Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2021 10:52

Предните дни си мислех че това е партенка и не му обръщах внимание, сега обаче изглежда има огън там!
Аз съм и с двете ръце ЗА!
Хубаво ще е да се подстриже обаче! :mrgreen:
Първо Саул забуксува при нас (това е любимият ми играч в отбора в момента) а идва и Де Поул на
който Чоло ще залага яко, отделно ние трябва да се освободим от двама според мен от 3-ката:
Саул, Ерера, Кондогбия и най- добре е да са Саул и Ерера!
Второ Гризман е макс. голмайстора на Атлети за всички времена и стана на 30 тази пролет така че
ще може да вкарава едни 12/20 гола на сезон поне още 3 г. а може и повече!
Трето дори можем да говорим за продажба на Анхелито и то за прилични пари след успешния му сезон
защото ние ще разполагаме с няколко такива футболисти: Гризман, Феликс, Караско, Маркос Пауло,
Де Поул (също може да играе лек нападател), че даже и М.Йоренте и Лемар ако се наложи и закъсаме.
Финансовата част е супер, в момента няма много кандидати за Саул и се говори за цена около 40 млн. Е което е нищо за него.
За сделката с Барса се говори че ние ще трябва да дадем Саул и 15 млн. Е за Гризман което е супер при положение че
взехме 120 млн. Е за него преди 2 г. Т.е. ако кажем че пазарната цена на Саул е 40 млн. илиза че го връщаме за 55 млн. Е!
За Барса също е топ сделката Саул ми харесва много повече от Джини (силно пристратен съм!).
Барселона ако махнат Гризман и Коутиньо има шанс да им излезнат сметките, те взеха Агуеро и имат и прилчна
резерва- Брайтуайт. Търсят играч с профила на Саул.

Ние вземем ли Гризман обаче ще трябва да продадем някой от Анхелито, Феликс или Караско и за мен аржентинеца
е фаворит да напусне. Стават ни много такива играчи! Тази продажба ще доведе до вземането на резрвна деветка
на Суарес- Дембеле(наем) или Мир за доста по-малка сума от трансферната на Анхелито.

Още нещо връщането на Гризман си ни задържа в позиции да се борим и догодина за титлата.
Само с вземането на резерва на Суарес не е ясно нищо. Може и да станат нещата а има вероятност и
края на декември да сме назад с точките по познат сценарии. При всички положения Де Поул, Гризман и
резерва на Суарес (Дембеле/ Мир) е по-добре от Анхелито и Саул в отбора. А сме на плюс с парите!

И последно в този дълъг пост. Щях да се зарадвам много повече на завръщане на Агуеро от такова на Гризман
но франсето е по-млад и има повече години от Кун!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2021 11:26

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

И понеже се уморих да дописвам в дългия пост горе ми идва още една идея.
Ако имаме още някакви пари за харчене освен тези които дадоха за Де Поул плюс 15-те които се
говори за доплащане за Гризман та топ сделката която ни остава да направим и би вдигнала нивото
е Анхелито (искат го уж) отива в Наполи за Фабиан Руис като им доплащаме и някаква сума до 10 млн. Е.
Само че не съм наясно с колко пари разполагаме:
- 35 за Де Поул
- 15 за Гризман
- Наем на Дембеле или трансферна сума за Р.Мир.

При по-скъпия вариант който е купуваме Р.Мир за до 10 млн Е. ще сме на - 60 млн. Е.
Ако продадат Анхелито за едни 30/40 млн. минуса става 30/20. Оттам вече дали ще имаме
50 млн. Е за Ф.Руис т.е. да завършим на -80/70 не е ясно! Но пък ние може и да наберм допълнителни
приходи от продажби поне още 10-на без да продаваме важни играчи. Защото ако вземем Ф.Руис вече
Ерера със сигурнст ще се продава, да не кажа даже че можем да говорим за продажба на Лемар за много
пари, т.е. дори да не завършим на минус!

Ако завършим джама с Де Поул, Гризман, Дембеле/Мир и Ф.Руис пиша 6-ца на Хил и Берта!
:mrgreen:
Последна промяна от Pichichi на 15 юли 2021 11:27, променено общо 1 път.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 15 юли 2021 11:27

Гризман може и да е на 30 но има поне още три години /минимум/ в големия футбол.Анхел Кореа за продажба?не виждам кой ще извади поне 40 милиона евро за него.Трансферния пазар тази година е страшно специфичен.А за по малко от 40 милиона не си струва да подаряваме Кореа.Другия вариант е да продадем Феликс но там говорим за деветцифрена сума.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 юли 2021 11:28

Това е много пожелателен и оптимистичен вариант - не мисля че ще имаме повече от -50 баланс накрая на джама, но да видим :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2021 11:28

Анхелито го продаваме за 30/35 без проблеми, даже може и горница!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2021 11:30

Аз съм навит на напускащи Анхелито, Лемар да кажем приход около 80/90 за двамата!
Пристигащи Гризман, Ф.Руис, Дембеле/Мир!
Тогава балнса не би трябвало да е повече от -25/30!
Последно така Ерера остава на пазара излиза Лемар който си е цена колко Ф.Руис т.е.
тази размяна не би трябвало да вкара минус в баланса.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 юли 2021 11:32

Да, но все пак зависи и Чоло какво има като замисъл за тактиката (основната, ясно е че ще играе според съперника и резултатите) за новия сезон :roll:

Ако играем с тактиката от миналия сезон, то има резон Лемар да остане и да играе на позицията му там, от другата страна Йоренте, халф-бекове Трипера и ЯФК, но от друга страна ако сменяме на 4-4-2/4-3-3/4-2-3-1 или каквото и да е там сметката става друга :roll: :?

Иначе за Анхелито съм съгласен да го продадем, не мисля че може да си вдигне още нивото/цената, така че сега е момента да го кешираме, но въпроса е кой ще извади 30/40 милки за него в тая криза :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 15 юли 2021 11:38

Pichichi написа:Аз съм навит на напускащи Анхелито, Лемар да кажем приход около 80/90 за двамата!
Последно така Ерера остава на пазара излиза Лемар който си е цена колко Ф.Руис т.е.

Абсурд е някой да плати за Лемар 50 милиона и нагоре.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2021 11:39

Колкото и да е счупен пазара има играчи като Арсенал, Евертън, Астън Вила, Лийдс дори и няколко
италиански клуба които биха взели Анхелито за 30/35 дори нахално и 40 млн. Е, поне така си мисля.
Ясно че най-много зависи от Чоло. Аз съм голям фен на Ф.Руис и съм прстрастен а той може и да не
влиза в плановете на треньора а може и да се окаже провал.

Като цяло най-важното е какво има в главата си Чоло за новия сезон!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2021 11:40

saract написа:
Pichichi написа:Аз съм навит на напускащи Анхелито, Лемар да кажем приход около 80/90 за двамата!

Абсурд е някой да плати за Лемар 50 милиона и нагоре.

Само стой и гледай!
Само виж какви суми въпреки кризата се цитират за играчи като Д.Рийз и ненужни играчи на Челси/Сити/ПСЖ примерно!

Върни се в “Футбол - Свят”