Ballspielverein Borussia 09 Dortmund

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Ballspielverein Borussia 09 Dortmund

Мнениеот KategorieC » 18 фев 2012 18:32

Ужасен мач,много ритане и хамалогия. Съдията неадекватен и в двете посоки. Ние безобразно безидейни, без скорост и грозно играхме. Херта- Дай Боже те да отпаднат.То бива рогачи,ама този път надминаха и отборчета като Фрайбург. Лукас Бариос- леле майко,станал е друг играч,а не голмайстор. Левандовски, неузнаваем. куба долу-горе, суботич грешка след грешката, вайденфелер неуверен беше най-накрая. Шмелцер долу-горе. гроскройц късмета го покри. Слабо,много слабо. Не знам как ще я карат тези 2-3 седмици докато Марио и Шинджи се върнат,но ще е ужасно тежко.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 фев 2012 18:43

KategorieC написа:Ужасен мач,много ритане и хамалогия. Съдията неадекватен и в двете посоки. Ние безобразно безидейни, без скорост и грозно играхме. Херта- Дай Боже те да отпаднат.То бива рогачи,ама този път надминаха и отборчета като Фрайбург. Лукас Бариос- леле майко,станал е друг играч,а не голмайстор. Левандовски, неузнаваем. куба долу-горе, суботич грешка след грешката, вайденфелер неуверен беше най-накрая. Шмелцер долу-горе. гроскройц късмета го покри. Слабо,много слабо. Не знам как ще я карат тези 2-3 седмици докато Марио и Шинджи се върнат,но ще е ужасно тежко.

ем нормално без двата ви най - добри играчи ... ще е тегаво важни бяха 3 точки , браво на Кевин : )

Офтопик:

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 18 фев 2012 23:26

KategorieC написа:Ужасен мач,много ритане и хамалогия. Съдията неадекватен и в двете посоки. Ние безобразно безидейни, без скорост и грозно играхме. Херта- Дай Боже те да отпаднат.То бива рогачи,ама този път надминаха и отборчета като Фрайбург. Лукас Бариос- леле майко,станал е друг играч,а не голмайстор. Левандовски, неузнаваем. куба долу-горе, суботич грешка след грешката, вайденфелер неуверен беше най-накрая. Шмелцер долу-горе. гроскройц късмета го покри. Слабо,много слабо. Не знам как ще я карат тези 2-3 седмици докато Марио и Шинджи се върнат,но ще е ужасно тежко.

Няма повече какво да се добави.. Днес най-слаби на терена според мен бяха Хумелс и Лукас! Матс яко беше спекъл акото, незнайно защо, а пък Лукас не знаеше къде се намира. Преди мача бях убеден, че Клоп ще пусне Лайтнер на мястото на Кагава, ама..
И все пак, слаба - неслаба игра, още 3 точки в актива и вече 4 точки пред баварците! Но пък както се радваме на грешните стъпки на Байерн, изобщо не обръщаме внимание на другата Борусия, която днес също победи и е възможно съвсем скоро да изпревари Дортмунд, ако играе по същия начин. Дано не съм прав!
п.п. Тъй като трябваше да излизам и не можах да изгледам последните 20 минути, някой ще ми каже ли как се представи Лайтнер? :)
Последна промяна от pesho_1913 на 18 фев 2012 23:28, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
Офтопик:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2012 23:28

Наистина слаб мач за БВБ, според мен Херта не заслужаваха да загубят, но в крайна сметка вие се оказахте по-хитри.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 фев 2012 23:56

pesho_1913 написа: п.п. Тъй като трябваше да излизам и не можах да изгледам последните 20 минути, някой ще ми каже ли как се представи Лайтнер? :)

Незабележимо, на общия сив фон. Повече високи топки имаше накрая, тип англия. грозна работа ти казвам, да ти се отще. Херта не заслужаваха да загубят,ама имаха 3 положение в мача и 3-те ги отиграха като Киро Миньора от нашия квартал, който на бос крак ходи да рита в Колодрума и има опасност,ако не уцели крака ти, да те направи инвалид завинаги. на него все му е пукнат нокътя на големия пръст. та в такъв стил играха и нападателите на херта. онзи с маската , защитника бе за картон още първото,ама му го спести, Хумелс бе за картонИ...
Аз си мислех,че Гюндоган ще направи нещо,защото е креативен играч,ама не би. Перисич би бил добър избор за атакуващ,зад нападателите,ама Клоп си решава. 3-те точки са си 3 точки.
Байерн ще загубят още точки покрай ШЛ.А Гладбах са непостоянни и зависят от играта на Ройс.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 фев 2012 09:24

Според мен Илкай Гюндоган трябва да играе вместо Себастиан Кел и Иван Перишич вместо Кевин Гроскройц. Лично мнение :)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 19 фев 2012 10:48

Бижутера написа:Според мен Илкай Гюндоган трябва да играе вместо Себастиан Кел и Иван Перишич вместо Кевин Гроскройц. Лично мнение :)

Аз също мисля така,само че Клопп решава.Гюндоган е атакуващ халф, креативен и се представяше доста добре в нюрнберг на тази си позиция. Кел е много стресиран на моменти и допуска елементарни грешки.Относно Перишич, в този мач, можеше да е зад двамата нападатели- защото има и игра с глава, и ръст и ползва и двата крака,а е и техничен. перишич не е типично крило, мисля,че Клопп в мача с Херта заложи на бързината на Гроскройц, за сметка на владеенето на топката и креативността.По-защитно и на контра играхме. Но като цяло- в домакинствата си можем да ползваме Перишич,защото е класа над Кевин Г. в отиграванията, техниката, завършващ удар и игра с глава.просто при домакинските мачове всички съперници, изключвам Байерн , идват да се бранят и няма празни пространства за бързи атаки по крилото.
Лятото се надявам на успешна продажба на Бариос, изгодна продажба на Гьотце (за поне 40 млн евро),махане на Овомоела,продажба на Куба и покупката на ляв бек, дефанзивен и офанзивен халф (Мустафа Амини не го броя за подготвен,а не го знам даже как изглежда, Л.Битенкур от котбус, е добър,но не знам дали ще пасне на отбора) и нов нападател ,защото Левандовски не точно машина за голове,а по -скоро борец(борбен ,а не рогач ) .

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 19 фев 2012 11:23

Трагична Борусия.И все пак победа .Това означава много :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 фев 2012 12:09

Не виждам смисъл през лятото Клоп да купува нови играчи. Тогава ще дойдат Марко Ройс и Битенкур, които са си класа. Битенкур оня ден го гледах срещу Карлсруе - млад и зелен е още, но пипа добре топката - притежава добра техника и има силен удар, добро попълнение ще бъде.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 19 фев 2012 13:13

Изображение

Лукас Писчек бе един от най-активните на терена през първите 45 минути. Създаде две голови възможности за Лукас Бариос и беше близо сам да реализира един извеждащ пас от Левандовски, но бе спрян от Томас Крафт и в последствие се сблъска с Андре Миятович. След това той беше заменен от Овомойела и откаран в Берлинската болница, където диагоназата бе сътресение. Докторът на Борусия, Маркус Браун му е казал да си почине 3 дена, което означава, че евентуално ще бъде готов за следващия двубой срещу Хановер.
Офтопик:
Според мен ще пропусне следващия мач и отново на негово място ще играе Овомойела. :?
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
Офтопик:

Върни се в “Футбол - Свят”