Viktor4o_Rs написа:Имат цели 4-ма бели бе , пак не е малко , но те пък сигурно са от алжирски или марокански произход![]()
![]()
Ами не им знам точно извиканите за световното,но по принцип дори Рибери,който е французин по произход,е приел исляма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Имат цели 4-ма бели бе , пак не е малко , но те пък сигурно са от алжирски или марокански произход![]()
![]()
acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Имат цели 4-ма бели бе , пак не е малко , но те пък сигурно са от алжирски или марокански произход![]()
![]()
Ами не им знам точно извиканите за световното,но по принцип дори Рибери,който е французин по произход,е приел исляма
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
PFCB написа:acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Имат цели 4-ма бели бе , пак не е малко , но те пък сигурно са от алжирски или марокански произход![]()
![]()
Рибери не е ли мароканец, като Бензема ?
Viktor4o_Rs написа:Много ме кефят някои , дето казват "Подкрепям Бразилия , Англия , Аржентина и Испания"![]()
![]()
Еми то пичове , изредете още 2-3 отбора и няма как поне един от тях да не стане световен шампион
![]()
![]()
Дотук Бундестима с най-много фенове във форума
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта