RudeDude написа:david_villa написа:Абсолютно с всичко се съгласих, само не и с напускането на любимеца ми Солдадо. Да, звезда беше, но на реална стойност 20 млн. "Валенсия" го продаде за десетина отгоре, а и Солдадо не искаше да остане, за какво ни е демотивиран играч? А Пощига си вкарва по 15-20 гола на сезон за по-слаби отбори, както и по 4-5 за Португалия на квалификационен цикъл. Показа с индивидуални изригвания какво може и с "Валенсия". Вкара за 1 полувреме 2 страхотни гола на "Барса", Солдадо за 3 години не заби нито веднъж на "Барса" и "Реал".
Унай имаше нисички и бързи футболисти и налагаше атакуващ футбол, като "Валенсия" и вкарваше, и допускаше много.
Пелегрино, като типичен бивш дефензивен, се опитваше да налага по-прибрана игра с контри и в ШЛ му се получаваше, но слабият старт на Примера му изяде главата.
Валверде е признато име и вдигна тима на крака, като съдиите ни прецакаха в мачовете със "Сосиедад" и "Севиля". Тръгна си като лайно, защото излъга, че не е обмислил бъдещето си, а беше се договорил с "Атлетик".
Джукич се запита сам на пресконференция защо "Валенсия" е на дъното на Примера по брой създадени положения, а е на 2-ро място след "Барса" по владеене на топката. Тъп си, Джука, защото играчите владеят топката, без да знаят какво да правят с нея.
Малко си му надценил броя на голове на Пощига но да речем че си прав. Иначе че съдиите ни пр**баха срещу Севиля това е ясно, не ми се връща към оня момент. Валверде беше класен треньор и ако беше останал плюс адекватна селекция този сезон, сега нещата щяха да стоят много по - добре. Вместо това сега не знам още колко време ще се търпи Джукич, и ще трябва да идва някой спасител да го заменя... Ами ако не успее, тогава какво, ще изпадаме ли? Фен съм на отбора от 2001 година и много ме боли от това което се случва. Виж в Атлетико как добре вървят нещата. Толкова ли е трудно, мамка му?![]()
![]()
Вероятно не съм бил коректен с брой голове, но си спомням, че вкара в някои от последните официални мачове на Португалия...
Повечето от феновете на "Валенсия" смятат, че Джукич трябва да остане, а почти за всичко са виновни футболистите. Вероятно психиатричните заведения в града са затворили. Не може основната вина да е в играчите. Същите показваха съвсем друго лице. "Валенсия" бе напускана всяка година от водещи фигури и задържаше ниво. Няма я идеята, няма го желанието, оня си стои побит като кюнец с показалец в уста и на пресконференциите само отчита грешките си. Ние с теб ли да ги мотивираме и учим?!