Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световен клубен футбол
ПАОК изкриви Панатинайкос (поне към 72-ата минута :D) и завърза сериозно интригата в първенството, остава само и Олимпиакос да победи днес.
1914.1902 написа:ПАОК изкриви Панатинайкос (поне към 72-ата минута :D) и завърза сериозно интригата в първенството, остава само и Олимпиакос да победи днес.
ПАО водеха с 10-12 точки, бяха в серия 12-1-0. Сега са катастрофа. Навярно АЕК ще станат шампиони, може и Олимпиакос!
-
Capitano_Puyol
Той мачът свърши още преди 22:00ч. :)
Емен би с 1-0, но ПСВ беше с човек по-малко от 43 минута. Емен си се бори със зъби и нокти за оцеляване, такива отбори са най-тегави за преодоляване. Май тоя сезон нещата се нареждат в полза на Фейенорд, но да видим, разликате са твърде малки все още, не като при Арсенал в Англия. В момента АЗ Алкмаар ми изглеждат като по-сериозна заплаха за ротердамци в борбата за титлата.
Емен би с 1-0, но ПСВ беше с човек по-малко от 43 минута. Емен си се бори със зъби и нокти за оцеляване, такива отбори са най-тегави за преодоляване. Май тоя сезон нещата се нареждат в полза на Фейенорд, но да видим, разликате са твърде малки все още, не като при Арсенал в Англия. В момента АЗ Алкмаар ми изглеждат като по-сериозна заплаха за ротердамци в борбата за титлата.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- paceto
- Контакти:
Емен измъкнаха равен на Аякс съвсем наскоро и то май като гости.
- Udoji90
- Контакти:
У дома беше, но им направиха 3-3.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Че те поне втори пореден сезон го дават. :D
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...