Летен трансферен прозорец 2024
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Летен трансферен прозорец 2024
Аз също. Обаче за него дават горе долу толкова, колкото за последните 3-4 джама общо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Официално: Байерн Мюнхен най-накрая представи Палиня
Байерн Мюнхен официално привлече полузащитника на Фулъм Жоао Палиня. Той е подписал четиригодишен договор с баварския клуб.
"Това е един от най-щастливите дни в живота ми. Сега ще играя за един от най-добрите клубове в Европа. Това е сбъдната мечта за мен и съм много горд от това. Очаквам с нетърпение атмосферата и феновете на "Алианц Арена". Искам да се радвам на успехи с Байерн и да печеля титли - ще дам всичко от себе си", сподели португалецът при представянето си.
Палиня почти се присъедини към Байерн през миналото лято, след като се договори за личните си условия, но сделката се провали, тъй като Фулъм не успя да намери заместник. 29-годишният футболист бе толкова близо до трансфера, че премина медицински прегледи и позира с фланелката на баварците.
Фулъм ще получи 50 млн. евро за халфа, като тази сума може да се увеличи заради определени бонуси.
Байерн Мюнхен официално привлече полузащитника на Фулъм Жоао Палиня. Той е подписал четиригодишен договор с баварския клуб.
"Това е един от най-щастливите дни в живота ми. Сега ще играя за един от най-добрите клубове в Европа. Това е сбъдната мечта за мен и съм много горд от това. Очаквам с нетърпение атмосферата и феновете на "Алианц Арена". Искам да се радвам на успехи с Байерн и да печеля титли - ще дам всичко от себе си", сподели португалецът при представянето си.
Палиня почти се присъедини към Байерн през миналото лято, след като се договори за личните си условия, но сделката се провали, тъй като Фулъм не успя да намери заместник. 29-годишният футболист бе толкова близо до трансфера, че премина медицински прегледи и позира с фланелката на баварците.
Фулъм ще получи 50 млн. евро за халфа, като тази сума може да се увеличи заради определени бонуси.
Benfica confirm Jan-Niklas Beste as new left wing back from Heidenheim.

Наполи официално представи централния защитник Алесандро Бонджорно, който се присъединява към „партенопеите“ с трансфер на стойност 35 милиона евро от Торино.
Турският гранд Бешикташ официално обяви трансфера на доскорошния капитан на Лацио Чиро Имобиле. Договорът на италианския нападател с „черните орли“ е до 2026 година.
Иранският централен нападател Мехди Тареми подписа с Интер, съобщиха официално от клуба. Договорът на Тареми с „нерадзурите“ е до лятото на 2027 година.
Ipswich have signed Liam Delap from Man City for £15m + £5m in add ons.

Щутгарт привлече Ермедин Демирович за 21млн евро