MuFc1878 написа:MCMXIII написа:Манчестърски вампире, от теб не го очаквах![]()
![]()
Най- малкото кафе съм те черпил, пък било и виртуално.
Това го дължа на Ники, който не спира да сипе "похвали" във форума на Юнайтед
Случват се и такива работи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:MCMXIII написа:Манчестърски вампире, от теб не го очаквах![]()
![]()
Най- малкото кафе съм те черпил, пък било и виртуално.
Това го дължа на Ники, който не спира да сипе "похвали" във форума на Юнайтед
sl321 написа:Awesome написа:Кои мачове бихте избрали да гледате:
Леванте - Осасуна или Тотнъм - Челси;
Севиля - Малага или Арсенал - Ливърпул ?
Висшата лига е по-гледана и излъчвана от примера в СВЕТОВЕН мащаб, защото предлага по-качествен продукт - по-атрактивен футбол, повече стойности отбори с милиони фенове от цял свят, по-интересно първенство. Хората го гледат, защото им ХАРЕСВА. А Барса и Реал, колкото и да са добри са в група с още 18 отбора, които играят ролята на техни спаринг партньори - огромна пропаст и неравенство, което не е в полза на ла лига.
Връщаме се и говорим едно и също нещо.Погледни кой става шампион в последните 10 години в Англия и виж дали и там не са едни и същи шампион,а другите-спаринг партньори.
Такива уговорени кръгове като в оня в който паднаха и Ман С и Ман Ю и Челси ( не знам дали паднаха Челси но не биха( са за само за наивници които вярват в дядо коледа,като си мислите че е много оспорвано,а на края пак едно и също.Гледайте фактите а не се хлъзгате по такива балъшки игрички.
Ето аз още от сега ви казвам че шампион на Англия ще стане или Ман Ю или Ман С.Вие си гледайте оспорваната лига,и на края ще си говорим.
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Alexx написа:Суонзи - Арсенал беше също хубав.
sl321 написа:Връщаме се и говорим едно и също нещо.Погледни кой става шампион в последните 10 години в Англия и виж дали и там не са едни и същи шампион,а другите-спаринг партньори.
Ето аз още от сега ви казвам че шампион на Англия ще стане или Ман Ю или Ман С.Вие си гледайте оспорваната лига,и на края ще си говорим.
drvasko98 написа:sl321 написа:Връщаме се и говорим едно и също нещо.Погледни кой става шампион в последните 10 години в Англия и виж дали и там не са едни и същи шампион,а другите-спаринг партньори.
А Манчестър Сити от Топ отборите ли е във футболната история на Англия? Щото аз мога да ти кажа, че за 8 поредна година шампион ще стане Реал или Барселона. И мога да ти го кажа преди да се е изиграл един мач от първенството и в 95% от случаите няма да сбъркам. Там преди 4-5 години имаше един сезон, в който и Севиля беше в играта до последния кръг и толкова - два коня. А ти каза ли преди да почне ВЛ, че шампион ще са Сити или Юнайтед. Дали повече не се залагаше на Челси?
Awesome написа:Кажи пак за красивия и невероятен футбол в Испания. И по-специално за този, демонстриран от Реал Мадрид. Спокойно мога да гледам техния аналог в Англия - Стоук Сити! Каква естетика!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта