Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2012 00:33

megan fox написа:
Лошото за Англия е, че твърде малко футболисти озаряват с класата си на звезди британските стадиони и може би неслучайно повечето от тях идват именно от испанското първенство, като Давид Силва, Хуан Мата, Кун Агуеро и Яя Туре.

Най-добре играещите играчи във ВЛ в момента са дошли от Примера и са с класи над останалите футболисти на Острова! Чудно защо ли е така, ако ВЛ "като цяло е по-силна от испанското"? :? :? :? :idea:

Чакай сега, преди 10 години най-добрите играчи в Англия идваха от френското първенство. Нещо нямам спомен Лига1 да е била свръх класа по това време.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 яну 2012 01:13

rhaegar написа:
megan fox написа:
Лошото за Англия е, че твърде малко футболисти озаряват с класата си на звезди британските стадиони и може би неслучайно повечето от тях идват именно от испанското първенство, като Давид Силва, Хуан Мата, Кун Агуеро и Яя Туре.

Най-добре играещите играчи във ВЛ в момента са дошли от Примера и са с класи над останалите футболисти на Острова! Чудно защо ли е така, ако ВЛ "като цяло е по-силна от испанското"? :? :? :? :idea:

Чакай сега, преди 10 години най-добрите играчи в Англия идваха от френското първенство. Нещо нямам спомен Лига1 да е била свръх класа по това време.

А кога ВЛ ще си създаде собствени най-добри играчи, вместо да купува от другите? :? :? :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2012 01:29

megan fox написа:А кога ВЛ ще си създаде собствени най-добри играчи, вместо да купува от другите? :? :? :?

В моменти големи таланти, които да се появяват няма. Но иначе създадени в английските школи класни играчи са на по 30 и кусур години.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2012 01:40

megan fox написа:
А кога ВЛ ще си създаде собствени най-добри играчи, вместо да купува от другите? :? :? :?

Сега защо изкривяваш въпроса? Не си говорим за национални отбори Англия/Испания. ВЛ развива играчи, тя обира (почти) всичко най-добро в момента и го прави още по-добро. Шансът млад играч да пробие в отбор от ВЛ е в пъти по-малък, заради огромната конкуренция във всеки един отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 05 яну 2012 01:54

megan fox написа:Лошото за Англия е, че твърде малко футболисти озаряват с класата си на звезди британските стадиони и може би неслучайно повечето от тях идват именно от испанското първенство, като Давид Силва, Хуан Мата, Кун Агуеро и Яя Туре.

Реал Мадрид - Бензема, Кака, Йозил, Роналдо, Ди Мариа, Игуаин - това значи ли, че Френското, Италианското, Английското, Аржентинското и Португалското първенство са по-силни от испанското?
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 яну 2012 01:57

Има разлика между развива и създава. Например, Бербатов бе създаден като играчи и оформен като такъв в Германия, но се разви и стана по-добър в Англия.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 яну 2012 02:11

rhaegar написа:
megan fox написа:

Сега защо изкривяваш въпроса? Не си говорим за национални отбори Англия/Испания. ВЛ развива играчи, тя обира (почти) всичко най-добро в момента и го прави още по-добро. Шансът млад играч да пробие в отбор от ВЛ е в пъти по-малък, заради огромната конкуренция във всеки един отбор.

Това е една от причините да не харесвам ВЛ. Големите отбори почти не разчитат на школите си, ами само обират най-доброто от другите. Не, че Барса и Реал не купуват по много играчи, ама поне школите им бачкат и вадят много качествени играчи. ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 яну 2012 02:12

В момента в Англия има правило което задължава клубовете си в тим листите си(които се състоят от 25 играча плюс неограничен брой играчи които са под 21 години) да имат поне 8 играча тренирани в английски или уелски клуб. ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2012 02:13

В Англия по-малките отбори като Уест Хям и Евертън имат едни от най-добрите школи :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 яну 2012 02:14

Nask0 написа:
megan fox написа:Лошото за Англия е, че твърде малко футболисти озаряват с класата си на звезди британските стадиони и може би неслучайно повечето от тях идват именно от испанското първенство, като Давид Силва, Хуан Мата, Кун Агуеро и Яя Туре.

Реал Мадрид - Бензема, Кака, Йозил, Роналдо, Ди Мариа, Игуаин - това значи ли, че Френското, Италианското, Английското, Аржентинското и Португалското първенство са по-силни от испанското?

Вместо тези (с изключение на КР) да беше казал Алонсо примерно щеше да е далеч по-удачно. Кака е свършил за големият футбол и от Реал се чудят как да се отърват от него, ама той неще и да чува да напуска отбора,защото никъде другаде няма да взима 11 милиона евро чисти на година! Бензема този сезон се разигра малко, ама миналият беше пълен трап и феновете на Реал много го плюеха! Ди Мария за мен е никакъв играч, гаден симулант! Йозил даже не искам да го коментирам, за мен той даже няма човешки статут, ами гледам на него като на някакъв паразит, Игуаната е добър футболист, но бележи основно във вътрешното първенств, а в ШЛ никакъв го няма, а играч, който да е само за вътрешна консумация не ми го хвали!

Върни се в “Футбол - Свят”