Хосеп Гуардиола - Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Хосеп Гуардиола - Официална тема

Мнениеот Furious_Monk » 04 окт 2016 13:31

Честно казано, дори и да е прав, което е абсолютно неуважение към отбори като Рома и Сити(техните състави са стигнали с труд, качество и усилие до тази фаза), характерно за каталунската паплач, редовно проявяваща се в дебилизмите на Стоичков и Пике, пак е по-добре да спечелиш със собствени усилия, отколкото да стигнеш финал (и след това да го спечелиш) след три 100% недадени дузпи за противника, или някой измислен червен картон.

Иначе много ясно, че в ШЛ играе роля и късметът, при равностойни отбори няма как да е и иначе. Това е тръпката на турнира, трябва да си постоянно концентриран и ангажиран със случващото се на терена. За това е и толкова трудно да се печели този турнир.

Честно казано, по мое мнение,най-балансираният отбор в последните 4-5 години е този на Байерн, а веднага след това този на Атлетико, но се вижда че понякога само един малък момент на невнимание отнема всичко.

За мен ШЛ има повече тръпка и стойност, защото всичко зависи от един, максимум два момента. Е друго си е да имаш малко странична помощ, нали Хер Гуардиола? :mrgreen:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 окт 2016 13:33

Отказвам се , нямам време за олигофрени 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 окт 2016 14:33

Чак пък да копират Пеп...имат си някакви виждания за играта, но и при двамата защитата е на заден план.
Анри освен интелигентността си, според мен притежава и една харизма, която успя да поубие след онзи гол с ръка срещу Ейре. Но все пак си е фигура, която 90% от гледащите футбол уважат.

ПП: Айде само да не сравняваме Арсенал с Рома. Специално миналия сезон Рома едвам си минаха групата. А Сити имаха един точен удар за 180мин. игра...

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 окт 2016 14:47

Middlesbrough написа:Отказвам се , нямам време за олигофрени 8-)

Ти се поставяш в такава ситуация, после ние сме олигофрените. Ама то толко ти е акъла, две думи не можеш да събереш за аргументация. 8-)

bilyaletdinov написа:ПП: Айде само да не сравняваме Арсенал с Рома. Специално миналия сезон Рома едвам си минаха групата. А Сити имаха един точен удар за 180мин. игра...

Да, а Арсенал са петкратен европейски шампион, включително и настоящ такъв, нали? :lol: Колко пъти последните години си минаха групата с лекота и колко пъти стигнаха 1/4 финал? По-малко диема, повече мисъл и ще се подредят нещата. А за другото, Реал ли е виновен, че Сити са стигнали 1/2 финал? Имали били 1 удар за 180 минути. Еми толко им позволил съперника, да седна да рева ли сега? :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 окт 2016 14:54

Реал Мадрид да са отстранявали Арсенал, да се ежиш, ама то ... Един път се срещнаха и Тити ви направи да умиргате :lol: :lol: Поема от центъра и бележи, а 2-3-ма бели се въргалят по терена след него :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 окт 2016 15:01

Никой не е казал, че Арсенал са слаби, или че Рома са такива. Идеята е, че и Барса, и Реал не срещаха кой знае какви отбори по пътя към финала. Дали сме играли с Рома на 1/8 финал, или на финал, или в групите, все сме ги отстранили. Дали е било Волфсбург или Леверкузен, все в гъз. Разликата е, че Барса паднаха от Атлети на 1/4 финала (Реал ги отстраниха на същата фаза през 2015-та), а ние ги бихме на финала. Т'ва е. Просто онзи е каталунец и гледа на нещата от хейтърската страна. :lol:
Последна промяна от sapio0o на 04 окт 2016 15:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 окт 2016 15:02

Не лорд сапийче , просто бях забравил , че нормална дискусия с вас не може да се води , има ли смисъл да си губа времето и да пиша някви неща във форума , като ти и една думичка няма да вдянеш ?
И 11231231 аргумента да ти напиша ти пак си знаеш твойто пич ! Така че не виждам смисъл , и предния път си го бях казал това и дълго време не ви четях простотиите , но явно нищо не се е променило 8-) ! Тъпчете на едно също място , а форума деградира все повече и повече , заради такива НЕКУХИ лейки като теб 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 окт 2016 15:04

sapio0o написа:Никой не е казал, че Арсенал са слаби, или че Рома са такива. Идеята е, че и Барса, и Реал не срещаха кой знае какви отбори по пътя към финала. Дали сме играли с Рома на 1/8 финал, или на финал, или в групите, все сме ги отстранили. Дали е било Волфсбург или Леверкузен, все в гъз. Разликата е, че Барса паднаха от Атлети на 1/4 финала (Реал ги отстраниха на същата фаза през 2015-та), а ние ги бихме на финала. Т'ва е. Просто онзи е каталунец и гледа на нещата от хейтърската страна. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Поне си забавен 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 окт 2016 15:05

Брат, как искаш да си комуникираме като всяка твоя дума е атака? Ти не можеш да говориш нормално. Не може все да си прав, винаги някой ще гледа различно на нещата. Кажи ми, вашите противници по пътя към ШЛ 2015/16 по-силни ли бяха от нашите? Само това те питам. Никой не е казал, че жребият на Реал е бил труден. Напротив, лесен беше. Само че аз не виждам разлика между нашия и вашия :!: Едни и същи по сила отбори, просто вие паднахте от Атлетико, а ние ги бихме с дузпи. Опитай се да го разбереш това без да ме нападаш, щото тъпчим на едно място.

А, и между другото е много тъпо да поставяш всички фенове на Реал под общ знаменател. Дай щото си имал различия с пацето да ми го слагаш и на мен т'ва.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 окт 2016 15:15

sapio0o написа:Брат, как искаш да си комуникираме като всяка твоя дума е атака? Ти не можеш да говориш нормално. Не може все да си прав, винаги някой ще гледа различно на нещата. Кажи ми, вашите противници по пътя към ШЛ 2015/16 по-силни ли бяха от нашите? Само това те питам. Никой не е казал, че жребият на Реал е бил труден. Напротив, лесен беше. Само че аз не виждам разлика между нашия и вашия :!: Едни и същи по сила отбори, просто вие паднахте от Атлетико, а ние ги бихме с дузпи. Опитай се да го разбереш това без да ме нападаш, щото тъпчим на едно място.

А, и между другото е много тъпо да поставяш всички фенове на Реал под общ знаменател. Дай щото си имал различия с пацето да ми го слагаш и на мен т'ва.

И друг път си го писал , много е важно в кво настроени влизам у форума :mrgreen: :mrgreen: , нека приемаме всичко на шега и закачка 8-) и ти и аз сме олигофрени и кухи лейки , разликата е че ти си фен на най - жалкия отбор :P :mrgreen:
Говора си нормално , даже съм се сприятелил с няколко човека от този форум , с някой от тях даже поддържаме връзка почти всеки ден , ходили сме заедно на мачове 8-) и странното , е че тези хора са от Реал , Атлети и т,н , а не от мойте отбори
Да човек , съвсем сериозно , по смешен от вашия жребия миналия сезон не си спомням да е имало , играхте се с отбори в слаба форма и ви теглиха , се жалките отбори ! Късмет ли е това , нагласено ли е само можем да гадаем !
Виж потока на Атлети : Барса , Байерн и вас на финала :lol:
Живи здрави 8-)
ПП верно съм кух :mrgreen:

Офтопик:

Върни се в “Футбол - Свят”