ви дам!
Бих заложил моя, но съм се зарекал, че никога няма да залагам на мач на Барса! Просто сърцето не ми дава да правя пари от любимият ми отбор!
И да, ще паднете на Камп Ноу!
А колкото до това, че мача в сряда бил за друга купа..., да видя се, че е така! За Примера паднахте с 1:3, а в сряда ви се размина само с 1:2.

Става въпрос че като сме паднали за тая купа,къде бъркате това че Реал не заслужава да стане шампион.И два пъти ( за първенство) да падне пак може да си заслужава,ако има най-много точки.Иначе да си избират един месец в годината,да играят два мача, и който бие да му се дава шампионската титла.

То така излиза според вас.
А иначе ако заложиш и спечелиш,няма да спечелиш от любимия отбор,а от някой букмейкър.Недей да бъркаш нещата....
Но така или иначе знам че сега много лесно си ги говорите "разни безобразни" с приповдигнато настроение.Ще видя в края на сезона,ако пък макар и 0.00001 % вероятност вземе че излезе и Реал бие на Камп Ноу и стане шампион ( това за вероятността е иронично,смешно е да се твърди че Реал няма шанс да бие Барселоан ) .До тогава нищо не се знае,ще има ли контузии,кой ще води в точките и т.н. На всичко от горе е имало случаи в които много по-слаби отбори са били много по-силни,а тук ситуацията не е такава,въпреки че в последния мач Барселона игра много по-силно от Реал.
Все пак ви се радвам на злорадството по линия Реал,защото съм забелязал винаги когато се превишат нападките или подигравките към някой, много скоро всичко се стоварва върху този с "вирнатия нос". На там отиват нещата....[/offtopic]