Levskar_90 написа:Браво, че имаш очи да честитиш титлата. Колкото и кощунствено да прозвучи ви пожелавам успех догодина
Ти хубаво им пожелаваш, ама те няма да са и в четворката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Браво, че имаш очи да честитиш титлата. Колкото и кощунствено да прозвучи ви пожелавам успех догодина
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
bez-nick написа:haha написа:Единствено не разбирам защо феновете на някакви средняци, намиращи се на 7-о място тръгнали да се подиграват на другите...
Tи остави, аз как се кефих на титлата на Ман Сити в 94-тата минута, тогава какви псувни и обиди бяха точно от тези фенове на Ман Юн, които сега честитят и се радват на титлата на техния градски враг - Ман Сити, това само може да ласкае класта и нивото на Ливърпул, чак ми е смешно, даже тези до вчера псуваха като ненормални след всеки успех на Ман Сити, а сега все едно за тях Ман Юн е станал шампионкак да не ти е забавно тук?
Raid написа:В никакъв случай сезонът не е провал за Ливърпул. Напротив, това е едно от трите им върхови постижения във Висшата лига и заслужават респект за усилието им.
//offtopic
@iliyan
Наистина, измисляш си по-доста безсрамен начин и наред с това имаш наглостта да наричаш опонента си "идиот" (не знам къде спят модераторите).
В линка, който си дал, Оуен (уж) твърди, че единствената му грешка била, че не се е бил върнал в Ливърпул. Според теб "Подписването с МЮ е била най-голямата му грешка !".
Първо, текстът, който посочваш е измислен от теб.
Второ, никъде в публикацията на Гонг не е посочен източник - кога е казал това, пред кого и т.н.. Аз се поразтърсих малко и никъде и не открих такова мнение. Това ме навежда на мисълта, че думите на Оуен са измислица на подобен болезнено комплексиран фен като някои от пишещите тук.
Трето, ако си истински фен на Ливърпул, би трябвало да знаеш, че Оуен подписа с Юнайтед като свободен агент, тъй като от Ливърпул изобщо не пожелаха да разговарят с него - нямаше как да се върне там, при условие, че не го искаха.
Четвърто, спирам да се занимавам с глупостите ви, плачете си срещу когото искате. Фактите говорят - стана четвърт век.
Честито отново на "шумните съседи"
bez-nick написа:haha написа:Единствено не разбирам защо феновете на някакви средняци, намиращи се на 7-о място тръгнали да се подиграват на другите...
Tи остави, аз как се кефих на титлата на Ман Сити в 94-тата минута, тогава какви псувни и обиди бяха точно от тези фенове на Ман Юн, които сега честитят и се радват на титлата на техния градски враг - Ман Сити, това само може да ласкае класта и нивото на Ливърпул, чак ми е смешно, даже тези до вчера псуваха като ненормални след всеки успех на Ман Сити, а сега все едно за тях Ман Юн е станал шампионкак да не ти е забавно тук?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
haha написа:Единствено не разбирам защо феновете на някакви средняци, намиращи се на 7-о място тръгнали да се подиграват на другите...
CTAHKO написа:Levskar_90 написа:Браво, че имаш очи да честитиш титлата. Колкото и кощунствено да прозвучи ви пожелавам успех догодина
Ти хубаво им пожелаваш, ама те няма да са и в четворката![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта