https://streamja.com/VlOX
Copa del Rey (Купата на Краля)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
SilentKiller
Re: Copa del Rey (Купата на Краля)
Бафмааму...вече искам да отпадаме от тая купа, че то взе да става смешно да я печелим като на майтап и ми омръзна. Севиля може ли да са толкова зле...

Да питам нещо, този Пике сега футболист ли е или мениджър, бизнесмен и президент на клуб?
Иначе дузпата за Барса е за неправилно дишане от футболист на Севиля.
Иначе дузпата за Барса е за неправилно дишане от футболист на Севиля.
-
SilentKiller
Абе що ми се видя, че Коутиньо вкара от пряк свободен...какво става, какво беше това повторение след края на полувремето ? 
-
SilentKiller
Разпорванеее... 
О сега разбирам защо дадоха онази дузпа срещу Меси в началото. Момчето е тренирало за утрешният спектакъл на Цирк дю Солей, който ще се проведе на стадиона и той бил патрона на събитието.
-
SilentKiller
Пукаш ли анални вени от яд, а ? Май е щото тоя мач ти напомня на някой рутинен такъв ваш на Камп Ноу, когато ви влиза дебелия много здраво... 
Ти вместо да се дървиш от 4 гола по добре коментирай дузпата срещу Меси и как той самичък се спъна и му я свирнаха? Що мълчиш за тази ситуация, а коментираш други които никой не го вълнува? Не ти е удобно да кажеш, че Меси се метна като риба на сухо нали?
-
SilentKiller
Меси никога не симулира бе маймуняк, за разлика от една бивша ваша звезда. 
Я виж по хубаво как си закопа крачетата в земята, за да търси дузпата. Погледни линка от горе и не се прави на луда мома.
И за пореден път ти казвам, че не съм фен на Реал Мадрид, но ти като си с една гънка в мозъка няма как да го проумееш. Не всеки който говори срещу вас е фен на Реал Мадрид.
И за пореден път ти казвам, че не съм фен на Реал Мадрид, но ти като си с една гънка в мозъка няма как да го проумееш. Не всеки който говори срещу вас е фен на Реал Мадрид.