Аз съм и с двете ръце ЗА!
Хубаво ще е да се подстриже обаче!

Първо Саул забуксува при нас (това е любимият ми играч в отбора в момента) а идва и Де Поул на
който Чоло ще залага яко, отделно ние трябва да се освободим от двама според мен от 3-ката:
Саул, Ерера, Кондогбия и най- добре е да са Саул и Ерера!
Второ Гризман е макс. голмайстора на Атлети за всички времена и стана на 30 тази пролет така че
ще може да вкарава едни 12/20 гола на сезон поне още 3 г. а може и повече!
Трето дори можем да говорим за продажба на Анхелито и то за прилични пари след успешния му сезон
защото ние ще разполагаме с няколко такива футболисти: Гризман, Феликс, Караско, Маркос Пауло,
Де Поул (също може да играе лек нападател), че даже и М.Йоренте и Лемар ако се наложи и закъсаме.
Финансовата част е супер, в момента няма много кандидати за Саул и се говори за цена около 40 млн. Е което е нищо за него.
За сделката с Барса се говори че ние ще трябва да дадем Саул и 15 млн. Е за Гризман което е супер при положение че
взехме 120 млн. Е за него преди 2 г. Т.е. ако кажем че пазарната цена на Саул е 40 млн. илиза че го връщаме за 55 млн. Е!
За Барса също е топ сделката Саул ми харесва много повече от Джини (силно пристратен съм!).
Барселона ако махнат Гризман и Коутиньо има шанс да им излезнат сметките, те взеха Агуеро и имат и прилчна
резерва- Брайтуайт. Търсят играч с профила на Саул.
Ние вземем ли Гризман обаче ще трябва да продадем някой от Анхелито, Феликс или Караско и за мен аржентинеца
е фаворит да напусне. Стават ни много такива играчи! Тази продажба ще доведе до вземането на резрвна деветка
на Суарес- Дембеле(наем) или Мир за доста по-малка сума от трансферната на Анхелито.
Още нещо връщането на Гризман си ни задържа в позиции да се борим и догодина за титлата.
Само с вземането на резерва на Суарес не е ясно нищо. Може и да станат нещата а има вероятност и
края на декември да сме назад с точките по познат сценарии. При всички положения Де Поул, Гризман и
резерва на Суарес (Дембеле/ Мир) е по-добре от Анхелито и Саул в отбора. А сме на плюс с парите!
И последно в този дълъг пост. Щях да се зарадвам много повече на завръщане на Агуеро от такова на Гризман
но франсето е по-млад и има повече години от Кун!