MCMXIII написа:Той е подал оставка, а дали са му я приели?
Приета е !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:Той е подал оставка, а дали са му я приели?
Alexx написа:Ван Гаал е свободен.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
megan fox написа:Не разбирам кво ви пука, че Капело бил дал оставка... Чудо голямо. Един италианец се отказвал да води английският национален отбор...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Tony_CSKA написа:От всички чуждопоклонници английските сте най-облъчени. Голяма работа, че си тръгнал Капело от Англия... Ми човека явно още не иска да се пенсионира, защото ако изчакаше до Европейското трудно щеше да си намери отбор. В крайна сметка всички знаят, че Англичаните пак ще ядат здрав бой там. Който и да стане треньор на бандата некадърници - все тая. Затова ние нямаме футбол, а и нищо друго. Докато всичко тук се разпада вие гледате в чуждата паница.
Поздрави за колегата подел кампанията "Шиърър треньор на "родината"!"!!! За първи път виждам англичанин да пише толкова добре на български!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
CTAHKO написа:megan fox написа:Не разбирам кво ви пука, че Капело бил дал оставка... Чудо голямо. Един италианец се отказвал да води английският национален отбор...
Въпросът е в причините заради които напуска.Иначе и мен много,много не ме вълнува,а и не мисля че наследника му ще е по-добър от Капело
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:megan fox написа:Не разбирам кво ви пука, че Капело бил дал оставка... Чудо голямо. Един италианец се отказвал да води английският национален отбор...
Въпросът е в причините заради които напуска.Иначе и мен много,много не ме вълнува,а и не мисля че наследника му ще е по-добър от Капело
Потребители, разглеждащи този форум: ognqnchy и 4 госта