unist_gp написа:Стана ми необичайно странно защо и Гонг се включиха в масираното оплюване на най-добрия български футболист в момента? От водещите новини две са относно "слабия" Бербатов.
Защото всеки в България има право да изразява мнение. Аз също мисля, че Бербатов и Стенли са ни най-добрите футболисти, но това не пречи да изразявам мнение, когато Бербатов не е изиграл добър мач, нали?! Трябва ли защото го харесваме, всеки път всички да си кривим душата, или да очакваме от всички страни нападки, заради това, че някой го е критикувал, макар и обективно и градивно?!
unist_gp написа:Какво е виновно момчето, тренер му е изкуфял старец, който не може да му намери мястото на терена измежду тези играчи?
Честно ти казвам, това което го написа е най-странната, нелогична и неверна квалификация, която съм чувал за мениджър номер едно за всички времена!
unist_gp написа:Вярно е,че английските медии го критикуват доста крайно, но Англия има отбори като Юнайтид, Арсенал, Ливърпул и т.н.
Англия са имали и имат големи играчи като Матюс, Чарлтън, Линекер, Оуен и т.н.
В Англия имат право да критикуват Бербо, защото му плащат по 50 000 паунда на седмица и са свикнали да гледат не футбол, а театър, когато са на стадиона.
В Англия медиите ли му плащат 50000 паунда на седмица на Бербатов? В Англия, както и в България, медиите това им е работата - да отразяват реалността, било то добри или лоши игри за даден футболист. И когато един футболист се представя добре, да пишат добро, както и обратното! Независимо дали футболиста се казва Бербатов, или който и да е.
unist_gp написа:Ние българите трябва да сме благодарни,че играч като Бербатов е българин и въобще му се занимава с държава като нашата.
Ами аз съм благодарен, че имаме футболист като Бербатов, но това, че един човек е звезда или не, по никакъв начин не го поставя над България и абзацът "въобще му се занимава с държава като нашата", не прави чест на автора му. Каква ни е държавата, а ти специално, какво даде на България, колко изстрада в нея? В нея ли си плащаш данъците, за да я поставяш на казус?! Ти ако не се занимаваш с Отечество като нашето, това е твое право и избор, като не те упреквам по никакъв начин. Но поне като казваш, че някой едва ли не прави "евала", като се занимава с "държава като нашата", се обоснови, защото някои хора при такива квалификации се дразнят неимоверно, тъй като са направили избора, да бъдат в страната си, в трудните за нея моменти, а не се изказват неаргументирано от дистанция!