Кой е любимият Ви чуждестранен отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е любимият Ви чуждестранен отбор?
Корумпирана статистика ;(
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Щото Барселона не е първа ! 

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Biancocelesti-The Eagles и The Toffees-The People's Club

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Хора,нека не си разаляме настроението с някакви анкети в такива празнични дни. Това,че някой е събрал повече или по-малко глаове нищо не означава. Най-важно е качеството,не количеството. Примерно, от тези хора които са гласували за Интер,знам за едно момче от Ямбол,което е не за десет,ами сигурно за сто човека. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Forza Juve,някой беше коментирал за отборите,че да си истински фен значи да се интересуваш от него непрекъснато и че половината са фенове на силните отбори, и че ако някой от тях изпадне,няма вече да им е фен,да ама не. Феновете на Ювентус,или поне аз,не се отказахме от любимия отбор и след сътресенията в последните години,вече сме на верен път и много скоро всички ще видите онзи Ювентус,който правеше Интер,Реал М. и всички други отбори за смях
айде лека нощ и честита Коледа 

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
[center] FC Bayern München[/center]
Фен съм им 1990 г. Това все пак е от миналият век
Фен съм им 1990 г. Това все пак е от миналият век

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
juventuss написа:Forza Juve,някой беше коментирал за отборите,че да си истински фен значи да се интересуваш от него непрекъснато и че половината са фенове на силните отбори, и че ако някой от тях изпадне,няма вече да им е фен,да ама не. Феновете на Ювентус,или поне аз,не се отказахме от любимия отбор и след сътресенията в последните години,вече сме на верен път и много скоро всички ще видите онзи Ювентус,който правеше Интер,Реал М. и всички други отбори за смяхайде лека нощ и честита Коледа
Много точно казано!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- storm
- Контакти:
juventuss написа:Forza Juve,някой беше коментирал за отборите,че да си истински фен значи да се интересуваш от него непрекъснато и че половината са фенове на силните отбори, и че ако някой от тях изпадне,няма вече да им е фен,да ама не. Феновете на Ювентус,или поне аз,не се отказахме от любимия отбор и след сътресенията в последните години,вече сме на верен път и много скоро всички ще видите онзи Ювентус,който правеше Интер,Реал М. и всички други отбори за смяхайде лека нощ и честита Коледа
Ами то тези отбори (особено Реал) и сега и преди и в квото и да сме положение пак ги бием бре...

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Бижутера написа:TSG 1899 HOFFENHEIM!
Аз пък съм фен на Алмерия
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване