БАРСА, Челси и Атлети са леки фаворити, но може и 1 от тях да изгърми, дано Моуриньовците влязат в тая роля...

Базел-Порто и Борусия-Юве са равностйни, аз давам леко предимство на немците и Базел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Борусия ще минат през четата на Алегри като валяк през консервена кутия
levskar_95 написа:kingofpop написа:Борусия ще минат през четата на Алегри като валяк през консервена кутия
Да дойде мача,пък тогава ще видим кой през кого ще минава като валяк !!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Madridist написа:IvailoRz написа:Много ме кефи как подценяват Ман Сити всички ... тука ще е "изненадата" .. надявам се поне де ..
Миналата година ги видяхме с Барселона, каква огромна разлика в класите имаше. Футболистите на каталунците имат доста повече самочувствие в този турнир, дори като единици за мен са по-добри. Ще видите, че и Меси и Суарез и Неймар ще покажат най-доброто от себе си. Сити ги видяхме в групите, класираха се в последния момент. Гледах им мача с Байерн Мюнхен-ами англичаните играха отвратително, немците бяха с десет човека половината мач и накрая Сити с големи мъки и късмет спечели. При това, че за Байерн този мач нямаше никакво значение, те си бяха класирани и много-много не си даваха зор. А за победата в Рим, дори футболистите на Рома признаха, че за тях голямата цел си е Скудето, защото в ШЛ нямат шансове.
levskar_95 написа:kingofpop написа:Борусия ще минат през четата на Алегри като валяк през консервена кутия
slash1912 написа:levskar_95 написа:kingofpop написа:Борусия ще минат през четата на Алегри като валяк през консервена кутия
Абе имаше един финал за ШЛ между двата отбора,ама как завърши
levskar_95 написа:Хахаххахаа,така е![]()
3:1 иначе за Борусия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта