МИЛАН-GAME OVER

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: МИЛАН-GAME OVER

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 01:43

mormona написа:аз се вписах в темата за това кой къде е роден. ;) ;)

Дано и другите пишат добронамерено в темата,без заяждания и т.н. ;) Между другото,като ги гледах снощи Реал,май сте сигурни шампиони в Испания тази година :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 01:45

acmilan написа:
mormona написа:аз се вписах в темата за това кой къде е роден. ;) ;)

Дано и другите пишат добронамерено в темата,без заяждания и т.н. ;) Между другото,като ги гледах снощи Реал,май сте сигурни шампиони в Испания тази година :)

Дано не е Реал ,а Виляреал ;)
Лека нощ от мен,другари!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 01:46

smash_the_reds,лека нощ,братле ;) И недей използва това другари,че много комунистическо звучи :twisted: :D :D :D
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 02:01

acmilan написа:Дано и другите пишат добронамерено в темата,без заяждания и т.н. ;) Между другото,като ги гледах снощи Реал,май сте сигурни шампиони в Испания тази година :)

ЕЕ нее те в Испания играят по добре, ще се хвърлят в Испания ако нямат успех срещу марсисаидци.Обачее ще видим де незнам.Времето ще покаже ако не вземем първенството ще сме наистина глупаците на Европа.след 12 точки да се загубят, нищо че историята помни такива случаи предполагам все пак, глупаво ще е пак било и на фона на шампионската лига.Въпреки че аз малко повече уважавм турнира на Европа отколкото този на страните обаче...
;) ;) ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 02:03

Някои тука решиха че мразя Милан почнаха да ме плюят разбирасе... значи искам да кажа че уважавам изключително много постъпката на КАКА например...можеше да се продаде за пари на Сити но остана в клуба.Доказа вярноста си малко са тези които ще го направят.Особенно за тази цифра която щеше да вземе.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 02:04

mormona написа:
acmilan написа:Дано и другите пишат добронамерено в темата,без заяждания и т.н. ;) Между другото,като ги гледах снощи Реал,май сте сигурни шампиони в Испания тази година :)

ЕЕ нее те в Испания играят по добре, ще се хвърлят в Испания ако нямат успех срещу марсисаидци.Обачее ще видим де незнам.Времето ще покаже ако не вземем първенството ще сме наистина глупаците на Европа.след 12 точки да се загубят, нищо че историята помни такива случаи предполагам все пак, глупаво ще е пак било и на фона на шампионската лига.Въпреки че аз малко повече уважавм турнира на Европа отколкото този на страните обаче...
;) ;) ;)

Еми и аз уважавам повече Лигата,отколкото националните първенства,но тази година я пропуснах :D Макар,че ти беше леко доволен от отпадането на Милан,аз пожелавам успех на Барса в Лигата ;) Освен за тях,ще стискам палци и за Челси и Рома :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 фев 2009 10:38

acmilan написа:
mormona написа:

;) ;) ;)

Еми и аз уважавам повече Лигата,отколкото националните първенства,но тази година я пропуснах :D Макар,че ти беше леко доволен от отпадането на Милан,аз пожелавам успех на Барса в Лигата ;) Освен за тях,ще стискам палци и за Челси и Рома :)

Ама повечко стискай за Chelsea ;)
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 27 фев 2009 11:32

Като гледам кометарите се радвам, че снощи се напих и не влизах във форума. Явно злобата на някои хора няма край. Но нищо, всеки има право за себе си. Да са живи и здрави да доживеят техните отбори да постигнат успехите на Милан.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 13:45

angelov написа:Като гледам кометарите се радвам, че снощи се напих и не влизах във форума. Явно злобата на някои хора няма край. Но нищо, всеки има право за себе си. Да са живи и здрави да доживеят техните отбори да постигнат успехите на Милан.

Братле,снощи направо ме изкараха извън нерви :x Спокойно,ние ще се върнем отново на върха и пак ще вдигаме купи и ще се радваме,ще пеем,викаме и напиваме :D Ако имаше с какво и аз щях да се напия снощи,но предпочетох да защитя клуба от простащината.Rossoneri siamo noi!!! :) ;)

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 27 фев 2009 14:11

acmilan написа:
angelov написа:Като гледам кометарите се радвам, че снощи се напих и не влизах във форума. Явно злобата на някои хора няма край. Но нищо, всеки има право за себе си. Да са живи и здрави да доживеят техните отбори да постигнат успехите на Милан.

Братле,снощи направо ме изкараха извън нерви :x Спокойно,ние ще се върнем отново на върха и пак ще вдигаме купи и ще се радваме,ще пеем,викаме и напиваме :D Ако имаше с какво и аз щях да се напия снощи,но предпочетох да защитя клуба от простащината.Rossoneri siamo noi!!! :) ;)

Брат, срещу простотията, човек е безсилен. Аз не мисля да падам на тяхното ниво и да им правя удоволствието да им отговарям. Явно повечето, които не са фенове на Милан, имат някъкъв комплекс. Да са живи и здрави да се радват на отборите си, както ние миланистите сме се радвали на нашия.

Върни се в “Футбол - Свят”