Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 21:49

diplomat написа:Докато продължавате да отричате фактите, да не приемате очевидните проблеми, които Русия има, аз ще продължавам да питам въпроси по тази тема и няма да се откажа, само защото на някои хора им е неудобно да коментират като цивилизовани хора и аргументите са им извадени от гъза. Факт. И аз не харесвам комунисти, русофили, бесепари, ултраси и една камара още сган, ама трябва да съжителствам с тях в Република България. Още един факт. На тоя свят и в цивилизованите страни си има закони, правила и който не ги спазва, трябва да си поема последствията. Пореден факт, а ако това не му изнася на някого, не е мой проблем.

Ами питай си. Само че отиваш в темите за политика и там питаш. Ако не ти е направило впечатление, от известно време не се толерират такива полюции. N хиляди потребители не са длъжни да гледат евтини политпропаганди. А кого харесваш или не, не интересува абсолютно никого. И аз не харесвам и харесвам много неща, но не пускам за това нова тема. Ако не си разбрал, на никого не цепя басма и малко ме е еня за общественото мнение. А чий е проблемът-още по-малко ми е през хОя!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:52

1palq4o1 написа:Че аз ти пиша по същество!
Не ме интересува къде ( в Русия, Китай или на луната ) някой ще реве, като му се каже истината-черен, блед, жълт или червен!
Съгласен съм с теб, че няма място за расизъм в съвременното общество, НООООООООО...винаги има едно ( НО ), когато уважението е взаимно, а 90% от негрите искат единствено да цуцат помощи, да си живеят в 17ти век и да вдигат авра за всичко което не им изнася!

За взаимното уважение съм напълно съгласен. Ако в ЮАР се знаеше, че ще има расистки прояви от чернокожите и нищо не се прави по въпроса - също щях да съм против. Но ти сам даде примера за вувузелата и как тя беше забранена, защото пречи на футбола и зрителите. Същото важи и за расизма, без значение дали е от бял към черен, от жълт към черен, от черен към бял и т.н.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 21:54

boabbb написа:
THE G.A.M.E написа:
diplomat написа:
Дали ще е възможно да се проведе едно адекватно, приятно, зрелищно и изпълнено само с футбол Световно Първенство, без да се получат безредици заради културни или расови различия?

За съжаление, едвали.

Аз го писах още при избора на Русия - Грешка е, не заради инфраструктурата или стадионите, които ще са с добро качество, а защото просто Русия не е нормална Държава.

Отварям форума и за 30 сек откривам първата пълна простотия :lol: :lol: Къде по-точно няма расизъм, независимо от кого към кого :?: Всички отбори си имат крайни привърженици и доста често част от тях са скинари, например. То като гледам последните 3-4 първенства, все са нормални държави :lol: :

Бразилия - престъпност, чернилки ... Там се трепат по улиците - на туристите на световното им бяха казали кой квартали да НЕ посещават :lol:
ЮАР - апартейд, престъпност на огромни нива, чернилки, вувузели и т.н.
Германия - "заповядайте сирийци, а покрай тях и какви ли не чернилки - ние ще ви храниме" :shock: :shock:
Япония и Корея ... тия ядат сурова риба, няма смисъл да продължавам :mrgreen: :mrgreen:

Расизмът в Руското първенство не е нещо ново, подобни неща им трябва време, за да бъдат премахнати. Игра, при нас има много расизъм - ние нормална държава ли сме :?:

Това ми беше примера за ЮАР-докато беше т.нар. "апартейд", престъпността беше в ПЪТИ по-малка!Приравниха негрите с хората и държавата се съсипа-в момента Йоханесбург е един от най-опасните градове в света ( ако не и най-опасен )!!!Това е слдствие на толерастията и модата на черните да им е позволено всичко само защото "...не сме расисти..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2015 21:57

boabbb написа:Игра, при нас има много расизъм - ние нормална държава ли сме :?:

Предполагам, това е риторичен въпрос. :lol:

boabbb написа:Отварям форума и за 30 сек откривам първата пълна простотия :lol: :lol:

Няма нищо простовато в забележката ми, че Русия не е нормална Държава.
Аз даже не съм писал и нищо за расизма. :roll:

А Русия не е нормална Държава, щото в никоя нормална Държава един човек не е променял конституцията колкото пъти си иска, за да е постоянно на власт.
А в една Държава обществото е неделима част от нея, та, що за общество допуска подобно нещо ?

Другото което е, Русия се замеси в грандиозен политически ( че и военен, макар и да не си признават ) конфликт, на мен ми се гледа футбол, смяташ ли, че Форумът в Русия ще се размине без политически оттенък ?
То да не говорим, че самият избор на Русия беше политически, не спортен.
Щото имаше поне две страни, много по-подготвени за Световно Първенство.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 21:58

diplomat написа:
Не ме интересува къде ( в Русия, Китай или на луната ) някой ще реве, като му се каже истината-черен, блед, жълт или червен!
Съгласен съм с теб, че няма място за расизъм в съвременното общество, НООООООООО...винаги има едно ( НО ), когато уважението е взаимно, а 90% от негрите искат единствено да цуцат помощи, да си живеят в 17ти век и да вдигат авра за всичко което не им изнася!

За взаимното уважение съм напълно съгласен. Ако в ЮАР се знаеше, че ще има расистки прояви от чернокожите и нищо не се прави по въпроса - също щях да съм против. Но ти сам даде примера за вувузелата и как тя беше забранена, защото пречи на футбола и зрителите. Същото важи и за расизма, без значение дали е от бял към черен, от жълт към черен, от черен към бял и т.н.

Да, но ги забраниха няколко години СЛЕД първенството и то защото беше под въпрос провеждането на Шампионска Лига, ако ги използваха по трибуните.
А по време на СП тези хубави туземни атрибути пречеха на абсолютно всички НЕчерни футболисти, треньори и зрители-т.е. НИЩО не се направи по въпроса, защото, разбираш ли не трябвало да ги ограничаваме за да не сме расисти!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 21:59

Пак обърнахте темата в политика.

Първо - в три от проблемните случаи (Бразилия, ЮАР, Русия), става въпрос за държави от БРИКС. СлОчаЕност? Не мисля.

Второ - ЮАР от кога има коренно население белокожи и кой докара Африка до сегашното ѝ състояние? :?: Кой отвори кутията на Пандора? :?:

Трето - проблемите на първенствата в Германия и Япония/Ю. Корея са предимно корупционни. Глупостите на Боянчо изобщо не са фактор, ама нали трябва да се направи на интересен.
Последна промяна от diplomat на 27 сеп 2015 22:03, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 22:00

1palq4o1 написа:
diplomat написа:

Да, но ги забраниха няколко години СЛЕД първенството и то защото беше под въпрос провеждането на Шампионска Лига, ако ги използваха по трибуните.
А по време на СП тези хубави туземни атрибути пречеха на абсолютно всички НЕчерни футболисти, треньори и зрители-т.е. НИЩО не се направи по въпроса, защото, разбираш ли не трябвало да ги ограничаваме за да не сме расисти!

Но все пак се забрани, нали така? На мен лично с нищо не ми пречеха тия вувузели, ама както и да е. Забранени са и точка. Както трябва да е забранен и расизмът във футбола. Точка.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 22:01

1palq4o1 написа:

Това ми беше примера за ЮАР-докато беше т.нар. "апартейд", престъпността беше в ПЪТИ по-малка!Приравниха негрите с хората и държавата се съсипа-в момента Йоханесбург е един от най-опасните градове в света ( ако не и най-опасен )!!!Това е слдствие на толерастията и модата на черните да им е позволено всичко само защото "...не сме расисти..."

Не вярвай на всичко писано.И по Татово време в България "нямаше" престъпност, ама...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 22:02

И за да се разгранича-дреме ми дали Русия е нормална държава!
Аз споря, защото не съм съгласен някой да се обижда, че са му казали какъв е-черен, бял или оранжев!А пък други да ме убеждават, че това е мноооооого лошо!
И твърдя, че тази мода носи много повече вреда на всички ни отколкото избора на Русия или която и да е друга страна за домакин на СП

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 22:03

Мистри написа:
1palq4o1 написа:

Не вярвай на всичко писано.И по Татово време в България "нямаше" престъпност, ама...

Да беше само четене...ама когато си го и видял от първо лице...
Същото важи и за Зимбабве...само споменавам между другото

Върни се в “Футбол - Свят”