blue avalanche написа:Sardukar написа:Коментарите много ми харесаха

Иначе е ясно, че от 2002г. има пълна деградация на всички национални състезания, освен КАН! Клубния футбол е на много по-високо ниво! Иначе най-силното първенство е това, което "аз" гледам.
ПП Не мога да се сдържа за съпоставянето на двата отбора и имам един въпрос: кой от защитниците на Испания може да се сравнява с тези на Англия??? Рамос и Пике са много добри футболисти като за Испания! Англия като индивидуални качества не отстъпва толкова драстично на Испания (ако въобще отстъпва)!
Сравнението не е честно,защото трябва да ги сравняваме с целия английски отбор.Аз видях 11 английски защитника.Не знам ти колко си видял...

Какво лошо има да играеш организирано в защита? Ще е скучно за феновете, които гледат мача? Е първо е контрола и към тези мачове не трябва да има големи очаквания. Второ едва ли англичаните са недоволни, че с 11 защитници биха. Трето: да си подаваш до смърт не е по-интересно за мен, но приемам, че за много други хора е адска наслада и се чудя, защо организираните действия в защита предизвикват такова отвращение! Но щом каза, че Капело е пълна дупка като национален мениджър няма кво да кажа

Само ще вметна, че спечели две квалификационни групи, а преди това Англия не участваха на Евро 2008 ххх
ПП Испания е много пред Англия само като стил на игра! Което не е малко, но да се говори, че англичаните са ебати прошляцити, които могат само да паркират автобуса и да се надяват на късмет е ******!