Atletico Madrid (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Atletico Madrid (Фен тема)
Пича беше титуляр за Белгия в Лигата на нациите.
Не виждам логична причина да свързват Атлетико с Раул Де Томас, дано не е вярно!
Единствения му читав голов актив е от Сегунда преди няколко години, все едно да си върнем Борха Бастон!
Няма да има голяма разлика. След като напуска Райо в Бенфика има 0 гола а в Еспаньол 4. Това са 21 мача и 4 гола!
Другото име което се свързва за нападател ме радва но при положение че Мората или Диего напуснат.
Става дума за Лаказет и аз съм му фен, може да играе чиста деветка но има и техника да разиграва топчето.
Хахахах и пак Кавани!
Единствения му читав голов актив е от Сегунда преди няколко години, все едно да си върнем Борха Бастон!
Няма да има голяма разлика. След като напуска Райо в Бенфика има 0 гола а в Еспаньол 4. Това са 21 мача и 4 гола!
Другото име което се свързва за нападател ме радва но при положение че Мората или Диего напуснат.
Става дума за Лаказет и аз съм му фен, може да играе чиста деветка но има и техника да разиграва топчето.
Хахахах и пак Кавани!
- JackPackage
- Контакти:
РДТ няма смисъл, Примера не му е Сегунда все пак
Иначе Кавани май беше сигурен за Бенфика, но може да са зациклили нещата
Юве искат Мората (дават Дъглас Коста за него), но ние не го продаваме - ако някой ще напуска от нападението, то това ще е Диего
Лаказет в момента е резерва на едно младо негро в Арсенал - Нкетия, така че може да бутне едно рамо и той за трансфера, но само при положение че продадем Диего, нямаме излишни кинти за харчене

Иначе Кавани май беше сигурен за Бенфика, но може да са зациклили нещата
Юве искат Мората (дават Дъглас Коста за него), но ние не го продаваме - ако някой ще напуска от нападението, то това ще е Диего
Лаказет в момента е резерва на едно младо негро в Арсенал - Нкетия, така че може да бутне едно рамо и той за трансфера, но само при положение че продадем Диего, нямаме излишни кинти за харчене
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Да Дон Диего май е определен за напускане но не на всяка цена. Дъглас Коста ми се струва
малко безсмислено за нас след като върнахме Караско, иначе е силен футболист. Мората не мисля че
ще го пуснат това лято. Уж Жозето искал Дон Диего в Тотнъм но са само слухове.
Арсенал най- вероятно ще съберат кинти за Томас и се надявам той да им откаже!
Кавани няма да ходи в Бенфика не искат да му плащат това което той държи като заплата да получава.
малко безсмислено за нас след като върнахме Караско, иначе е силен футболист. Мората не мисля че
ще го пуснат това лято. Уж Жозето искал Дон Диего в Тотнъм но са само слухове.
Арсенал най- вероятно ще съберат кинти за Томас и се надявам той да им откаже!
Кавани няма да ходи в Бенфика не искат да му плащат това което той държи като заплата да получава.
- JackPackage
- Контакти:
Диего е с 10 млн заплата и 1г оставаща договор, затова и той е предпочитаният за продаване - вече дали ще се намери отбор, който да му даде тази заплата е друг въпрос...
Има драма и по оста Мората-Юве-Суарез
Мората е щастлив при нас по принцип, но ако ще играе някъде другаде, то това ще е Ювентус. Ние ще искаме поне 55-те млн, които платихме за него на Челси като трансферна сума. Дали Юве ги има и иска да ги даде обаче?
Юве са договорили вече уж Суарез, но това размотаване с разтрогването на договора му с Барса не им е по вкуса.
Според Мундо, Суарез би предпочел Атлетико пред Юве
Заплатата, която Суарез е договорил с Юве е 10 млн (толкова колкото плащаме на Диего ние), така че при напускане на Диего ще имаме пари за нея (евентуално)
Другата уругвайска опция - Кавани, е със сходна заплата като Суарез, същата възраст (33г) - зимата беше близо до нас, но в последния момент пропаднаха нещата
Лаказет е финалната, по-млада европейска опция...
При всички положения, взимането на нов нападател е свързано преди всичко с продаването на такъв (Коста/Мората)
Има драма и по оста Мората-Юве-Суарез
Мората е щастлив при нас по принцип, но ако ще играе някъде другаде, то това ще е Ювентус. Ние ще искаме поне 55-те млн, които платихме за него на Челси като трансферна сума. Дали Юве ги има и иска да ги даде обаче?
Юве са договорили вече уж Суарез, но това размотаване с разтрогването на договора му с Барса не им е по вкуса.
Според Мундо, Суарез би предпочел Атлетико пред Юве
Заплатата, която Суарез е договорил с Юве е 10 млн (толкова колкото плащаме на Диего ние), така че при напускане на Диего ще имаме пари за нея (евентуално)
Другата уругвайска опция - Кавани, е със сходна заплата като Суарез, същата възраст (33г) - зимата беше близо до нас, но в последния момент пропаднаха нещата
Лаказет е финалната, по-млада европейска опция...
При всички положения, взимането на нов нападател е свързано преди всичко с продаването на такъв (Коста/Мората)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Ние ще искаме поне 55-те млн, които платихме за него на Челси като трансферна сума.

За 55 милиона Мората трябваше да има по 20 гола в последните два сезона в Ла Лига
Иначе, хвала на Челси, че са го продали за толкова пари на Атлетико
- rebelheartous
- Контакти:
Мората е добър, но просто явно няма толкова акъл в тиквата щом така сменя отбори през сезон-два.
Groucho написа:JackPackage написа:Ние ще искаме поне 55-те млн, които платихме за него на Челси като трансферна сума.
За 55 милиона Мората трябваше да има по 20 гола в последните два сезона в Ла Лига![]()
Иначе, хвала на Челси, че са го продали за толкова пари на Атлетико
Сър Groucho нещо не излизат сметките!
Мората няма два сезона в Примера с Атлетико!
Така че това условие което поставяте отпада и ние имаме пълно право да му искаме 150 млн. Е колкото му е клаузата!
Като цяло този сезон а и следващия ако остане това положение без публика не очаквам да има големи трансфери!
Само отбори с бащици могат да си го позволят да не ги изброявам знаят се!
Pichichi написа:Мората няма два сезона в Примера с Атлетико!
E, ok, аз давам примерно постижение на вкарани голове, което да си заслужава поне 55 милиона за нападател.
Иначе, вие си искайте 55 до 150 милиона, ваше право
На мен Мората ми мяза на футболист с качества на резерва. Такава му е и статистиката във всички клубове.
Трябва веднага да арестуват финансовия директор, който предложи повече от 30 милиона за него на Атлетико
Очевидно ще става дума за машинация и пирамида в подобна сделка
- JackPackage
- Контакти:
Groucho написа:Pichichi написа:Мората няма два сезона в Примера с Атлетико!
E, ok, аз давам примерно постижение на вкарани голове, което да си заслужава поне 55 милиона за нападател.
Иначе, вие си искайте 55 до 150 милиона, ваше право![]()
На мен Мората ми мяза на футболист с качества на резерва.
Трябва веднага да арестуват финансовия директор, който предложи повече от 30 милиона за него на Атлетико![]()
Чшшш сър, Челси за Бакайоко дадоха 40 млн, а сега ви го размятаме под наем 2-3г - той струва ли толкова та
Марина даже ще ви изцеди да го вземете за 30 млн, плюс 2-3 млн/сезон за наемите, направо ще го избием този недъгавец
Тая година като Мората се преобрази в Диего Коста от 13/14 и с 25 гола ни докара титлата, ще видиш