На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

daniel875
Контакти:

Re: На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?

Мнениеот daniel875 » 01 яну 2012 21:12

stanislav89 написа:Една дума: Умора!

Умора от какво? От уговаряне на мачове ли? Да, тук съм съгласен. Когато веднъж си участвал в такъв мач, вече не може да ставаш за футболист и по - правилно за професионален спортист. Жалко, че "Ливърпул" нямат никакъв шанс за титлата! Но така и никой нямаше да им го даде. Жалки кариеристи са управниците на ФА и не само те!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 яну 2012 21:14

Я обясни присъствието на евреи, американци, араби и кой ли още не! Тогава ми говори, че Премиерлигата била "честно" първенство. То се вижда колко е честно - справка "Базел".
Обясни и друго - в последните секунди на редовното време залозите спират. Защо спират възможностите за залагания? Отговорът е, защото да бъдат прекарани сума хора.

Аз и да ти обясня,ти едва ли ще можеш да ме разбереш,защото първо-футболът ти е доста чужд като понятие,второ- явно си нямаш и грам представа от маркетинг и международен бизнес и трето-вечно отрицателната ти позиция върху всеки въпрос,говори че ти си човек изтъкан от комплекси,у когото умението да води консенсус и нормалното общуване напълно липсват.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 яну 2012 21:22

smoothc написа:
Я обясни присъствието на евреи, американци, араби и кой ли още не! Тогава ми говори, че Премиерлигата била "честно" първенство. То се вижда колко е честно - справка "Базел".
Обясни и друго - в последните секунди на редовното време залозите спират. Защо спират възможностите за залагания? Отговорът е, защото да бъдат прекарани сума хора.

Аз и да ти обясня,ти едва ли ще можеш да ме разбереш,защото първо-футболът ти е доста чужд като понятие,второ- явно си нямаш и грам представа от маркетинг и международен бизнес и трето-вечно отрицателната ти позиция върху всеки въпрос,говори че ти си човек изтъкан от комплекси,у когото умението да води консенсус и нормалното общуване напълно липсват.

Ти какво разбираш от маркетинг, алоу? Чул, недочул една дума и вече се прави на разбирач. Случилото се в Лигата казва всичко. И не само този сезон, а и като цяло.
Истината боли, това е малкият! Мафията управлява света. Винаги е било така, обаче тя става все по - алчна и по - алчна. А това, че си вярваш в твои разбирания, си е твой проблем. Но всичко се вижда.
"Шеитите" играят за вас, а ви набиха с цели пет гола. Арабите са жалки. Според мен те ще ви бият, но пак ще си останат жалки, защото вместо да смажат конкуренцията, участват в уговорени мачове.
Навремето "шеитите" наистина бяха отбор. Винаги играеха "на кръв" срещу вас. Днес го дават много ларж, защото са свръхбогати. Парите погубват.

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 01 яну 2012 21:23

daniel875 написа:На какво могат да се дължат резултатите в Англия? Това е риторичен въпрос нали? Всички играят в полза на създателя на Висшата лига. Колко смешно първенство наистина! Ако Сити искат, вчера казах, че ще станат шампион. Но ако не искат, никой не може да им нареди обратното. Днес Сити не играха толкова явно, за да паднат, но и при гола не протестираха прекалено, което доказва, че си играха за този резултат.
Вижте кой е спонсорът на "Съндърланд" и тогава ще си отговорите на въпроса! Онзи пропуск на Ричардс в последните минути казва всичко! Няма по - голяма мафия от английската! Напълно съзнателно се пречи толкова години на "Ливърпул" в Англия, защото мърсисайдци не са удобни на съседите от Манчестър, а и на шотландеца.
Който помни не само онова 0:4 на 08.03.2003 година, лесно може да си обясни разликата в поддръжката на "Ливърпул" и "Манчестър Юнайтед".

Какво да гледаме, бе? Виж се тебе първо колко глупости си избълвочил с един пост само. Творението ти може да се сравни само с "Теория на конспирацията". Аман от разбирачи! Бахти индивидите има тука значи. :|

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 яну 2012 21:24

bufara написа:
daniel875 написа:На какво могат да се дължат резултатите в Англия? Това е риторичен въпрос нали? Всички играят в полза на създателя на Висшата лига. Колко смешно първенство наистина! Ако Сити искат, вчера казах, че ще станат шампион. Но ако не искат, никой не може да им нареди обратното. Днес Сити не играха толкова явно, за да паднат, но и при гола не протестираха прекалено, което доказва, че си играха за този резултат.
Вижте кой е спонсорът на "Съндърланд" и тогава ще си отговорите на въпроса! Онзи пропуск на Ричардс в последните минути казва всичко! Няма по - голяма мафия от английската! Напълно съзнателно се пречи толкова години на "Ливърпул" в Англия, защото мърсисайдци не са удобни на съседите от Манчестър, а и на шотландеца.
Който помни не само онова 0:4 на 08.03.2003 година, лесно може да си обясни разликата в поддръжката на "Ливърпул" и "Манчестър Юнайтед".

Какво да гледаме, бе? Виж се тебе първо колко глупости си избълвочил с един пост само. Творението ти може да се сравни само с "Теория на конспирацията". Аман от разбирачи! Бахти индивидите има тука значи. :|

Истината боли, признай си!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 01 яну 2012 21:32

Със сигурност поне 50% от мачовете се манипулират! Самата идея, че всичко е чиста монета е доста налудничева с оглед на сумите които се разиграват! Хазарта и футбола са прекалено тясно свързани за да няма намеси с цел манипулация и финансово облагодетелстване на силните фигури...

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 01 яну 2012 21:36

daniel875 написа:
bufara написа:

Истината боли, признай си!

Каква истина, бе, човек? На тези смешни конспирации измислени от теб ли викаш истина? Не мисля да споря с теб, защото ти си знаеш твоите измислици, а и не считам за нужно да те обеждавам в противното така или иначе.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 яну 2012 21:44

Не може да докаже никой нищо, въпреки, че който и фен да питаш на Юнайтед, не нещо свързано с първенство мач или т.н. , дали съдиите ги бутат отговора е "да" на всеки трезво мислещ ! :) Това е истината обаче хайде докажи го, така го е видял незнам си кво но това не е... тото има 100% в някой мачове, но повече за ШЛ има отколкото за ВЛ, много почна да се говори за това. Лошо е това което се случва ама кажете какво да направим .... нищо не можем. Въртят се толкова много пари. Наистина има го и това, което казва даниел - Сити ако искат ще станат шампиони, няма кой да ги спре, но по една или друга причина те правят първенството по интересно ли незнам вече и аз. Уговорки има доста но не между футболисти, те са просто марионетки в тези случаи.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”