Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lothar_matthaus

Re: Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 14:48

Борусия нямат шанс в ШЛ по простата причина, че вече почнаха да продават звездите си, а титлата им е по-скоро вследствие на слабата година на Байерн, но Порто е друга бира. Барселона да бие Порто с 4:1 мубахаха. Ако не стане какво правим? Порто с този си отбор щеше да смачка голяма част от водените за големи отбори в ШЛ тази година.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 03 юни 2011 14:51

В момента има 3 отбора в Европа, които се отличават. Барса с голяма преднина пред Реал. Реал с малко по-малка преднина пред Порто. И Порто с огромна преднина пред следващите.

За Порто могат да говорят само хора, които не са ги гледали. Играят СМАЗВАЩ футбол, просто те разкъсват по всяка част на терена. Правят го с настроението на Барса и мощта на Реал, липсва им само опит, но и това се добива. Вече научиха какво е да печелиш трофеи, ако запазят отбора, следващата година са в топ4 на Европа 100%.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 14:51

lothar_matthaus написа: Барселона да бие Порто с 4:1 мубахаха.

През миналият сезон, а и като цяло последните няколко години много като теб говориха и много след това плакаха! Точно с Барса да тръгват да си го мерят португалците... абе не е много умно!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2011 15:19

В днешния футбол тактическата грамотност е толкова важна, колкото и чисто футболните умения. Дори и Барселона имат известни затруднения, когато играят срещу отбори, които спазват стриктно тактическите указания. Не искам да отричам успехите на Порто, но е несериозно да се мисли, че португалците могат да покажат такава атакуваща игра и срещу отбори като Манчестър Юн, Челси, Арсенал, Милан, Интер, Байерн и т.н. Порто унищожи Спартак Москва, надигра и два пъти победи ЦСКА Москва, но това са отбори на ниво ЛЕ, които са все още далеч от водещите отбори в ШЛ. Какво се случи срещу малко по-добри отбори (които също не са на нивото на европейските футболни сили)? Португалците бяха надиграни и победени на собствения си стадион от Севиля и се промъкнаха до следващата фаза благодарение на повече голове на чужд терен. На 1/2 финала бяха надиграни през първото полувреме в домакинския си мач срещу Виляреал, а през второто полувреме имаха шанс много бързо да изравнят резултата и след това вече категорично победиха испанците.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 15:32

megan fox написа:

През миналият сезон, а и като цяло последните няколко години много като теб говориха и много след това плакаха! Точно с Барса да тръгват да си го мерят португалците... абе не е много умно!

Недей да знаеш много, защото не знаеш на кой отбор съм фен и това е смешно. Порто да не са Еркулес.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 юни 2011 15:38

lothar_matthaus написа:
megan fox написа:

Недей да знаеш много, защото не знаеш на кой отбор съм фен и това е смешно. Порто да не са Еркулес.

нас кво ни интересува ти на кой отбор си фен !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 15:49

Middlesbrough написа:
lothar_matthaus написа:Недей да знаеш много, защото не знаеш на кой отбор съм фен и това е смешно. Порто да не са Еркулес.

нас кво ни интересува ти на кой отбор си фен !

Защото не сте обективни и един ден Барса пак ще почне да се гърчи и тогава ще спрете да сте им фенове и ще плюете по президента, по Ван Гаал и световната конспирация и ще с еотречете от отбора

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 15:50

lothar_matthaus написа:
megan fox написа:

Изключително си прав! Порто НЕ е Еркулес, респективно НЕ може и НЕ трябва да се очаква Порто да победи Барселона, защото те просто НЕ могат!

П.П. Няма никакво значение на кой отбор си фен, очевидно не си на Барса, щом не си на Барса няма значение, на когото и да си фен можем да го победим и най-вероятно сме го побеждавали!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 03 юни 2011 15:54

Което показва, че съм достатъчно обективен, за да не знаете на кой отбор съм фен, Сигурно не си очаквал и Севиля да тресне Барселона с 3:0 за Суперкупата на Европа преди 5 години.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 юни 2011 16:10

lothar_matthaus написа:Което показва, че съм достатъчно обективен, за да не знаете на кой отбор съм фен, Сигурно не си очаквал и Севиля да тресне Барселона с 3:0 за Суперкупата на Европа преди 5 години.

Е, ти почна да си правиш автореклама приятелю :) Защо си мислиш,че е важно това на кой отбор си фен!
Всичко е въпрос на гледна точка и всеки има право на мнение,но разбира се да то да не е абсурдно на фона на всичко останало!

ПС:Искаш ли да кажа на кой отбор си фен,защото мисля,че мога да отгатна това ;)

Върни се в “Футбол - Свят”