Alexx написа: sl321.И говорят за отбора в който играят някакви си Джони Евънс,Рафаел,Клевърли,Джи Сум Парк ,световно известното дърво Майкъл Карик,Смоулинг,Погба и Уелбек,като че те били избрали да паднат щото не им се играло в ЛЕ.Алоооооо
Аз съм сигурен,че на тези които си изброил не си им гледал нито един мач ! Клевърли е на 20 години и показва много добри игри за Юнайтед ! Той бе в основата на първите победи на Юнайтед в началото на сезона ! Той е новия Скоулс и раздава много добри пасове и има много добър поглед върху играта за годините си. Джони Евънс става за резерва в Юнайтед и да запълва дупките в отбора. Рафаел е бъдещ национал на Бразилия, а дървото Карик е играчът който раздава най-много пасове в Юнайтед и човека с най-добър процент точни подавания(друг въпрос е,че 3 сезона преди този бе пълна дупка). Смоулинг е млад защитник, който въпреки годините си играе титуляр в голям отбор, а Уелбек е бърз техничен и е млад. Така,че не виждам какво толкова коментираш младата генерация в Юнайтед. С тези играчи Юнайтед печели трофеи и играе финали в ШЛ,а представям си какво ще стане като САФ завърши подмлядяването. И да ЛЕ не е приоритет за Юнайтед, защото парите в нея са наистина жалки. Както и Юнайтед не е единствения мега гранд който отпада от този турнир през годините ! Преди това са отпадали Юве,Байерн, Ливърпул,Милан и др.,а накрая е бил печелен от по-слаб отбор от изброените.
Точно това искам да ти кажа,че от къде на къде перспективните млади играчи на Ман Ю ще решават( ще избират) дали да паднат ( или не) от ония които на тяхната възраст са европейски шампиони.И в този смисъл футболните специалисти които според мен са повлияни от общата пропаганда ( или в другия случай са пълни лаици и много далеч от футболни специалисти) защо не обяснят че в отбора на Билбао има 6 ( та даже са 7 като разширен състав на испанския национален отбор),един който е европейски шампион до 19 години (Ramalho) за 2011 година, и един който е световен шампион за 2010 година в Южна Африка ?( той хубаво им показа защо.Такъв мераклийски гол вкара че....). Защото играли с перспективните надежди на Ман Ю.Пффффф.Ае стига бее!
Относно играчите на Ман Ю мога да ти кажа,че аз гледам и английскко ( и италианско) ,знам че Уелбек ако е здрав ще е най-вероятно следващата английска звезда от калибъра на Рууни.
Смоулинг,Клевърли и Рафаел има много хляб, все пак като Клевърли в Испания колкото искаш.Да ,като за Англия го бива.Смоулинг в последната година има голямо развитие но в никакъв случай не може да се говори за играч от световна класа ( поне според мен).Рафаел тръгна добре,има много качества ( и за брат му важи същото) ,предимството му е че е много млад,до сега не е показал нищо особено,освен това че е много талантлив като за годините си. ( Муняин му скри топката и в двата мача ако говорим конкретно).Само да спомена че отсрещния десен бек ( Ираола) ,беше на път да вкара гола на годината .Не знам дали се сещаш ( едва ли не се сещаш

)как десния бек на Билбао ,в наказателното поле на Юнайтед дриблираше а великите защитници на юнайтед изглеждаха жалко докато се опитвах да отнемат. ( за съжаление не насочи добре топката и не влезна .Все пак е бек).
За Карик,Джи Сун Парк,Джони Евънс...кво да кажа....с нищо не превъзхождат никой от Билбао в момента по постове,да не говорим по принцип че са едни посредствени играчи.Това че футболист като Карик е с най-много точни пасове в Юнайтед говори достатъчно

.
Относно това че ти можеш да гледаш по Алджазира ,да ти кажа че аз гледам по много други и много по-добри телевизии,но на полувремето превключвах да чуя какво ще говорят английските фенове ( водещият и госта)

. Смешно ,смешно х 10....
Та,аз съм гледал на надеждите на Юнайтед мачове.Ти колко мача си гледал на Муняин,Хави Мартинес,де Маркос,Сан Хосе,Андер Ерера,Ауртанече,Итураспе? Европейски шампиони за 2011 до 21 години.Едва ли си гледал.Бил си зает да гледаш Гарет Бари и Скот Паркър.....ужаааааааас