Аз отговора си го знам за себе си. Никой по никакъв начин не може да ме убеди в противното.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
realmadrid_fan написа:Бижутера написа:И какво е нивото на Виляреал, че нещо не се сещам на какво ги направиха в групите на ШЛ тая есен...?
А какво е нивото на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед(двата най-добри отбора в Англия в момента). Че май на пролет няма да играят в ШЛ...?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Бижутера написа:Само че догодина и двата отбора ще бъдат по-силни, докато Виляреал даже и за Лига Европа няма да се класира
kingofpop написа:Пичове в последните 8 сблсъскъа ( повтарям 8 ) между испански и английски отбори в директни елиминации в ЕКТ (шл и уефа) и 8 те са печелени от испанците ( двата сблъсъка на Барса и Арсенал, двата финала с Юнайтед, боя, който Реал нанесе на Тотнъм, победите на Атлетико над Ливърпул и Фулъм в ЛЕ и прословутия мач между Барса и Челси ( неотдъдените дуспи)).... 8-0 говори само по себе си...Валенсия ще размзже Стоук и ще стане 9-0 пък вие си говорете каквото щете...английското е по конкурентно, непредвидимо, интересно и равностойно, но испанското е много по - силно...
bai hoi написа:kingofpop написа:Пичове в последните 8 сблсъскъа ( повтарям 8 ) между испански и английски отбори в директни елиминации в ЕКТ (шл и уефа) и 8 те са печелени от испанците ( двата сблъсъка на Барса и Арсенал, двата финала с Юнайтед, боя, който Реал нанесе на Тотнъм, победите на Атлетико над Ливърпул и Фулъм в ЛЕ и прословутия мач между Барса и Челси ( неотдъдените дуспи)).... 8-0 говори само по себе си...Валенсия ще размзже Стоук и ще стане 9-0 пък вие си говорете каквото щете...английското е по конкурентно, непредвидимо, интересно и равностойно, но испанското е много по - силно...
Пич,защо последните 8,а не последните 16,например побоя който Ливърпул нанесе на Реал,или Ливърпул-Барса,Челси-Валенсия,два пъти на елиминация и сега бой в групите,годината в която Атлетико Мадрид взе Лига Европа,ако си спомняш беше размазан от Челси в ШЛ,яде бой и от Порто и с много късмет се класира преди Апоел,Челси отстрани Барса,Ман-Юн.също,Арсенал би Виляреал,да не говорим че победите на Барса над Челси и Арсенал бяха благодарение на съдиите.
Не е редно да си избираш определени мачове, а да пропускаш други.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
metodito написа:Бижутера написа:Само че догодина и двата отбора ще бъдат по-силни, докато Виляреал даже и за Лига Европа няма да се класира
Не бъди сигурен. ...то и аз не съм сигурен... Но уволниха онова дърво, което имаха за треньор. Роси и Нилмар бяха контузени. Така че... За Лига Европа що да им е трудно? То там до 6-ия мисля се класира...
Los Che написа:Мнението на специалист по темата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Los Che написа:Мнението на специалист по темата.
Който не казва нищо по-различно от това, което всички твърдим. Барса и Реал са по-силни от английските отбори, английското първенство обаче като цяло е по-силно от испанското.
Лошото за Англия е, че твърде малко футболисти озаряват с класата си на звезди британските стадиони и може би неслучайно повечето от тях идват именно от испанското първенство, като Давид Силва, Хуан Мата, Кун Агуеро и Яя Туре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта