Англия-Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Англия-Испания

Мнениеот blue avalanche » 12 ное 2011 21:54

sMotLiO написа:
Бейнс/Коул - Тери/Джоунс - Рио/Смоулинг - Ричардс

Йънг/Джонсън - Джерард/Родуел/Уилшър/Клевърли/Лампард - Ленън/Уолкът

Рууни/Дефо/Крауч/Керъл

Ти изкара,че отсъстват,всъщност,2 английски отбора.Нали не мислиш,че един отбор е от 15 човека?
Фердинад в Ман Юн не го броят за жив,ти в национала го "пласираш".
Крауч,дето е резерва в Сток??? :shock:
Клевърли е...кой?"Медийният балон" на Ман Юн?
Що не "набута" и "гениалния" Хендерсън?Да не те досрамя?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 ное 2011 21:58

Viktor4o_Rs написа:Иначе аз смятам, че е крайно време да се свали от трона Испания :mrgreen: Дано това направи Германия, в краен случай Холандия :mrgreen:

Знам те, че си "немец", ама забрави тази Германия да успее срещу Испания ... ;)
Просто към момента, немците практикуват твърде мек стил, точно като самите испанци.
А тия неможеш ги би с техните камъни ... Почти невъзможно е !

Днес Англия показа, как може да бъдат излъгани испанците.
Да, Испания немогат да бъдат надиграни от никой в момента, но могат да бъдат харзулнати ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 ное 2011 22:00

blue avalanche написа:
Sardukar написа:Коментарите много ми харесаха :mrgreen: Иначе е ясно, че от 2002г. има пълна деградация на всички национални състезания, освен КАН! Клубния футбол е на много по-високо ниво! Иначе най-силното първенство е това, което "аз" гледам.

ПП Не мога да се сдържа за съпоставянето на двата отбора и имам един въпрос: кой от защитниците на Испания може да се сравнява с тези на Англия??? Рамос и Пике са много добри футболисти като за Испания! Англия като индивидуални качества не отстъпва толкова драстично на Испания (ако въобще отстъпва)!

Сравнението не е честно,защото трябва да ги сравняваме с целия английски отбор.Аз видях 11 английски защитника.Не знам ти колко си видял... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво лошо има да играеш организирано в защита? Ще е скучно за феновете, които гледат мача? Е първо е контрола и към тези мачове не трябва да има големи очаквания. Второ едва ли англичаните са недоволни, че с 11 защитници биха. Трето: да си подаваш до смърт не е по-интересно за мен, но приемам, че за много други хора е адска наслада и се чудя, защо организираните действия в защита предизвикват такова отвращение! Но щом каза, че Капело е пълна дупка като национален мениджър няма кво да кажа ;) Само ще вметна, че спечели две квалификационни групи, а преди това Англия не участваха на Евро 2008 ххх

ПП Испания е много пред Англия само като стил на игра! Което не е малко, но да се говори, че англичаните са ебати прошляцити, които могат само да паркират автобуса и да се надяват на късмет е ******!
Последна промяна от Sardukar на 12 ное 2011 22:03, променено общо 1 път.
Image
Image
Image

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 12 ное 2011 22:02

blue avalanche написа:
sMotLiO написа:

Рууни/Дефо/Крауч/Керъл

Ти изкара,че отсъстват,всъщност,2 английски отбора.Нали не мислиш,че един отбор е от 15 човека?

Да казваш че Клевърли бил медиен балон,като до него седят Лампард и Уилшър е смешно.
Бейнс трябва да е на мястото на Коул.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 ное 2011 22:03

blue avalanche написа:
sMotLiO написа:

Рууни/Дефо/Крауч/Керъл

Общо взето от посочените, титуляри и основни едници са: Тери, Ричардс, Иънг, Ленън, Дефоу и Рууни.
Както и да го гледаме, това са си повече от половин отбор липсващи ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 12 ное 2011 22:07

Не виждам кой отбор може да детронира Испания...Най-вероятно битката ще е за класиране на финала между Холандия и Германия.
@Sardukar щом са толкова велики англичаните защо не можаха да бият САЩ и Алжир на световното ? Защо не можаха да се класират на Евро 2008 ? Вярно съдията ги ощети срещу Германия, но това не е оправдание за 4-те парцала които отнесоха. Защо не можаха да бият Черна гора в евроквалификацийте ? Защо винаги отпадат на 1/8 финали или 1/4 финали ?
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 12 ное 2011 22:15

blue avalanche написа:
sMotLiO написа:

Рууни/Дефо/Крауч/Керъл

Със смешници,които не разбират грам от футбол не смятам да споря :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 ное 2011 22:16

THE G.A.M.E написа:
Viktor4o_Rs написа:Иначе аз смятам, че е крайно време да се свали от трона Испания :mrgreen: Дано това направи Германия, в краен случай Холандия :mrgreen:

Знам те, че си "немец", ама забрави тази Германия да успее срещу Испания ... ;)
Просто към момента, немците практикуват твърде мек стил, точно като самите испанци.
А тия неможеш ги би с техните камъни ... Почти невъзможно е !

Днес Англия показа, как може да бъдат излъгани испанците.
Да, Испания немогат да бъдат надиграни от никой в момента, но могат да бъдат харзулнати ... :lol:

Проблема на Германия беше, че влизаха като "по-слабия" отбор с/у Испания! Сега няма да е така, защото децата на Германия са натрупали огромно самочувствие и.... няма да цепят басма на никои! Европейките са непредвидими и там всеки може да грабне купата! Аз ще си стискам палци за Италия и СУПЕР МариО голмайстор :mrgreen:

ПП Англия отпадат по-комплексни причини. Няма как да дам еднозначен отговор. Като главен проблем се изтъкваше вратарския пост. Според мен постоянно търсят причина за драматично поражение ххх Още на Евро 2008г. Испания се спаси от Италия и ако Пирло и Канаваро бяха налични щяха да бъдат отказани още тогава! Испания заслужено е на върхът на Европа и Светът, но не са толкова добри! Иначе ще е хубаво да видим Испания с/у Англия на Евро 2012 и тогава да им мерим далаверите!
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 ное 2011 22:16

PIMP написа:Не виждам кой отбор може да детронира Испания...Най-вероятно битката ще е за класиране на финала между Холандия и Германия.
@Sardukar щом са толкова велики англичаните защо не можаха да бият САЩ и Алжир на световното ? Защо не можаха да се класират на Евро 2008 ? Вярно съдията ги ощети срещу Германия, но това не е оправдание за 4-те парцала които отнесоха. Защо не можаха да бият Черна гора в евроквалификацийте ? Защо винаги отпадат на 1/8 финали или 1/4 финали ?

Добре айде да вкараме немците примерно във Висшата лига да играят в още 2 домашни турнира и клубните им отбори да достигат до късна фаза в ШЛ и да играят повече мачове в първенството без почивка и да видим дали ще могат да ходят примерно през юни месец ? Друго си е 34 мача на сезон с месец зимна почивка и един турнир за купата, рано отпаднали отбори от евротурнирите и един отбор който играе на голям интензитет, а останалите ритат за здрав и после са свежи за европейско или световно ?

Viktor4o_Rs написа:Извинявайте, ама вие сериозно ли мислите, че ако мачът беше квалификация или от финали, испанците нямаше да овършеят Англия ? Англия е побеждавала много силни отбори, само че все в контроли, на сериозни форуми винаги се издънват ;) Твърде възможно е при лош жребий Англия дори да не излезе от групата си на ЕВРО 2012. И това не е хейтърство или някаква неприязън, а гледане реално на нещата. Това е и проблемът на Англия - пълна липса на съответвие междъ реални възможности и цели :mrgreen:

Ама ти сериозно ли мислиш, че Англия и те са взели този мач на сериозно ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 ное 2011 22:21

Sardukar написа:Какво лошо има да играеш организирано в защита? Ще е скучно за феновете, които гледат мача? Е първо е контрола и към тези мачове не трябва да има големи очаквания. Второ едва ли англичаните са недоволни, че с 11 защитници биха. Трето: да си подаваш до смърт не е по-интересно за мен, но приемам, че за много други хора е адска наслада и се чудя, защо организираните действия в защита предизвикват такова отвращение! Но щом каза, че Капело е пълна дупка като национален мениджър няма кво да кажа ;) Само ще вметна, че спечели две квалификационни групи, а преди това Англия не участваха на Евро 2008 ххх
ПП Испания е много пред Англия само като стил на игра! Което не е малко, но да се говори, че англичаните са ебати прошляцити, които могат само да паркират автобуса и да се надяват на късмет е ******!

"Какво лошо има да играеш организирано в защита?"
На "бетона" това ли му е "модерното" име?"Организирано"?
"Трето: да си подаваш до смърт не е по-интересно за мен,..."
А,когато след подаване "до смърт" Фабрегас,Торес и Вия изскачаха пред английската врата,интересно ли ти беше?
"...защо организираните действия в защита предизвикват такова отвращение!"
Искаш да кажеш "организирано ритане по трибуните",нали?
" Само ще вметна, че спечели две квалификационни групи,..."
Въх!!!Направо се е изстрелял в "Залата на славата" с тези спечелени КВАЛИФИКАЦИИ...

Върни се в “Футбол - Свят”