diplomat написа:Докато продължавате да отричате фактите, да не приемате очевидните проблеми, които Русия има, аз ще продължавам да питам въпроси по тази тема и няма да се откажа, само защото на някои хора им е неудобно да коментират като цивилизовани хора и аргументите са им извадени от гъза. Факт. И аз не харесвам комунисти, русофили, бесепари, ултраси и една камара още сган, ама трябва да съжителствам с тях в Република България. Още един факт. На тоя свят и в цивилизованите страни си има закони, правила и който не ги спазва, трябва да си поема последствията. Пореден факт, а ако това не му изнася на някого, не е мой проблем.
Ами питай си. Само че отиваш в темите за политика и там питаш. Ако не ти е направило впечатление, от известно време не се толерират такива полюции. N хиляди потребители не са длъжни да гледат евтини политпропаганди. А кого харесваш или не, не интересува абсолютно никого. И аз не харесвам и харесвам много неща, но не пускам за това нова тема. Ако не си разбрал, на никого не цепя басма и малко ме е еня за общественото мнение. А чий е проблемът-още по-малко ми е през хОя!