Срам за Английския Футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Срам за Английския Футбол

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 18:20

Никой не може да ме убеди, че Юнайтед се хвърлиха на 100% за тая купа, както се заканваше Сър Алекс. Никаква агресия и хъс за победа. Нещо, което е присъщо за този отбор. Дори и смените му не бяха удачни в случая - вкара Уелбек 5 минути преди края, смени Рио (който може да е имал и контузия) със друг защитник и пусна младия Погба, при положение, че имаше ветерана Скоулс на пейката.
А и като се замислите, не е толкова лошо това отпадане за МЮ. Хитрата лисица Фъргюсън много добре си знае приоритетите и, при положение, че идва решаващата част от сезона, много по-логично е да се хвърли за рекордната 20-та титла в Англия, отколкото да си усложнява допълнително програмата и да предприема рискове заради титла с доста по-ниска стойност.

Все пак не искам по никакъв начин да омаловажавам това, което Билбао постигнаха днес. А то никак не е малко. Изключителна преса, изключително себераздаване. Юнайтед останаха без отговор на всичките тези триъгълници, петички, превключването от постепенно нападение към остра атака... този отбор играе много красив и разнообразен футбол и си мисля, че ако не си разпродадат играчите през лятото, догодина ще са фактор в ШЛ. Футболистите им се отплатиха по прекрасен начин на всичките си фенове, които си издраха гърлата да викат за тях 90 минути.

Fen на Барса. ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 мар 2012 18:21

Освен това Ман.С бяха с всичко най-добро като единици и 2-та си мача с/у Спортинг а се борят за титлата в Англия !!!
Реално ако играеха да отпаднат съм сигурен че титулярите им щяха да са доста различни .
Тотнъм определено приемам че играха несериозно в турнира и покзаха че нямат никакви
апетити към този турнир .

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 16 мар 2012 18:50

Хитрата лисица Фъргюсън много добре си знае приоритетите и, при положение, че идва решаващата част от сезона, много по-логично е да се хвърли за рекордната 20-та титла в Англия, отколкото да си усложнява допълнително програмата и да предприема рискове заради титла с доста по-ниска стойност.

Тор нямат сили да се борят в Европа през тая година и САФ си е преценил силите. Ясно е, че не става въпрос само за "подценяване". Особено за ШЛ. Просто нямат необходимото качество и най-вече ресурс да се борят едновременно на всички фронтове. Билбао ги разкъртиха и разнебитиха - факт. Поздравления за представянето на този отбор!!! Обаче ако питат САФ кое би избрал - ЛЕ или ВЛ мисля, че ще избере второто без да се замисля. Манчини също. Там ще е истинската битка между двата отбора и няма да пестят сили.
Сити имаха широк състав и качество, но липсата на опит като отбор в ЕКТ и факторът Манчини си свършиха работата. Престъпление, че с тия пари и трансфери не водят с 10 точки на Тор. Престъпление е, че този смешен Манчестър Ю е на първо място в лигата. Конкуренцията трябва да се срамува много от този факт. Това ги изкарва по-смешни дори от Юнайтед. Миналият сезон бяха също зле, но станаха шампиони, защото се осираха най-малко...

Англичаните каквито и резултати да имат,това което се играе там направо ме разбива.Блъскане на топката,повтаряне схематично на едно и също упражнение и който направи повече грешки пада.

Тия клишета малко се поизтъркаха.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 мар 2012 18:55

Alexx написа:И пак стигаме да темата която винаги нямате аргументи, но я повтаряте като грамофонна плоча. Защо английското първенство е толкова масово предлагано ? Ми защото има едно правило то е следното "търсенето определя предлагането " ! Който е учил малко икономика щеше да му е ясно това правило. Нали ти е ясно,че ако спрат английското ще настанат в преносен смисъл бунтове ? Всичко добре помним каква олелия се дигна когато искаха да спират английските мачове миналото лято заради мачове от А група.

Да сигурно за това и журналистите и така наречените футболни специалисти където ги канят по студията говорят глупости.Заради пазарната икономика.Вчера слушах коментарите по Канал 1,ами те тия как не ревнаха още малко.Ами те ясно показаха че не са гледали един мач на Билбао този сеозон а да са го направили то е бил през последния им мач с Осасуна където паднаха 2-1.Билбао пак играха същия силен футбол,просто за 1-0 си вкараха нелеп автогол,а малко след това от статично положение стана 2-0 ,натискаха но не стигнаха до нещо повече от един гол.
И тия вчера,нали са футболни специалисти? Те по пазарен принцип ли следят футбола? Ами то е смешно да подценяваш отбор с 6 европейски шампиони до 21 години за 2011 и един световен шампион за 2010 г.И говорят за отбора в който играят някакви си Джони Евънс,Рафаел,Клевърли,Джи Сум Парк :roll: ,световно известното дърво Майкъл Карик,Смоулинг,Погба и Уелбек,като че те били избрали да паднат щото не им се играло в ЛЕ.Алоооооо ! Нещо напълно изкривено има тук бе приятел! За каква пазарна икономика ми говориш?
Според мен ( много пъти съм го писал) това че ВЛ е най-добре мениджирана от към телевизионно разпространение,това че има хубави футболни стадиони,че накупиха много футболисти,че Англия владее света,това няма нищо общо с това за което аз говоря бе г-н икономист.А то е че в Испания се играе много качествен футбол,излизат много футболисти и че има хора които въпреки пропагандата на този футболен бълвоч от Англия ( чисто като стил и начин игра ) харесват нещо друго.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2012 19:00

sl321, пропусна да им напомниш, че най-добрите играчи във ВЛ в момента отидоха там от Примера! Е прост пример първият мач м/у МЮ и баските - за англичаните на ниво играха двама - Руни и... испанеца Де Хея, който спаси състава си от разгром. Снощи от МЮ ми е трудно да отлича, когото и да е било, но ако все пак се напъна да отлича някой друг футболист Де Хея ще е един от тях...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 19:22

sl321

И примера ти доказва моите факти ! Разберете, че английския футбол е най-гледат защото хората искат да го гледат,а не заради вашите щуротии за промиване на мозъци . Иначе аз мача го гледах по Ал Джезира,а не по канал 1 .

.И говорят за отбора в който играят някакви си Джони Евънс,Рафаел,Клевърли,Джи Сум Парк ,световно известното дърво Майкъл Карик,Смоулинг,Погба и Уелбек,като че те били избрали да паднат щото не им се играло в ЛЕ.Алоооооо

Аз съм сигурен,че на тези които си изброил не си им гледал нито един мач ! Клевърли е на 20 години и показва много добри игри за Юнайтед ! Той бе в основата на първите победи на Юнайтед в началото на сезона ! Той е новия Скоулс и раздава много добри пасове и има много добър поглед върху играта за годините си. Джони Евънс става за резерва в Юнайтед и да запълва дупките в отбора. Рафаел е бъдещ национал на Бразилия, а дървото Карик е играчът който раздава най-много пасове в Юнайтед и човека с най-добър процент точни подавания(друг въпрос е,че 3 сезона преди този бе пълна дупка). Смоулинг е млад защитник, който въпреки годините си играе титуляр в голям отбор, а Уелбек е бърз техничен и е млад. Така,че не виждам какво толкова коментираш младата генерация в Юнайтед. С тези играчи Юнайтед печели трофеи и играе финали в ШЛ,а представям си какво ще стане като САФ завърши подмлядяването. И да ЛЕ не е приоритет за Юнайтед, защото парите в нея са наистина жалки. Както и Юнайтед не е единствения мега гранд който отпада от този турнир през годините ! Преди това са отпадали Юве,Байерн, Ливърпул,Милан и др.,а накрая е бил печелен от по-слаб отбор от изброените.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 мар 2012 21:28

Alexx написа: sl321

.И говорят за отбора в който играят някакви си Джони Евънс,Рафаел,Клевърли,Джи Сум Парк ,световно известното дърво Майкъл Карик,Смоулинг,Погба и Уелбек,като че те били избрали да паднат щото не им се играло в ЛЕ.Алоооооо

Аз съм сигурен,че на тези които си изброил не си им гледал нито един мач ! Клевърли е на 20 години и показва много добри игри за Юнайтед ! Той бе в основата на първите победи на Юнайтед в началото на сезона ! Той е новия Скоулс и раздава много добри пасове и има много добър поглед върху играта за годините си. Джони Евънс става за резерва в Юнайтед и да запълва дупките в отбора. Рафаел е бъдещ национал на Бразилия, а дървото Карик е играчът който раздава най-много пасове в Юнайтед и човека с най-добър процент точни подавания(друг въпрос е,че 3 сезона преди този бе пълна дупка). Смоулинг е млад защитник, който въпреки годините си играе титуляр в голям отбор, а Уелбек е бърз техничен и е млад. Така,че не виждам какво толкова коментираш младата генерация в Юнайтед. С тези играчи Юнайтед печели трофеи и играе финали в ШЛ,а представям си какво ще стане като САФ завърши подмлядяването. И да ЛЕ не е приоритет за Юнайтед, защото парите в нея са наистина жалки. Както и Юнайтед не е единствения мега гранд който отпада от този турнир през годините ! Преди това са отпадали Юве,Байерн, Ливърпул,Милан и др.,а накрая е бил печелен от по-слаб отбор от изброените.

Точно това искам да ти кажа,че от къде на къде перспективните млади играчи на Ман Ю ще решават( ще избират) дали да паднат ( или не) от ония които на тяхната възраст са европейски шампиони.И в този смисъл футболните специалисти които според мен са повлияни от общата пропаганда ( или в другия случай са пълни лаици и много далеч от футболни специалисти) защо не обяснят че в отбора на Билбао има 6 ( та даже са 7 като разширен състав на испанския национален отбор),един който е европейски шампион до 19 години (Ramalho) за 2011 година, и един който е световен шампион за 2010 година в Южна Африка ?( той хубаво им показа защо.Такъв мераклийски гол вкара че....). Защото играли с перспективните надежди на Ман Ю.Пффффф.Ае стига бее!
Относно играчите на Ман Ю мога да ти кажа,че аз гледам и английскко ( и италианско) ,знам че Уелбек ако е здрав ще е най-вероятно следващата английска звезда от калибъра на Рууни.
Смоулинг,Клевърли и Рафаел има много хляб, все пак като Клевърли в Испания колкото искаш.Да ,като за Англия го бива.Смоулинг в последната година има голямо развитие но в никакъв случай не може да се говори за играч от световна класа ( поне според мен).Рафаел тръгна добре,има много качества ( и за брат му важи същото) ,предимството му е че е много млад,до сега не е показал нищо особено,освен това че е много талантлив като за годините си. ( Муняин му скри топката и в двата мача ако говорим конкретно).Само да спомена че отсрещния десен бек ( Ираола) ,беше на път да вкара гола на годината .Не знам дали се сещаш ( едва ли не се сещаш :lol: )как десния бек на Билбао ,в наказателното поле на Юнайтед дриблираше а великите защитници на юнайтед изглеждаха жалко докато се опитвах да отнемат. ( за съжаление не насочи добре топката и не влезна .Все пак е бек).
За Карик,Джи Сун Парк,Джони Евънс...кво да кажа....с нищо не превъзхождат никой от Билбао в момента по постове,да не говорим по принцип че са едни посредствени играчи.Това че футболист като Карик е с най-много точни пасове в Юнайтед говори достатъчно :lol: .
Относно това че ти можеш да гледаш по Алджазира ,да ти кажа че аз гледам по много други и много по-добри телевизии,но на полувремето превключвах да чуя какво ще говорят английските фенове ( водещият и госта) :lol: . Смешно ,смешно х 10....

Та,аз съм гледал на надеждите на Юнайтед мачове.Ти колко мача си гледал на Муняин,Хави Мартинес,де Маркос,Сан Хосе,Андер Ерера,Ауртанече,Итураспе? Европейски шампиони за 2011 до 21 години.Едва ли си гледал.Бил си зает да гледаш Гарет Бари и Скот Паркър.....ужаааааааас :lol:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 21:37

Нещата стават дори по смешни опитвайки се да изкараш футболисти ставали европейски клубни шампиони по-слаби от някакви безтитлени баски. :lol: Нещата стават много забавни. Пък мен не ме интересува колко титли са печелили играчите на Юнайтед с младежките формации на Англия. Мен ме интересува как играят за Юнайтед. Нека Атлетик си имат там европейски шампиони мен тези неща не ме топлят. Пък да не говорим,че Смолинг е в идеалния отбор на евро първенството за младежи преди няколко години . Карик пък в момента е в уникална форма, въпреки,че 3 сезона беше дупка, а първите му два сезона заради него взехме титлата след дълго чакане и след това бе в основата на титлата в ШЛ. Ти сам си прави сметка дали има по-добър играч от баските. :P

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 мар 2012 21:49

Кой се заблуди, че Юнайтед на всяка цена ще гони ЛЕ :lol: :lol: :lol: Те в Англия тази купа не я броят. Чета из английските форуми не виждам да се правят трагедии.А за Сити вече не ги знам. Слаб отбор за 200 млн :? Да се оправят, не ме интересуват. Всичко опира до цел и приоритет на отбора.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 мар 2012 21:54

Сити бяха жадни за трофеи и според мен искаха трофея, но първия мач го проспаха. Но ако питате фен на Сити дали би предпочел титла пред ЛЕ отговорът ще е ясен.

Върни се в “Футбол - Свят”