Примера дивисион vs Висшата Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колко точно е конкурентна Премиър Лийг?
Откровено заявявам, че ще призная испанското първенство за по-вълнуващо, ако тази година Леванте стане шампион 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
megan fox написа:cipokrilo написа:Очевидно никога не си ходил на мач от Премиър Лийг! Но те съветвам, никога не ходи! Ще смениш пристрастията си!![]()
![]()
Ти избълва най-идиотското мнение!![]()
![]()
![]()
Аз дето изобщо не понасям английският дърварски "футбол", така де ръгби, те футбол не играят и не могат да играят и най-много от всичко ценя техниката да харесам ВЛ... дори пари да ми дават това няма как да стане! Но за сметка на това ти иди дори само веднъж да гледаш мач на Камп Ноу и повече никога няма да се сетиш за друг отбор! Просто всички останали ще спрат да съществуват!
Говорех за ПУБЛИКАТА колега, но по незнайни за мен причини, цитатът ти не се е постнал. И мерси, че ме взимаш за идиот, макар да си написал най-идиотската тема която скоро е поствана тук!
- MagicMoments
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Откровено заявявам, че ще призная испанското първенство за по-вълнуващо, ако тази година Леванте стане шампион
Подкрепям.Е да се надяваме ,че Тотнъм някой ден ще станат шампиони че Мегъна да признае ВЛ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
sl321 написа:По принцип промиването на мозъци е за това че английската лига е най-най.Никой не прави такава пропаганда за Испания.Тук таме някой който обича испанския футбол,с намерение да покаже че все пак съществува и такъв( испански футбол) пуска теми във форуми или пише статии от рода.Такива статии са по-скоро за охлаждане на промитите мозъци на английския футбол които си мислят че няма никакъв друг футбол освен английския( такова е всеобщото схващане) ,а не обратното.
Интересното е, че въпросната статия е писана от... англичанин.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
cipokrilo написа:megan fox написа:cipokrilo написа:Очевидно никога не си ходил на мач от Премиър Лийг! Но те съветвам, никога не ходи! Ще смениш пристрастията си!![]()
![]()
Ти избълва най-идиотското мнение!![]()
![]()
![]()
Аз дето изобщо не понасям английският дърварски "футбол", така де ръгби, те футбол не играят и не могат да играят и най-много от всичко ценя техниката да харесам ВЛ... дори пари да ми дават това няма как да стане! Но за сметка на това ти иди дори само веднъж да гледаш мач на Камп Ноу и повече никога няма да се сетиш за друг отбор! Просто всички останали ще спрат да съществуват!
Говорех за ПУБЛИКАТА колега, но по незнайни за мен причини, цитатът ти не се е постнал. И мерси, че ме взимаш за идиот, макар да си написал най-идиотската тема която скоро е поствана тук!
Каква публика бе колега? Че ония бунаци седят и гледат като телета и не влагат нито грам емоция, изключвам при головете и най-крайните фракции на агитките! Иди веднъж на Аноета да видиш какво правят феновете на Реал Сосиедад. Аз на 10.01.2004-а бях там и още ме връхлита адреналина като си спомня каква атмосфера направиха баските, а даже мача не беше баското дерби, а Реал С. - Реал М..., мога само да си представям какво ще става по време на баското дерби. Бил съм и на Лацио - Рома и там знам за какво става въпрос, така че жалката английск апублика не може да ме впечатли, дори мача да е Пул - МЮ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Още ли водите идиотския спор
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
ала ако искате вътрешна конкуренция, трябва да отидете в Русия или Бразилия.
Авторът явно е пропуснал да включи в класацията си-Първенството на Гана

Ghana Premier League-Motion and emotion

megan fox написа:
Каква публика бе колега? Че ония бунаци седят и гледат като телета и не влагат нито грам емоция, изключвам при головете и най-крайните фракции на агитките! Иди веднъж на Аноета да видиш какво правят феновете на Реал Сосиедад. Аз на 10.01.2004-а бях там и още ме връхлита адреналина като си спомня каква атмосфера направиха баските, а даже мача не беше баското дерби, а Реал С. - Реал М..., мога само да си представям какво ще става по време на баското дерби. Бил съм и на Лацио - Рома и там знам за какво става въпрос, така че жалката английск апублика не може да ме впечатли, дори мача да е Пул - МЮ!
Това затвърждава мнението ми, че никога не си бил на мач от Премиър.

“Олд Трафърд” и Премиър Лийг бяха арена в неделя на едно неочаквано развитие на дербито на Манчестър, издигнало Сити и Давид Силва на висините на съвременния английски футбол. Канарецът, с един гол и галерия от подавания, контрол на топката и финтове, е новият идол на Албиона. Всички се заливат от хвалби към испанеца. Силва е играчът на мода в Премиър Лийг.
“В Испания се бори за титулярно място. Със Сити е единствен по рода си артист, даващ живот на останалите в отбора. Както Юнайтед откри Кантона, Сити откри Силва.” Тези думи на журналиста на вестник “Гардиан” Пол Хейуърд изразяват общото усещане към днешния ден спрямо Давид Силва. Той е фигурата, около която се върти проектът на изтъкнатия лидер в Премиър Лийг.
Не че са стотици,но в Испания винаги във всеки един момент е имало и то поне по един във водещите отбори такъв като Силва.
Да,Силва е уникален и винаги е бил такъв,но кой знаеше за него когато беше във Валенсия.Само "малоумнитеците" които обичат испански футбол.
От тази година ( за съжаление) във Англия отиде още един магьосник от същият калибър ( Мата),а в Испания Муняин е следващият такъв "анонимник" който радва феновете гледащи испански футбол.Трябва да спомена и Банега ( ех тия валенсиянци) и още 2-3 -ма много силни футболисти от класата на Силва.
Не,Силва не заигра по-силно откакто отиде в Англия.Просто там манталитета и възможностите на английските футболисти е такъв че не могат да си представят че някой може да отиграва така положеният и за това са смешни.В комбинация с Агуеро ( аржентинец е ,но играе точно по философията на испанския футбол),Сити изведнъж се превърна във фаворит за титлата.Да не забравяме и яятуре,при който много ясно се вижда влиянието във играта от престоя му в Барселона.
Пичове,фенове на английския футбол,в момента в Сити нагледно се вижда разликата в манталитета и възможностите на футболистите с философията на испанския стил и тази на английския.Пък вие си говорете каквото си искате.Ако ги няма Силва,Агуеро и Яя Туре,Сити ще бъде същия посредствен отбор който си беше.
Аз не твърдя че испанския стил е по-печеливш ( всъщност да,по-печеливш е но когато го практикуваш съвършено което е много трудно),само знам че мен много повече ме кефи,и знам ( тъй като гледам и английски футбол) че в английския футбол има само 2-3 показателя които ми харесват повече.Това са,липсата на симулации,съдийство и...............за трето не се сещам честно....
Всичко написано е в контекста на темата.
п.п Много се дразня на пропагандата в последните 5 години на английското първенство.Като слушаш рекламите на телевизията която излъчва английското първенство,все едно никой друг не съществува,никой друг няма право да харесва нещо друго освен "истинския футбол" освен "най-доброто първенство" и т.н.Не искам да кажа че Англия няма добри футболисти и футбола пък едва ли не е най-слабия.Не,но това промиване на мозъци и отхвърлянето на всичко останало не го приемам.За това ,като че ли ние феновете на испанския футбол често сме крайни в негативните си коментари към английския футбол,но това е в противовес на смазващата хипнотична пропаганда за английския футбол.
Имам приятели които не са запалени толкова колкото мен по футбола като цяло.Сигурен съм че ако са имали възможност през годините толкова достъпно да гледат испанско първенство колкото английско нямаше да ме гледат като лумпени като им казвам че отивам да гледам мача: Атлетик Билбао-Атлетико Мадирд......но на тях това нищо не им говори,а не знаят примерно (тъй като няма такава хипнотизация) че в Билбао в момента играят 4 играчи- европейски шампиони от тази година до 21 година.За Атлетико Мадрид,колкото и в момента да не са във форма,имат много интересни футболисти,а като цяло футбола който се игра беше на много добро ниво.
Последна промяна от sl321 на 29 окт 2011 00:13, променено общо 1 път.
sl321 написа:“В Испания се бори за титулярно място. Със Сити е единствен по рода си артист, даващ живот на останалите в отбора. Както Юнайтед откри Кантона, Сити откри Силва.” Тези думи на журналиста на вестник “Гардиан” Пол Хейуърд изразяват общото усещане към днешния ден спрямо Давид Силва. Той е фигурата, около която се върти проектът на изтъкнатия лидер в Премиър Лийг.
Не че са стотици,но в Испания винаги във всеки един момент е имало и то поне по един във водещите отбори такъв като Силва.
Да,Силва е уникален и винаги е бил такъв,но кой знаеше за него когато беше във Валенсия.Само "малоумнитеците" които обичат испански футбол.
От тази година ( за съжаление) във Англия отиде още един магьосник от същият калибър ( Мата),а в Испания Муняин е следващият такъв "анонимник" който радва феновете гледащи испански футбол.Трябва да спомена и Банега ( ех тия валенсиянци) и още 2-3 -ма много силни футболисти от класата на Силва.
Не,Силва не заигра по-силно откакто отиде в Англия.Просто там манталитета и възможностите на английските футболисти е такъв че не могат да си представят че някой може да отиграва така положеният и за това са смешни.В комбинация с Агуеро ( аржентинец е ,но играе точно по философията на испанския футбол),Сити изведнъж се превърна във фаворит за титлата.Да не забравяме и яятуре,при който много ясно се вижда влиянието във играта от престоя му в Барселона.
Пичове,фенове на английския футбол,в момента в Сити нагледно се вижда разликата в манталитета и възможностите на футболистите с философията на испанския стил и тази на английския.Пък вие си говорете каквото си искате.Ако ги няма Силва,Агуеро и Яя Туре,Сити ще бъде същия посредствен отбор който си беше.
Аз не твърдя че испанския стил е по-печеливш ( всъщност да,по-печеливш е но когато го практикуваш съвършено което е много трудно),само знам че мен много повече ме кефи,и знам ( тъй като гледам и английски футбол) че в английския футбол има само 2-3 показателя които ми харесват повече.Това са,липсата на симулации,съдийство и...............за трето не се сещам честно....
Всичко написано е в контекста на темата.
Чакай малко бе колега.Тук не говорим кой къде играе.Тук говорим за първенства! Надявам се разбираш разликата. Че Арсенал без френските легионери какво щяха да са? Или Ливърпул бе Суарез, или Манчестър без (Роналдо,Кантона),Нани,Валенсия и прочее и прочеее.Да не изпадам в подробности.На мен Висшата Лига ми харесва именно заради това, че англичаните успяха да разчупят стереотипите си относно играчите в отборите си и определено от както това се случи, спечелихме всички!
Иначе по твоята логика най-силните първенства трябва да са в Португалия и Аржентина