Аз не мога да разбера, ето преди малко говорих с един болен възрастен запалянко набор, че и той какво ли не дума човека, че Барса та Барса. Добре де, какво толкова има в играта на един отбор, като той контролира топката. И какво по задължение трябва да му се дават купи ли? Това е най - слабият елемент в играта. Барселона и Юнайтед са отборите, които са най - толерирани в последните не знам колко години. Става така, че тези медийни балони доста хора искат да ги превърнат във величия, но няма да стане. Просто защото винаги логиката надделява. Рано или късно. Кой помни Нотингам Форест? Те имат повече международни отличия, отколкото титли на Англия.
Какво толкова всички сте се втурнали да защитавате някакви си чужди отбори? Това изписване на тонове страници, сума мнение, които се чуват, показва ограничеността на повечето от нас. Има къде по - важни неща, които човек трябва да реши в живота си от това, че мафията контролира футбола, спорта като цяло. Ами така си е било и ще бъде.
Александров онзи ден много хубаво каза, че любимият отбор, който подкрепя, е Левски. Ето това се нарича изказване. Колкото повече такива спорове има за Левски, ЦСКА, Литекс, за нещата, които нас ни заобикалят, а не които са виртуални, толкова по - добре.
Моуриньо си получи заслуженото онзи ден, но реалната оценка беше, че той беше ощетен. Той няма да бъде повече ощетяван или тенденцията срещу него може да спре за известно време ако се научи да уважава работата на другите.
Защо на мач на Левски срещу Гент тази година не беше назначен Стефан Спасов или дори Николай Йорданов? Я ми кажете повечето. Защо не стана това? Нали на Моуриньо, а и на Бенитес преди години, че и на финал, изобщо много случаи е имало, се назначават правилните хора?
Нека на българските отбори в чужбина да свирят български съдии. Така поне ще е по - честно от гледна точка на "честността", която виждаме, че има.
Барселона и съдията - една друга басня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона и съдията - една друга басня
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
chievo написа:
То това е проблемът - че не те е срам. Вече си свикнал така да бъде срещу Барса.
Вярвам, гледаш мачовете на Реал през сезона. Посочи ми друг мач, в който те да изглеждат по този начин - окопани като опълченците на Шипка. Това ли е стилът на Реал? Големият отбор играе неговата игра независимо от противника. Досега не съм успял да видя някой да прави това цял мач срещу Барса. Ман Юнайтед успя в първите 10 минути на финала на ШЛ през 2010. Опитът на Реал да се надиграе с Барса през есента - всички видяхме как свърши.
Когато някой надиграе Барса с игра, тогава може да ми излизате с драмите за червените картони и неотсъдените дузпи.
Срам ме беше,че отпадахме шест години подред на осминафинал, но от спечелването на Купата,защо да ме е срам. Какво нередно имаше в играта на Реал Мадрид. Първото полувреме, зонова преса, атаки, Роналдо и Кедира имаха страхотни възможности за гол, накрая Пепе удари и греда, през втората част, Барселона игра много силно и напълно заслужено можеше да спечели. От кое да ме е срам, че футболистите на Реал Мадрид излезнаха и се бориха 120 минути като мъже с хъс и желание, срещу най-силния отбор в света и в крайна сметка го победиха. Аз това искам от моя отбор, предполагам и всеки един фен - футболистите на любимия му отбор да се борят 90 минути и да показват желание за победа, а ако я постигнат още по-добре. Един приятел, след първото класико на Бернабеу, през този сезон(1:1) ми звъни по телефона и ми обясняваше как Барселона,защото владеела топката 70-30 , напълно смачкала Реал Мадрид,който играл дефанзивен футбол, . ОК, така да е, ама ударите към вратата бяха 13-10 в полза на Реал, корнерите 8-0, като даваме статистика, да даваме всичко. Аз не мисля,че отбор отправил 13 удара в даден мач е играл бетон и с десет човека отзад мислейки за 0:0. Сега от последния мач, пак се започва с някакво изкривяване на нещата,как Реал Мадрид едва ли не играели изключително грубо и хамалски, а ако видим извършение нарушения,за каталунците са повече 22-18. Ударите към вратата са 11-10 (5-3 точни) в полза на Барселона. Тези статистики не се дават, а само се споменава за владеенето на топката и колко пъти повече Валдес играл с нея, отколкото Марсело . Относно приказките ,за надиграването на Барса, аз наистина се чудя някои хора от кога гледат футбол . Ами той същия преводача от Сетубал, който винаги бъркал бетон и паркирал автобуса срещу каталунците, ги е надигравал и то няколко пъти. Преди няколко години, с Челси ги би 4:2,като до 17-та минута англичаните водеха с 3:0, миналата година ги надигра и с Интер в първия мач.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:chievo написа:
То това е проблемът - че не те е срам. Вече си свикнал така да бъде срещу Барса.
Вярвам, гледаш мачовете на Реал през сезона. Посочи ми друг мач, в който те да изглеждат по този начин - окопани като опълченците на Шипка. Това ли е стилът на Реал? Големият отбор играе неговата игра независимо от противника. Досега не съм успял да видя някой да прави това цял мач срещу Барса. Ман Юнайтед успя в първите 10 минути на финала на ШЛ през 2010. Опитът на Реал да се надиграе с Барса през есента - всички видяхме как свърши.
Когато някой надиграе Барса с игра, тогава може да ми излизате с драмите за червените картони и неотсъдените дузпи.
Срам ме беше,че отпадахме шест години подред на осминафинал, но от спечелването на Купата,защо да ме е срам. Какво нередно имаше в играта на Реал Мадрид. Първото полувреме, зонова преса, атаки, Роналдо и Кедира имаха страхотни възможности за гол, накрая Пепе удари и греда, през втората част, Барселона игра много силно и напълно заслужено можеше да спечели. От кое да ме е срам, че футболистите на Реал Мадрид излезнаха и се бориха 120 минути като мъже с хъс и желание, срещу най-силния отбор в света и в крайна сметка го победиха. Аз това искам от моя отбор, предполагам и всеки един фен - футболистите на любимия му отбор да се борят 90 минути и да показват желание за победа, а ако я постигнат още по-добре. Един приятел, след първото класико на Бернабеу, през този сезон(1:1) ми звъни по телефона и ми обясняваше как Барселона,защото владеела топката 70-30 , напълно смачкала Реал Мадрид,който играл дефанзивен футбол, . ОК, така да е, ама ударите към вратата бяха 13-10 в полза на Реал, корнерите 8-0, като даваме статистика, да даваме всичко. Аз не мисля,че отбор отправил 13 удара в даден мач е играл бетон и с десет човека отзад мислейки за 0:0. Сега от последния мач, пак се започва с някакво изкривяване на нещата,как Реал Мадрид едва ли не играели изключително грубо и хамалски, а ако видим извършение нарушения,за каталунците са повече 22-18. Ударите към вратата са 11-10 (5-3 точни) в полза на Барселона. Тези статистики не се дават, а само се споменава за владеенето на топката и колко пъти повече Валдес играл с нея, отколкото Марсело . Относно приказките ,за надиграването на Барса, аз наистина се чудя някои хора от кога гледат футбол . Ами той същия преводача от Сетубал, който винаги бъркал бетон и паркирал автобуса срещу каталунците, ги е надигравал и то няколко пъти. Преди няколко години с Челси ги би 4:2,като до 17-та минута англичаните водеха с 3:0, миналата година ги надигра и с Интер в първия мач.
Не знам от кога владението на топката започна да означава спечелване на купи.
E, оня ден при 11 на 11 колко удара, корнера и прочие имаха Реал на Бернабеу? Преди месец-два всички се облизахме за 4 евентуални Ел Класико и си ги получихме. Всички се радваха, че ни се отваря такава възможност. Ние искахме да видим мача от есента, вие жадувахте за реванш. Но това което чакаха всички е да видят хубави мачове, каквито почти винаги стават независимо от формата на отборите. В тия мачове всичко става. Но каква стана тя? Смисълът, името, което си е извоювал в годините мачът наречен "Ел Класико", разбиващ рейтингите на планетата, най-гледания спортен сблъсък се превърна в арена на личната война на един човек с един клуб. Човек погазил градения през 2 века ореол на един отбор, неговата философия, почти всичко познато в Реал, само и само да победи един отбор, който ненавижда. "Дефанзивен Реал" - 2 думи които е забранено да се изписват в едно изречение в Мадрид, но Моу промени и тази нагласа там. След 2-та мача, се появи искрицата надежда с един феноменален резултат 3-6, че ще видим нешо по-различно, но уви. Разликата дойде оттам, че Барселона заигра по правилата на Моу, нещо което не е очаквал и на което нямаше отговор до червения картон. Тия приказки ,че тъкмо щял да засилва Реал в атака са за децата в градината. Реал, реално 60 минути у дома игра ганкиното, кофтито за Моу беше, че Барса и те решиха да се хванат на хорото. Нямаше отнети топки в пеналта, нямаше контри за Реал. Филма от финала за Купата не мина тоя път. Реал с 10 човека замалко да направи 2-1 на Барса за шампионата, сега не видяхме нищо подобно. Много ми се иска да чуя сега какво мисли за отбора Русата стрела.
И пак повтарям - Моуриньо е зло за футбола, недопринасящ с нищо играта. През целия сезон само насажда омраза между всички, и накрая се из*ра върху мача на мачовете за мен. Какво ли ще направи още за да опротивее?
И пак повтарям - Моуриньо е зло за футбола, недопринасящ с нищо играта. През целия сезон само насажда омраза между всички, и накрая се из*ра върху мача на мачовете за мен. Какво ли ще направи още за да опротивее?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg, второто полувреме ,с пускането на Адебайор, Реал Мадрид заиграха значително по-добре от първата част, започнаха да пресират футболистите на Барселона още в тяхната половина, и имаха добра възможност да открият (говоря за положението на Роналдо,когато Пике и Пуйол се сблъскаха).През първото полувреме, не ми хареса играта на Реал Мадрид, защото прекалено късно пресираха футболистите на Барселона и въобще не се възползаха от отсъствието на Иниеста,който за мен, в предишните две класики, в големи моменти от мачовете, беше най-активния и добър футболист на каталунците. Въпреки слабата игра на Реал Мадрид, не смятам,че Барселона едва ли не е смачкала домакините,защото от въпросното полувреме аз си спомням цифром и словом три опасни положения - Ударът на Вия на педя от гредата, после Шави беше изведен от Меси и отправи удар към Касийяс и накрая, един удар на Роналдо във Валдес, при който имаше и добавка от Йозил. Това е за ударите, относно корнерите(тъй като бях залагал на тях и знам
) бяха точно два за 90 минути (по един за двата отбора) . Както и да е, в крайна сметка нищо нелогично не се е случило, най-силния отбор в момента е Барселона, още от началото на сезона си бяха определяни от почти всички за абсолютен фаворит за трофея, и най-закономерното нещо е те да играят финал
.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:fcb_bg, второто полувреме ,с пускането на Адебайор, Реал Мадрид заиграха значително по-добре от първата част, започнаха да пресират футболистите на Барселона още в тяхната половина, и имаха добра възможност да открият (говоря за положението на Роналдо,когато Пике и Пуйол се сблъскаха).През първото полувреме, не ми хареса играта на Реал Мадрид, защото прекалено късно пресираха футболистите на Барселона и въобще не се възползаха от отсъствието на Иниеста,който за мен, в предишните две класики, в големи моменти от мачовете, беше най-активния и добър футболист на каталунците. Въпреки слабата игра на Реал Мадрид, не смятам,че Барселона едва ли не е смачкала домакините,защото от въпросното полувреме аз си спомням цифром и словом три опасни положения - Ударът на Вия на педя от гредата, после Шави беше изведен от Меси и отправи удар към Касийяс и накрая, един удар на Роналдо във Валдес, при който имаше и добавка от Йозил. Това е за ударите, относно корнерите(тъй като бях залагал на тях и знам) бяха точно два за 90 минути (по един за двата отбора) . Както и да е, в крайна сметка нищо нелогично не се е случило, най-силния отбор в момента е Барселона, още от началото на сезона си бяха определяни от почти всички за абсолютен фаворит за трофея, и най-закономерното нещо е те да играят финал
.
Не знам кой е казал ,че Барса е смазал Реал. Няма нищо вярно в това. Това което видях аз, е 2 отбора които не искат много да играят. Едните така в 3-ти мач( с изкл. на моменти от мачовете), другите си взеха поука и те така. За к'во пак да се блъскат в стената от играчи, щом ония не искат да се изтеглят напред, не атакуват топката. Ми няма да играят, цъкат си и това е. Моу това не го очакваше, нямаше отговор и стана селския мач.
- tornadoto_96
- Контакти:
Стига с това владеене на топката бе майка му стара. Самият факт, че Валдес има 25 ли колко точни паса бяха означава, че пасовете на Барса са Валдес, Пике, Масчерано, Пуйол, Шави и пак назад до Валдес и пак до Шави и пак до Валдес. И се гордеете с това
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
Ти пък как се подлъга да залагаш на корнери? Във финала бяха 8-0 за Реал, ама 5 отях станаха за 2 минути.
Ха ха.Значи отбора на Реал Мадрид е играл антифутбол защото е играл защитно,а Бареслона не е е нападала и си е цъкала отзад и е играла мнго хубав футбол.
Нали винаги нападателно играете?Това вярно ли е? Или по някога само тогава когато сте с човек повече.
Ако Реал е играл защитно най-логичното нещо е Бареселона да напада.Ама те не го правеха.Та кога да нападаш ако не когато съперника ти се брани?Реал се бранеше а Барселона не нападаше. Значи и Барселона играеха анти футбол.
Ама не, едното е хитър тактически прийом а другото е анти футбол.Леле мале.
Нали винаги нападателно играете?Това вярно ли е? Или по някога само тогава когато сте с човек повече.
Ако Реал е играл защитно най-логичното нещо е Бареселона да напада.Ама те не го правеха.Та кога да нападаш ако не когато съперника ти се брани?Реал се бранеше а Барселона не нападаше. Значи и Барселона играеха анти футбол.
Ама не, едното е хитър тактически прийом а другото е анти футбол.Леле мале.
- Neftochimic1892
- Контакти: