Гледате ли симулативната игра, на Евертън срещу Сити?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Гледате ли симулативната игра, на Евертън срещу Сити?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 май 2014 21:46

MoNteSo написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
daniel875 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Честита титла!Трябва да издигнете паметник на Роджърс на Етихад,защото ако и той беше паркирал автобуса и си бяхме завършили един хубав хикс с Челси сега нямаше да чакаме на Евертън.

Титлата практически беше на "гражданите" от доста време. Ние само можем да я изтръгнем. Нека не обвиняваме съперника за глупости. Сами сме си виновни. Търсенето на вина в страничните фактори не е признак на сила.

???? Къде търся причината във външен фактор?Причината е,че Роджърс е наивник и не знае как се печелят големи мачове и никога няма да го разбере,защото просто не е замесен от тестото на такика като Моу.Евертън не играха на 100 процента днес,но и ти го каза сами сме си виновни и в частност Роджърс.За това незабавно да започнат да преговарят с треньор,защото с този празноглавец трофей няма да видиме и дори чудото да стане другият сезон с този сгъстен цикъл Брендънчо ще се бори за топ6.

Ти сериозно ли ? Тоя отбор въобще не е шампионски. Още не ми е ясно с тая куца защита как Ливърпул въобще има някакви шансове за титлата! Роджърс може би сбърка, че се вхърли в атака срещу Челси, но това е стилът на Ливърпул който донесе всички точки до момента в сезона. Ако Пуул не играеше толкова атакуващо през целия сезон, за да вкара толкова много голове, нямаше въобще да смогне на глупостите направени от защитата, и точките им щяха да бъдат много по-малко!

Отбора си е баш много добре,треньор няма.

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 03 май 2014 21:46

ralka_levskarka написа:
daniel875 написа:Ако наистина "Евертън" не е играл, това не е хубаво, защото "карамелите" имат богата история.

Публиката се радваше на головете на Сити? Това стига ли ти.. Нарушенията на Евертън се броят на пръстите на едната ми ръка.

Аз не видях феновете да се радват да атмосферата беше тягостна, но това си е прекалено.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 май 2014 21:47

Тони написа:daniel875

Как се чувстваш сега? Усещайки, че чаканата 25г титла се изплъзва и кой знае до година на какво ниво ще сте, предполагам, че ти е много тежко?

Титли на "Ливърпул" съм виждал. Тази ще е неочаквана, защото е видно, че "Ливърпул" няма отбор, за да я постигне, няма нужната вариативност. Шансове съществуват все пак. Титлите не са всичко на този свят. Има други, по - важни неща от тях.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 май 2014 21:48

ralka_levskarka написа:
daniel875 написа:Ако наистина "Евертън" не е играл, това не е хубаво, защото "карамелите" имат богата история.

Публиката се радваше на головете на Сити? Това стига ли ти.. Нарушенията на Евертън се броят на пръстите на едната ми ръка.

Ралке, той може да не е гледал мача, но другите сме, така че понамали малко с глупостите. ;)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 03 май 2014 21:48

Нормално е Евертън да прави мизерий на Пуул, кво се учудвате?!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 03 май 2014 21:48

Иначе познах, че Мартинес ще ги надъха за победа! Щеше да е важна за CV-то му! Изядоха тревата карамелите! ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 май 2014 21:48

Изображение
Ето го и Джерард как си представя,че е с титлата!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 май 2014 21:49

Опитът на Манчестър Сити си каза думата в този двубой.
В крайна сметка съдбата на титлата ще се реши в последния ден от сезона,независимо от всичко :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 май 2014 21:49

daniel875 написа:
Тони написа:daniel875

Как се чувстваш сега? Усещайки, че чаканата 25г титла се изплъзва и кой знае до година на какво ниво ще сте, предполагам, че ти е много тежко?

Титли на "Ливърпул" съм виждал. Тази ще е неочаквана, защото е видно, че "Ливърпул" няма отбор, за да я постигне, няма нужната вариативност. Шансове съществуват все пак. Титлите не са всичко на този свят. Има други, по - важни неща от тях.

Щастливец, а някои тук не са виждали, освен оная срещу Милан.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 май 2014 21:49

terata написа:
ralka_levskarka написа:

Ралке, той може да не е гледал мача, но другите сме, така че понамали малко с глупостите. ;)

Като им гледах усмивките и ми се додрайфа. Нафтата пеят повече за отбора си.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”