sapio0o написа:Брат, как искаш да си комуникираме като всяка твоя дума е атака? Ти не можеш да говориш нормално. Не може все да си прав, винаги някой ще гледа различно на нещата. Кажи ми, вашите противници по пътя към ШЛ 2015/16 по-силни ли бяха от нашите? Само това те питам. Никой не е казал, че жребият на Реал е бил труден. Напротив, лесен беше. Само че аз не виждам разлика между нашия и вашия

Едни и същи по сила отбори, просто вие паднахте от Атлетико, а ние ги бихме с дузпи. Опитай се да го разбереш това без да ме нападаш, щото тъпчим на едно място.
А, и между другото е много тъпо да поставяш всички фенове на Реал под общ знаменател. Дай щото си имал различия с пацето да ми го слагаш и на мен т'ва.
И друг път си го писал , много е важно в кво настроени влизам у форума

, нека приемаме всичко на шега и закачка

и ти и аз сме олигофрени и кухи лейки , разликата е че ти си фен на най - жалкия отбор
Говора си нормално , даже съм се сприятелил с няколко човека от този форум , с някой от тях даже поддържаме връзка почти всеки ден , ходили сме заедно на мачове

и странното , е че тези хора са от Реал , Атлети и т,н , а не от мойте отбори
Да човек , съвсем сериозно , по смешен от вашия жребия миналия сезон не си спомням да е имало , играхте се с отбори в слаба форма и ви теглиха , се жалките отбори ! Късмет ли е това , нагласено ли е само можем да гадаем !
Виж потока на Атлети : Барса , Байерн и вас на финала
Живи здрави
ПП верно съм кух