Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот rebelheartous » 09 сеп 2020 10:11

Пича беше титуляр за Белгия в Лигата на нациите.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 сеп 2020 12:31

Не виждам логична причина да свързват Атлетико с Раул Де Томас, дано не е вярно!
Единствения му читав голов актив е от Сегунда преди няколко години, все едно да си върнем Борха Бастон!
Няма да има голяма разлика. След като напуска Райо в Бенфика има 0 гола а в Еспаньол 4. Това са 21 мача и 4 гола!
Другото име което се свързва за нападател ме радва но при положение че Мората или Диего напуснат.
Става дума за Лаказет и аз съм му фен, може да играе чиста деветка но има и техника да разиграва топчето.
Хахахах и пак Кавани! :mrgreen:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 сеп 2020 13:08

РДТ няма смисъл, Примера не му е Сегунда все пак :roll:

Иначе Кавани май беше сигурен за Бенфика, но може да са зациклили нещата :?

Юве искат Мората (дават Дъглас Коста за него), но ние не го продаваме - ако някой ще напуска от нападението, то това ще е Диего :roll:

Лаказет в момента е резерва на едно младо негро в Арсенал - Нкетия, така че може да бутне едно рамо и той за трансфера, но само при положение че продадем Диего, нямаме излишни кинти за харчене :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 сеп 2020 13:38

Да Дон Диего май е определен за напускане но не на всяка цена. Дъглас Коста ми се струва
малко безсмислено за нас след като върнахме Караско, иначе е силен футболист. Мората не мисля че
ще го пуснат това лято. Уж Жозето искал Дон Диего в Тотнъм но са само слухове.
Арсенал най- вероятно ще съберат кинти за Томас и се надявам той да им откаже!
Кавани няма да ходи в Бенфика не искат да му плащат това което той държи като заплата да получава.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 сеп 2020 18:15

Диего е с 10 млн заплата и 1г оставаща договор, затова и той е предпочитаният за продаване - вече дали ще се намери отбор, който да му даде тази заплата е друг въпрос...

Има драма и по оста Мората-Юве-Суарез :lol:

Мората е щастлив при нас по принцип, но ако ще играе някъде другаде, то това ще е Ювентус. Ние ще искаме поне 55-те млн, които платихме за него на Челси като трансферна сума. Дали Юве ги има и иска да ги даде обаче?
Юве са договорили вече уж Суарез, но това размотаване с разтрогването на договора му с Барса не им е по вкуса.

Според Мундо, Суарез би предпочел Атлетико пред Юве :lol:
Заплатата, която Суарез е договорил с Юве е 10 млн (толкова колкото плащаме на Диего ние), така че при напускане на Диего ще имаме пари за нея (евентуално) :lol:

Другата уругвайска опция - Кавани, е със сходна заплата като Суарез, същата възраст (33г) - зимата беше близо до нас, но в последния момент пропаднаха нещата :roll:

Лаказет е финалната, по-млада европейска опция...

При всички положения, взимането на нов нападател е свързано преди всичко с продаването на такъв (Коста/Мората) :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 сеп 2020 18:28

JackPackage написа:Ние ще искаме поне 55-те млн, които платихме за него на Челси като трансферна сума.

Изображение

За 55 милиона Мората трябваше да има по 20 гола в последните два сезона в Ла Лига :lol:
Иначе, хвала на Челси, че са го продали за толкова пари на Атлетико :lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 10 сеп 2020 19:20

Мората е добър, но просто явно няма толкова акъл в тиквата щом така сменя отбори през сезон-два.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 сеп 2020 10:51

Groucho написа:
JackPackage написа:Ние ще искаме поне 55-те млн, които платихме за него на Челси като трансферна сума.

Изображение

За 55 милиона Мората трябваше да има по 20 гола в последните два сезона в Ла Лига :lol:
Иначе, хвала на Челси, че са го продали за толкова пари на Атлетико :lol:

Сър Groucho нещо не излизат сметките!
Мората няма два сезона в Примера с Атлетико!
:mrgreen:

Така че това условие което поставяте отпада и ние имаме пълно право да му искаме 150 млн. Е колкото му е клаузата!
:lol: :lol: :lol:

Като цяло този сезон а и следващия ако остане това положение без публика не очаквам да има големи трансфери!
Само отбори с бащици могат да си го позволят да не ги изброявам знаят се!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 11 сеп 2020 11:41

Pichichi написа:Мората няма два сезона в Примера с Атлетико!

E, ok, аз давам примерно постижение на вкарани голове, което да си заслужава поне 55 милиона за нападател.
Иначе, вие си искайте 55 до 150 милиона, ваше право :lol:
На мен Мората ми мяза на футболист с качества на резерва. Такава му е и статистиката във всички клубове.
Трябва веднага да арестуват финансовия директор, който предложи повече от 30 милиона за него на Атлетико :!:
Очевидно ще става дума за машинация и пирамида в подобна сделка :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 сеп 2020 11:45

Groucho написа:
Pichichi написа:Мората няма два сезона в Примера с Атлетико!

E, ok, аз давам примерно постижение на вкарани голове, което да си заслужава поне 55 милиона за нападател.
Иначе, вие си искайте 55 до 150 милиона, ваше право :lol:
На мен Мората ми мяза на футболист с качества на резерва.
Трябва веднага да арестуват финансовия директор, който предложи повече от 30 милиона за него на Атлетико :!: :lol:

Чшшш сър, Челси за Бакайоко дадоха 40 млн, а сега ви го размятаме под наем 2-3г - той струва ли толкова та :lol:
Марина даже ще ви изцеди да го вземете за 30 млн, плюс 2-3 млн/сезон за наемите, направо ще го избием този недъгавец :mrgreen:

Тая година като Мората се преобрази в Диего Коста от 13/14 и с 25 гола ни докара титлата, ще видиш :lol: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”